ПЛЕВЕНСКА юлска, все така гореща

• 18 854
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
arita,ще се радвам ако и ти дойдеш с нас,стига да се организираме. Засега аз и Валенцето сме говорили за такова нещо,знам че sissi и Miriel имаха желание,но не знам как ще успеем да намерим удобно за всички ни време. Днес получих съобщение от една мама от ДБМ и тя каза,че ще ни изпрати колет с дрехи и играчки за децата след 20-тина дена. Ако дотогава и ние съберем нещичко и да се организираме ще е идеално. Може им да им купим някакви лакомства поне и плодове и да отидем да ги погушкаме. Силно се надавам да не видя същата картина,която ми описа galqM,но знам че е много вероятно Sad
Все пак ще отидем и ще видим.
А иначе говорих с директорката на дома и тя каза,че няма проблем да влезем да поиграем с децата,но предполагам,че все пак ще трябва да се съобразим и с техния режим.
Валенце,браво на Буби,вече става голямо момиче Simple Smile Но наистина все повече забелязваш колко бързо тече времето... Идея за зъбчето не мога да ти дам,аз даже още пъпчетата на малките не съм хвърлила Embarassed Не знам къде newsm78

# 61
  • София
  освен да го хвърлите на покрива на онази кокетна къща, където празнувахте рождения ден на Буби  Peace!
[/quote]
Утре отиваме именно в тази кокетна къщичка Laughing-това е домът на нашите във Враца.Зъбчето още не е паднало,така че най-вероятно там ще го хвърлиме!

# 62
Здравейте, момичета! Жега ли е в Плевен Crazy. Аз не се свъртам много вкъщи ( респективно пред компютъра).Прибираме се само за да спи Дари и после хукваме по парковете.Създадохме си традиция ве4е към 18ч да се събираме на една бирария и да 4акаме татковците там.Щом ги видим им връ4ваме децата и УВОЛНЕНИЕЕЕЕЕЕЕ Mr. Green!!!
И аз гласувах за Плевенския дом. Наистина е много тъжно  и жестоко ситуацията, в които се намират тези де4ица Rolling Eyes.Преди около месец , раз4иствайки дрешки на Дари посъбрах  доста, които няма къде да държа.Е- отделих си по-хубавите и любимите Wink, но разни  от типа- бодита, гащеризон4ета и т.н посъбрах.И една приятелка  , с която излизаме също раз4исти така, та вси4ко сме сложили в един кашон с идеята да ги изпратим на един дом за беб4ета в Пазарджик( имаше във форума акция "ританки" за този дом).Така или ина4е все още не сме изпратили заветния кашон, и ако  ми кажете от какво имат нужда Плевенските де4ица, ще се радвам да го изпратя натам.Всъщност- няма зна4ение з аой дом ще отидат. Важното е да помогнем поне с малкото , което можем на тези  де4ица Praynig .Моля ви, кажети ми с 3 думи какви са нуждите им , за да  видя с какво мога и аз да се вклю4а и помогна.
За зъбките- и аз знам 4е се хвърлят някъде, но не знма каква е идеята и символиката в това newsm78.Моите мле4ни зъбки  се пазят в каса  в кутийка Grinning.И аз не съм хвърлила пъпа на Дари още никъде.А и зъби още си нямаме нови ooooh!.Днес бяхме на консултация и педито  отново ми даде надежда 4е скоро ще пробият( засега си имаме само 2 ).Ина4е се опитва да ходи и сама, а аз да оцелея покрай нея Crazy
Рапорт- даден Laughing
( моми4ета, замислих се, дали с някоя от вас не се познаваме  Thinking.Стана ми много любопитно и с нетърпение о4аквам да си дойдем в Плевен август месец  и да се видим наживо)

# 63
velmar,ще те чакаме Simple Smile Не че и аз познавам Плевенските мами,някои само съм ги виждала по центъра и си казвам "А,това не е ли онази мама от форума?" ,но не съм ходила да се представя. Иначе лично се познавам само с Валенцето и неиното семейство и съм много очарована:)
А за дома да ти кажа,че там както сигурно си прочела са 240 деца и имат нужда от всичко , нищо няма да им е излишно. Като звънях там първото,което ми казаха и двете жени,едната от които директорката,беше-памперси. Иначе всякакви неща,които са необходими и на нашите деца ще им влязат в употреба. Ще се радвам ако и ти ни подкепиш. Както разбрах плевенските мами са правили вече две акции,за да подпомогнат дома,а сега обсъждаме идеята освен да занесем нещо на децата и да ги посетим,но още нищо не е организирано,първо трябва да съберем какво да им занесем. Аз разпространявам идеята и извън форума,а лично аз трябва да си отида до село,където съм складирала всичко,което вече ни е малко и както и ти,не съм заделила като любомо. Ако можем да съберем и по някой лев да купим малко памперси ще е супер,дори да е по 5-10 лв.
За сега това е което мога да ти кажа за тази идея:)
Надявам се да се запознаем и лично като дойдеш в Плевен Simple Smile

# 64
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГАЛЯ! МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!
   bouquet

# 65
много голямо  благодаря на всички вас, които ми пожелахте тези прекрасни неща
Валенце , почти си уцелила броя на свещичките newsm10
ето една скромна почерпка от мен за вас  party023 Popcorn Wine Glass beer2 beer3 beer

# 66
# 67
Галя, честит рожден ден с малко закъснение!
Бъди здрава и много, много щастлива!  bouquet

Аз пък да се оплача, че от събота до днес нямах нет, а все още нямам телефон.
Забравила съм да ги платя и ги спряха. #Cussing out

Сигурна съм, че срещата е била чудесна - както винаги, но ме е яд, че не присъствах.

Поздрави за всички ви. Hug

# 68
И днес си имаме рожденички - Люси и Арита! Живи и здрави да сте  Hug
за Люси

за Арита

# 69
velmar, дай повече инфо за себе си и дребосъчка, че да ви впиша в заглавната страничка  Grinning

# 70
Честито на двете рожденнички! Да сте живи и здрави, и много щастливи!

Атракция, как е на Анатоли баща му?

Люси, видях снимка на Траяна в "Бон апети"  Grinning

# 71
  • Плевен
Честит рожден ден на двете ни форумки. Много здраве и щастие ви желая!
за Арита             за Люси

# 72
Арита! За теб мила

За Люси

# 73
Атракция, как е на Анатоли баща му?

Той се чувства добре. Вчера говорих с дежурния лекар, каза, че инфаркта е голям, сериозна работа, засегната е цялата лява камера (или предсърдие-направо изключих кое е ), бавно възстановяване, още не дават пълни надежди. Стойностите на диабета ми са около 22  #Crazy, а той се лекуваше сам с Манинил, сега почва на инсулин. Това е засега, вчера го изправихме да седне. Дано върви към подобряване. Мислим да заведем Бужи довечера, само да го зърне, ще му се отрази добре,мисля.

# 74
инфаркта е голям, сериозна работа, засегната е цялата лява камера (или предсърдие-направо изключих кое е ),

Камерата е.
А за диабета....и досега щеше да си се лекува сам с манинил  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт