ПЛЕВЕНСКА юлска, все така гореща

• 18 854
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
  • Разпиляна във въображението
mimashumkov и аз да попитам - да не сте "войнишко" семейство?

# 91
Здравейте, момичета! HugКак е при вас?Тук преваля, колкото да ни провали разходката #Cussing out.Тукмо бяхме излезли , стигнахме до края на блока и ....се върнахме обратно Rolling Eyes.Дари нещо се киселее, на обед спа има-няма 1 час и сега е .... ooooh!
Джина, не сме решили още за Рд на ДАри Thinking.Всъщност, ако трябва да съм 4естна хи4 не ми се празнува Рд с роднините Naughty,но - няма на4ин. Зтлва ми  ще бъде тук( живеят в чужбина), така 4е поне с тях и децата ще се видим( да запознаем братов4едите Wink).Свекърва ми  иска да се събираме по домашно му, но аз мразя събирания от този тип.НО всъщност, като се замисля, нали няма да е в моята къща и аз да слугувам и приготвям Wink.Ще дойда 1 или 2 дни по-рано в Плевен, ще поръ4ам торта( това за мен е важното в слу4ая), а останалото- който иска да яде и пие- наздраве!.Ще доведа рожденни4ката за присъствие, това ще й е нещо като второ празненство  и втора торта, така 4е наистина не отдавам особено зна4ение на това мероприятие. Абе- ще видим.  newsm78 Още умувам. Я кажете  колко дни по-рано трябва да поръ4ам тортата?От вашите мненеия разбрах 4е П4ела е най-уда4ен вариант. С Неделя не искам да рискувам, тъй като не знма как  и къде ги правят Thinking. Сладкарници Алиса разбрах 4е ве4е не съществуват Joy.Захарно петле- също.Така 4е- явно ще се доверя на П4елата( то няма  други алтернативи).
Атракция, ами какво да кажа за нас. ... И аз и съпруга ми сме от Плевен Grinning, но живеем в София от ..10-ина години. На 26 съм( той на 36).Малката се роди на 7,08,2006г, та сега си имам лъвица- господар на къщата Crazy.Ина4е в Плевен нашите живеят в Дружба, а мъжът ми до ортопедията.Като си ходим , се 4удим къде да отседнем 4е да няма сърдити ooooh!.Ина4е плюса е 4е с едно пътуване гостуваме на два комплекта баби и дядовци Laughing
И не на последно място искам да 4еститя Рожденните дни на  Люсил и  Арита, (независимо 4е не иг познавам все още.)
 Моми4ета, много е приятно във вашата теми4ка Hug.Радвам се 4е ме приехте така  bouquet

# 92
  • Плевен
velmar, сладкарница "Захарно петле" съществува и могат да се поръчват торти. Обикновено стават бързо тортите - поръчай поне 2 дни преди тържеството, все пак се правят в Плевен и няма какво да се бавят, освен ако тортата не изисква някакви украси, които се поръчват от София. Чувала съм, че до Ортопедията имало цех в който правели хубави торти. От "Пчелата" и аз съм доволна. В магазин "Фантазия" под Кооператор също има сладкарски цех и правят хубави торти - правят страхотно руло с баварски крем.
Времето е топло, но започна да гърми и небето посивя.

# 93
Мамчета бързо - къде се намира Трета поликлиника?

# 94
Мамчета бързо - къде се намира Трета поликлиника?

На "Сторгозия"

# 95
Някъде на главния път ли се намира? Сторгозия изобщо не я познавам

# 96
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ЛЮСИ И АРИТА!ДА СА ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

nbirthday                                    newsm67                           bigdance2

Ние още пазим къщата. Димана е по-добре, но с храненето изобщо я няма. За 3 дена е изяла 2 банана. Дано да и минава по-бързо, че си е мъка и за мен, и за нея. Много мрънкава и капризна е станала. И иска постоянно да я нося. А на мен ми е доста трудно вече. Утре ще я извеждам , че не се издържа вече в къщи.
Някъде на главния път ли се намира? Сторгозия изобщо не я познавам

Не е на главния път. Като идваш от центъра, първия завой наляво. Поликлиниката се пада от дясната страна, на около 200 метра след като завиеш наляво.

# 97
Мерси Гретхен.

Май няма да се излиза на разходка. Сигурно ще превали. Кофти работа.

# 98
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЮСИ!
МНОГО ОБИЧ И ЛЮБОВ ДА ИЗПЪЛВАТ ДНИТЕ ТИ!
ЧЕСТИТИ И ЩАСТЛИВИ ДА СА ИДНИТЕ ТИ ГОДИНИ!

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПЛЕВЕНСКИ МАМИ ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!
От мен скромно, но от сърце  cheers  party023 cheers

# 99
сладкарница "Захарно петле" съществува и могат да се поръчват торти.
Не съм сигурна,че съществува. Онзи ден минахме оттам и я бяха разбутали, т.е тече някакъв ремонт, май  Thinking

# 100
velmar,за сладкарници и аз ти препоръчвам или Пчела или Фантазията. Иначе и в Захарно петле правят хубави торти,но преди няколко дена като минавах от там правеха ремонт,не знам дали ще бъде пак сладкарнице и дали се приемат поръчки.Иначе два дена по-рано е добре. Ако има торти на Неделя тук не те съветвам - не се знае кога и как ще пристигнат от София,то ако е така по-добре от там да си я вземеш Simple Smile
Времето наистина се скапа,не че има с кой да изляза. Лелята,наша вярна помощница е на работа,а сама със зверовете ме е страх да излизам.

# 101
не че има с кой да изляза. Лелята,наша вярна помощница е на работа,а сама със зверовете ме е страх да излизам.
А дали онзи ден не видях теб в Градската  newsm78 Беше с една по-възрастна жена, синя количка на Cangaroo , един син и един розов чадър  Grinning

# 102
Не,те са други и са мънички,сигурно са на около 2 месеца. Тяхната мама си има редовно помощничка,предполагам нейната майка.А иначе аз съм ви виждала много пъти с мъжа ти и детето Simple Smile

# 103
Не,те са други и са мънички,сигурно са на около 2 месеца.
Не са мънички, почти колкото твоите са, но са други  Grinning

А иначе аз съм ви виждала много пъти с мъжа ти и детето Simple Smile
Е, що не си се обадила? Спри ни, като ни видиш  Peace

# 104

АРИТА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Общи условия

Активация на акаунт