Отговори
# 195
маринамама, моята колежка в началото на годината е дала 300лв на Душепеев, но той не е казал конкретна сума, а тя е решила толкова да даде. аз не  съм говорила за пари още с него, но смятам и аз толкова да дам, ако не ми каже цифра. пък дано бебето да не тръгне по-рано от предивденото, че да трябва да плащам и на болницата  ooooh!

джипито ти дали няма да се съгласи да ти даде това направление за болницата? моето не се съгласи, ама по принцип май също е вариант.

# 196
  • София
Добро утро ! Hug

# 197
  • Пловдив
Dobro утро и от мен...и аз си изпих кафенцето на хладничко на двора...ама ще пропусна закуската и без това ми е така тежко на стомаха,за  разлика от Мариета аз съм в дугата крайност....не мога да ида нормално до тоалетна....цяла седмица се мъча,кво ли не опитвам....а ме е страх да пия гуталакс или дуфалакт,утре като ида при доки ще го питам,свеки сега отиде да ми взелме една активия и едно пюре от сливи та дано се пооправя малко....Иначе ние с бебо си спинкаме....даже май повечко до 8.20 днес....а през ноща даже и като отивам да пишкам спя и вървя  Hug
Хайде пазете се че и днес ще е една жега  Cry

# 198
Добро утро и от мен!
Тази сутрин си отспах до по-късничко, оставих ситния да си играе на компютъра, така и той  дволен и аз наспана.
Приятни лекции на ученолюбивите мами и да се забавлявате!!!
Кафнцето/капучина изглежда размазващо вкусно, но аз се въздържам, защото от кафето получавам контракции и ми е кофти, бисквитките с също много вкусни мм-м-м-м-м. Хайде сладък ден!

# 199
  • ГОре на черешата...
sis7, рецепта искаш ли? Чаша кола с много лед, ама не Кока-Кола или Пепси ами на някаква измислена фирма - гаранция до половин час ще си решиш проблема Joy...
Това на майтап, а сега сериозно - мисля че Дуфалак може без проблеми да пиеш, а сестра ми е най-доволна от Сена на таблетки.

# 200
Аз вече се побърквам с тези контракции, вчера единствено успях да се завлека до съседката за един час и тва беше, страх ме е да изляза, защото в момента в който почна да ходя повече от десет минути и вече не мога да дишам, корема ми се втвърдява адски, направо ще се спука, а главата на бебето се е посмъкнала и ме подпира много болезнено. Само ми се пикае от тва притискане, а като отида няма нищо и гледам да лежа, защото дори и да седя пак ме стяга. Затова много моля за утрешната лекция на 9 месеца, аз съм се записала и ако не родя ще дойда  #Crazy, само ако позакъснея малко, защото разбрах че срещата е в 9 часа, та ако дойда към 9 и 15-20, моля да ми запазите едно местенце  bouquet Благодаря

# 201
  • Пловдив
Привет  от мен Heart EyesНа моренцето беше приказака,така не ми се тръгваше но пуста работа.Довечера ще кача малко снимки да видите китчо Mr. Green
Сега ще прочета какво сте писали,разбрах че има нещо с беличка-дано всичко е наред Praynig

# 202
  • ГОре на черешата...
Здравей, Меги и добре завърнала се Hug!
Радвам се, че и вие сте изкарали добре Grinning!

# 203
Здрасти и от мен!
Елис,спокойно ще ти запазим едно място,даже ще ти звънна,за да ми кажеш ще идваш ли!

# 204
Добро утро и от мен!
Кафето изглежда уникално, след малко мисля да скоча до града и да си взема от кофи хевън едно такова.В нас си имам професионална машина за кафе с хилядите приставки за капучино, баща ми я купи , заради нас жените и никой не се сеща за нея , а той само обикаля и се сърди, колко пари бил дал............ама мен лично сега никой не може да ме привлече с кафе различно от това на кофи хевън, като пристрастена съм към тяхното капучино.Както и да е, няма да ви занимавам с моите кафе глупости.

Много ми е терсене в тези жеги, ама и днес трябва да излизам..............само като слезна от колата и за 1 мин плуввам цялата в пот и едвам дишам, ама няма как.Харесала съм един лаптоп и се надявам да ме огрее днеска да си го взема и трябва да отида до другия ми доктор да ме види и да ми вземе секрет, което всъщност ми е първа грижа, а  останалите неща ще свърша ако не ми стане лошо.

Където и да отидете не мисля, че някой ще ви върне, а имайки уговорка с лекар е абсурд.Аз отидох да раждам без направление и обменна карта, носих си само изследванията, но е за ваше успокоение си ги искайте.

За лигнина напълно подкрепям  е полезен.

Ставам и да се пазите

# 205
Arven не могат да те върнат каквото и да ти липсва...могат да пратят някой твой близък да ги вземе, ако ги нямаш  Peace Ако е частна болница може и да искат пари, но ако е държавна са длъжни да те изродят (че гадна дума) безплатно! Ако ти поискат пари викни няколко медии ще им се и на докторите  #Cussing out

Всъщност сега си погледнах документа и "Направление на бременна за родилно отделение", като в него е описано тегло, ръст, кръвно и др. Дала ми е последните изследвания и кръвната група. Аз по принцип ще си раждам при тази докторка ама знам ли какво може да стане Blush

За коликите на нас ни донесоха от Германия Лефакс. Дано да помогне  Praynig

# 206
добро утро  smile3507

# 207
  • Пазарджик
Добро утро и от мен  Hug

Ние сме добре. Бебока слушка много - на мама сладурчето. Много е кротичко и ме побутва леко - явно е тясно вече. А как сладко се дупи да го галя - определено се е метнало галениче на татко си  Grinning Представям си като излезне как ще е.

Усмихнат ден от нас   bouquet

# 208
  • Пловдив
sis7, рецепта искаш ли? Чаша кола с много лед, ама не Кока-Кола или Пепси ами на някаква измислена фирма - гаранция до половин час ще си решиш проблема Joy...
Това на майтап, а сега сериозно - мисля че Дуфалак може без проблеми да пиеш, а сестра ми е най-доволна от Сена на таблетки.
оф аз съм си така от както се помня.....като ми свикне организъма и трябва да сменя с нещо,досега пих "Зарсена" пак билкови ...ама това е положението....
Добре дошла на Меги завиждам ти  Laughing благородно  Simple Smile  Grinning

# 209
Добро утро и от мен, отчитам се, за да не помислите че съм родила на плажа  Mr. Green
Мъжо, все се муси, че съм тук и не искам да се прибирам в София, а аз все му казвам, че мамите от форума тепърва ще ходят на море, ама като гледам май вече всички се върнаха, та даже приготвихте и багажите, а аз още нищо не съм взела, та и списъка не съм си извадила  Embarassed  Иначе с това оправдаване с другите мами от ФОРУМА се чувствам, като в детската градина  Crazy

Няма ли новини от Беличка?

Общи условия

Активация на акаунт