Отговори
# 180
  • София
За лигнина мила нищо не разбрах и смятам да си го взема ей така пакета и да видя от там поне ми казаха че дават и бил сгънат та ще видя как става номера на китайката Simple Smile
Тези гащи които казах аз ...еднократните са си специално за след раждане Peace
За капките ти благодаяр но октомври ще е късно вече нали коликите на повечето бебоси са 3 месеца и до тогава пак ще трябва да давам нещо!  Hug Мерси все пак!
За нощниците и в Шейново дават но е хубаво да си имаме и ние поне едничка!Не се знае как ще ни приемат и къде ще бъдем настанени защото като лежах в ТК имаше качени мами горе в патология и си бяха с техни нощмици!
ЛЕка вечер на всички!   Hug Flutter

# 181
  • UK
 Аз си взех 2 пакета лигнин и вече изхабих единия  Laughing Mr. Green Другия ще го отварям скоро... много ми е добре така... хич не се ритеснявам от течението си така  Peace... вие нали знаете как да си го згъвате??? аз имам професионална деформация от болницата.. там згъвам постоянно и отгоре се слага и марля и ги стерилизират и се покриват оперативни места с тях...  Rolling Eyes

# 182
Arven не могат да те върнат каквото и да ти липсва...могат да пратят някой твой близък да ги вземе, ако ги нямаш  Peace Ако е частна болница може и да искат пари, но ако е държавна са длъжни да те изродят (че гадна дума) безплатно! Ако ти поискат пари викни няколко медии ще им се и на докторите  #Cussing out

# 183
Megita,  Как така ти пишат направление за секциото? Днес бях на консултация и ми обясниха, че само израждащият екип имал право да се произнася така. Иначе други доктори могат само да дадат препоръки. Аз много се изкорках, защото с моя доктор все за секцио си говорим, но ако го няма в документите (които ми дадоха от консултацията) и на смяна е друг лекар, като нищо ще ме налегнат за нормално раждане и пак ще си откарам едно денонощие.
МНого кофти ситуация.
Утре имам среща с моя си доктор и ще го разпитвам подробно.
Ама с този избор на екип - 500 лв не ми се ще да плащам.
Инач беб расте и хубавее, по размер на главичката терминът трябва да ми е 17 юли, по размер на крачето 2 седмици по-късно, но официалната дата си ми остава 9ти август.
Тази вечер се видях с една приятелка,която роди на 18 май малка бебка в 36 тата седмица. Разказа, че бебката я държали в кувьоз 1 седмица и още една седяли в болницата за възстановяване. Така, че стискайте поне до 37ма, за да си гушкате бебоците и да им давате вкусна цица.
Хайде лека и мека от мен!

# 184
аз си взех нарязан лигнин.
като излизаме в болнични какви документи трябав да ни дадат в крайна сметка? вече съвсем се обърках
бургазлийки, да кажете после кога е денят на отворени врати в болницата  Praynig

# 185
аз си взех нарязан лигнин.
като излизаме в болнични какви документи трябав да ни дадат в крайна сметка? вече съвсем се обърках
бургазлийки, да кажете после кога е денят на отворени врати в болницата  Praynig
За бургаската болница трябва направление за раждане, талонче с кръвната група и лична карта. ЗА другите болници и аз се обърках вече, но за тази съм сигурна. Ти като отидеш на 45 ден да ти издадат болничен, ще ти дадат едно листче /подготовка за постъпване в родилен дом/ и сама ще се увериш.

# 186
Добро утро!  Grinning

# 187
Добро утро и от мен!!!

Сервирам кафето точно го направих

Лек ден, стойте на сянка!!!!
 С мамите които ще ходят на 9 месеца в Сф ще се видим след малко!!!!

# 188
И нещо за хапване от мен като добавка към ароматното кафенце  Crazy

# 189
Добро утро! Grinning
Въпросче по колко време продължават лекциите на 9 месеца?

# 190
как бе Димяни, за моите седмици не е хич голям бебока, нормален плод си е Peace

# 191
  • вкъщи
ами хери тарифите ги знам от мойта приятелка,дето скоро роди.тя обиколи по4ти вси4ки доктори и избра трепе4ов,защото той взима най малко-250.но лекарката и даде направление за секцио и поне на болницата не дава 500 лв за избор на екип.а на мен гамишев не ще да ми дава направление за секцио,щото съм можела и седалищно да родя,4е съм едра и ми е второ раждане.аз категори4но така няма да раждам,пък ако ще и 1000 лв да дам.ако бебето не се обърне до 2 седмици си уговарям дата за секцио,ще изнудвам гамишев за направление.....
а ако тръгна по рано да раждам в това положение ще плащам,на който е на смяна.дано е някой свестен.а има лекари в бургас,като ангелов ,дето искат по 750 лв.живи обирджии.

# 192
  • ГОре на черешата...
Добро утро, тумбачета Hug!
Кафенцето вече го изпих, обаче от изкусителните бишкотки на Сонитка няма как да откажа Grinning...
Тази нощ спах непробудно - чак до 7...е, то снощи преди да заспя бях дежурна в тоалетната - такова рядко щастие, не е за разправяне ooooh! - пих една чаша кола с лед, предполагам от нея беше. Ама гаврътнах едно пакетче Смекта и след 15 мин. бях бомба. Смектата признавам за най-доброто в такива случаи Peace.
При нас пак се очертава адски горещ ден, така че няма да подавам носа си навън.

Има ли новини от Беличка?

# 193
добро утро и от мен, аз след малко излизам на разходка
приятен ден

# 194
Добро утро! Старателно прескачам поднесената закуска, че ми се отваря сериозен апетит  ooooh!

И аз щях да питам как е Беличка  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт