Отговори
# 165
  • там някъде...
Момичета, аз трябва да си ходя че до сега бях в офиса и свършихме най-накрая...утре пак Simple Smile))
Чао от мен...

# 166
Ами кики аз съм с термин 26.08 и си смятам че на 26.07 влизам в 9-тия, което ще е 35 седмици и 4 дни

Трябва една обменна карта и едно направление. При мен направлението със сигурност ще ми го даде личната, защото аз съм на частни консултации само, а обменната ми карта си е от ЖК. Ако сте на ЖК по ЗК може и те да могат да го издадат но това вече незнам  Rolling Eyes Дори са длъжни да ви дадат обменната карта да стои във вас, вие може да решите и в последния момент да раждате на друго място и документите трябва да са си във вас. Аз за направление за раждане ще ида чак в края на месеца, за да има достатъчно валидност.

# 167
  • вкъщи
сиренка коя ти предложи секцио?аз сега нали проу4вам тарифи...затова питам.моя нещо се дърпа,в понеделник ще ида при георгиев,да 4уем и неговото мнение.

# 168
marianamama , какви са тия 1000лв дето ги спомена в една тема, аз не съм чувала за такива тарифи  Rolling Eyes аз за пори още не съм говорила, сега към 20ти ще ходя и смятам да питам. макар, че ми е неудобно, ама няма начин  Rolling Eyes

# 169
 Здравейте и от мен, да пиша да не ме мислите. Цял ден чистих и подреждах, прах и гладих(с това последното не се справих много добре, ама ще се науча няма къде да ходя) и не мога да си стоя на краката, ни легнала ни седнала като топузи са и ме болят ужасно. Утре съм на лекцията на 9 месеца, кой ще дойде?

# 170
аз ще ходя Ребека и Сладкишче и Лулумба

# 171
Марианамама,аз по здравна каса ходя при Ризова,та тя мисли,че имам плацента превия и не мога да родя нормално,та днес си предложи услугите.Каза ми ,че ако искам при нея да й се обадя в началото на август,за да определим дата.Но честно казано,по-добре си иди при Георгиев и дано той се съгласи да те оперира.Аз на Ризова вяра й нямам,след като ме гледа в очите и ме лъже за тая плацента,а двама други лекари ми казаха,че категорично нямам такава плацента,единият лекар беше Калчева,а другия тази при която ходя във Варна-две независими мнения,на които съм склонна да вярвам!!

# 172
Ама тия доктори наистина са убиване. Хем ме водят в 37-ма седмица, даже вече трябва да е станала 38-ма, а не сами дали нито направление, нито карта, а знаят че ще раждам в друг град. Следващата ми ЖК е чак на 19-ти, което според техния термин е 8 дни преди раждането. И още ме викат през седмица. Казаха ми сама да си погледна изследването на урината и ако видя бактерии да си пия там едни хапчета. БЕЗУМЦИ!

До преди малко се карах със счетоводителката си, защото без малко да ме прекара да платя на НОЙ 400 лв. повече от колкото трябва, просто защото не е попитала където трябва, а я е срам да ми го каже. Сега и с докторите трябва да се разправям! Има ли някой в тая скапана държава, който да си върши работата. Станахме пишман пенкелери!!! С мъжа ми съвсем сами си направихме ремонта на жилището - вкл. ВиК, ел. инсталации, кухни, бани...всичко, защото искаме всичко да е право и здраво. На есен, като се поосвободим и мебели ще започваме да си правим та да изкарат повече от 4-5 години! Вече незнам! Аз ли искам много?

# 173
Аз в момента имам обменна карта, но нямам направление за хоспитализация и не са ми казали че ще ми трябва такова. И аз като Иви ходя само на частно. Изследванията ми минават през гинеколожка по ЗК, но при нея досега съм ходила 2 пъти. Следващият път като отида ще попитам за това направление.
А ако го няма ще ме върнат ли  newsm78

# 174
  • UK
 Сирена аз ще идвам на лекцията... после имам час за невролог да ми напише направление за секцио...  А ти днес като си била в Св. София защо не ми се обади  Tired цял ден бях там и щях да се радвам да се видим  Tired
 За раждането... аз ви казах д-р Драгнева колко ми иска на мен.. 200-300лв но това го каза с половин уста... едва я накарахме да каже някаква сума.. не знам защо така  newsm78 беше и неудобно... но ги иска след 40 ден от раждането и то ако само ние решим дали сме доволни... каза, че по- рано пари не иска... да видела бебето Живо и Здраво и тогава... Знам, че и Георгиев така процедира така, че май само мушенниците взимат пари преди раждането или непосредственно след него  #Cussing out

# 175
  • София
Поли мерси за инфото Simple Smile а Ребека се появи милата Simple Smile
Аз на лекцията няма да ходя защото много ще ми дойде просто.....трябва да доизчистя стаята,след това съм на консултация и после от там направо отиваме за легълцето и скрина! Grinning
Искаше ми се да дойда ама няма как!
Саше и пиши мила че ме шашкаш къде зачезна ..........аз дебна на балкона и не мога да те видя  Mr. Green   

# 176
направлението си трябва, ако отидете без него ще ви водят като неосигурени ище си плащате, затова си го искайте, аз раждах само с него и лична карта, опитаха се да се заядат за обменната карта, но аз я нямах и те без нея ме приеха, но ако няма и направление ще се плаща като на частно

# 177
И аз мисля да дойда на лекция къде е и от колко часа? Че съм загубила всякакъв вид инфо! Дано успея да стигна на време че съм на консултация сутринта!
Димяни мога да ти дам една опаковка щото аз имам 5 Simple Smile на дали ще ги използвам всички. В левове излиза около 10 лева.

# 178
Димяни вие там много шпионската го раздавате - следите се от балконите! Използвате ли някаква специалнатехника или... ?!?  Grinning Базикам се Simple Smile
Сестра ми ще ми носи от Англия от тези капки, ако искаш мога да и кажа да вземе още, но ще се прибере средата на октомври...
Исках да те питам, че се сещам че ти го беше задала тоя въпрос - как трябва да си нарежа лигнина за болницата???  newsm78 Че аз днес за първи път видях такова нещо! Shocked Ама съм си взела и превръзки за всеки случай.
А тези гащи дето ги купувате специално за бременни ли са или??? Аз идвя си нямам от къде да си взема гащи?!
А някоя мама дето ще ражда в Шейново- там знам че дават нощници, ама все като съм виждала мами да ги приемат са си облечени с техните... после ли се преобличаш? Е гати работата, то ти трябват 3 висши, че да тръгнеш да раждаш... и като се почне и те няма да ти помогнат...  #Crazy

Манчева ето я лекцията:
10. 07. 2007 г. – 09.30 ч. в пицария Мис Каприз (ул. “Коста Лулчев” 13, зад х. Плиска) – Д-р Татяна Ралчева, специалист по детски болести, Национално сдружение на педиатрите от извънболничната помощ ще представи темата “Хранене и захранване на кърмачето.”

# 179
за лигнина, аз си взех, в първия ден е по удобен, после с превръзки, и като има визитации си постеляте от него под вас,нали сте без бельо, няма да си мажете чаршафите я, и също като се подмивате в тоалетната е по удобен за попиване от тоалетната хартия, особено ако имате шевове,
как ми се ходи на лекцията, ама няма да ме огрее, много ми е далече и няма кой да гледа малката,

Общи условия

Активация на акаунт