Хайде на млякото, че ей на идва лятото-> 6 част........

• 21 448
  • 502
  •   1
Отговори
# 330
Хелоуууууууууу на всичкииииииииииии Hug Heart Eyes

# 331
 Peaceвсичко е на шест при мен специално за диетата.килограмите са към 57.страшно съм щастлива.  bouquetобичам я тази диета.обичам и вас newsm51

# 332
Браво за отличния успех на Ку.
 newsm51Както казаха в една тема - аплодисменти за жената която се пребори със себе си  и килограмите.
А колко е крайния ?
Мами какми върви млякото с яйце и мед?

# 333
Браво за отличния успех на Ку.
 newsm51Както казаха в една тема - аплодисменти за жената която се пребори със себе си  и килограмите.
А колко е крайния ?
Мами какми върви млякото с яйце и мед?
Деска извинявай мило ама това с млякото и яйцата не го разбрах я обясни по подробно  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78За захранването знам че след всяка диетка е хубаво човек да се захранва с супичка от ситно нарязани картофки,моркови и застроика от кис.мляко и жълтък .А за болките и растроения корем има такъв вирус ние вкъщи го изкарахме всички може и при теб да е летния вирус  Sick

# 334
Нали пиеш нещо за анемия?
Вируса с температура ли е ?
В това време супа Sick

# 335
Здравейте и от мен, аз ви чета от време на време.Приключих с диетата, но си продължавам да не ям хляб,тестенои и да избягвам да ям сладки неща.Откакто приключих с диетата си стоя на килограмите 48 кг и не съм качила ,което е добре. Laughing
Поздрави от мен и успех в отслабването ви желая Hug

# 336
Здравейте и от мен, аз ви чета от време на време.Приключих с диетата, но си продължавам да не ям хляб,тестенои и да избягвам да ям сладки неща.Откакто приключих с диетата си стоя на килограмите 48 кг и не съм качила ,което е добре. Laughing
Поздрави от мен и успех в отслабването ви желая Hug
Twisted Evil  радвам се,че не си качила
 Twisted Evil при  добро  внимаване  с храната  килограмите се задържат  доста  дълго  време
 Hug Hug Hug
мами 73 цвети мами радвам се  за новата косичка - но аз съм анти- хапче фен  и затова на бабини рецепти  разчитам  Hug Hug Hug
desi_minkova  не се  бях сетила да ти кажа,че може да е летния грип  -  доста мой познати се оплакват от  него предимно симптомите са им  като твоите - продължавай с киселото  мляко - то е пробиотик и  ще спомогне за  регулиране на  микроорганизмите  в стомахът и червата ти  Peace
ky радвам се и  за твоите постижения  Hug Hug Hug де да можех и аз да съм примерна като теб  Blush Blush
Мони * честит  ти  минус един и  на теб мила Hug Hug
Синеоч ,Julie при  вас как е  мацки   bouquet  bouquet bowuu

# 337
при мен, ще се повторя, е ПМС. днес изядох 2 сандвича с риба тон и лимон Embarassed

# 338
Здравейте и от мен  Hug

Как върви диетата  Flutter
Надявам се при всички кантара да отчита в минус.... Peace

Нямам много време да пиша ,но ви чета редовно.

# 339
момичета краината цел е 55 кг.наближавам ги.след това да не мислите че ще ви изоставя.напротив.продължавам да се храня правилно и се моля  Praynigтова тяло да стои с тези килограми.
не съм и от наи примерните.от време намреме ме хващат бесните като днес например хапнах едни хлебче от билата и едно парче врат свински.ама какво да направя-човещинка.и даже да ви кажа честнов седмицата поне два дена си хапвам повечко за да не отвиквам че после лошо-ще се върнат килограмите много бързо.
никога досега не съм сваляла толкова килограми-то досега не съм била и толкова дебела-ама след две раждания и ядене на корем така става.та за тази диета нямам думи как да я прехваля.то не е и диета ами си е начин на хранене.
в началото бях доста скептично настроена  newsm12но след първите 5 килограма се уверих.
ANGYA    newsm51момиче за стотен път го казвам ако те видя някога ще те разцелувам заради тази диетка.от 75 кг на 57 кг това си е рекорд за мен. newsm10

# 340
ky  Twisted Evil и аз  го имам като  начин на хранене, а не като  диетка
 ooooh! тия дни и аз  съм се разяла на хляб, чак се  учудих от себе си  Embarassed Embarassed Embarassed
от днес до  17 смятам да  съм на яйца, к.мляко и  домати   Laughing дано пак  някой да не домъкне нещо  вкусно като  баклава или  ядки  в нас - че са  ми слаби ангелите
 Flutter Flutter Flutter Flutter
Дими радвам се да те  видя пак, а работата при теб как  върви
Julie рибата  тон е  диетична по принцип - така че не си прекалила а и както  ку е  написала поне един  ден със изкушения трябва да има, за да няма после йо-йо ефект
Деска нядявам се да си по добре  тия  дни   Hug Hug

# 341
АНГУА  и аз се радвам да те видя.
Благодаря ,работата ми върви добре.
Спазвам си диетата с киселото мляко,както и следвам съветите на разделното хранене.
Надникнах в темата за диетата с ориза...но нещо не ми вдъхва доверие. Thinking

# 342
ANGYA благодоря за сега съм по добре.
Захраних се със солети и едни солени бисквити.
Млякото е да сега само на яйрян.Все още често ходя  smile3550но поне стамаха спря да ме боли.

# 343
 Hug Деска  много  се радвам,че си добре  Rolling Eyes бях се оплашила за теб - с тези  коремни  болки  Flutter Hug
Дими радвам се, че всичко е тип-топ и при теб  Hug Hug
днес видях пак 74 на кантарчето -  махнах каквото  бях качила от баклавата ония дни
 Twisted Evil менюто за днес е 3 варени яйца и салата домати  + айран
 bowuu
 диетичен ден финни, млечни мацки
 Hug Hug

# 344
Е може ли пак на 2-ра страница. Crossing Arms

Айде бързо на 1-ва. Whistling Whistling Whistling

Аз съм добрееееееееее. Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт