Хайде на млякото, че ей на идва лятото-> 6 част........

• 21 447
  • 502
  •   1
Отговори
# 345
Аз съм добрееееееееее. Hug Heart Eyes
Hug Hug
аз изпратих едните гости и сега ми е  малко кофти
 утре  посрещам другите и пак  ще сме около масите
 Twisted Evil днеска като прощално си позволих една малка пица с 4-ри сирена - само това съм яла
и  малко грозде
 bowuu  bouquet Embarassed Embarassed

# 346
Къде сте бе млечни дами?Липсва те ми!
Аз се оправих (стомаха) и пак почвам с млякото.
Май всички са в отпуска и ги няма.
Нищо! И сам войнът е войн!

# 347
Къде сте бе млечни дами?Липсва те ми!
Аз се оправих (стомаха) и пак почвам с млякото.
Май всички са в отпуска и ги няма.
Нищо! И сам войнът е войн!

Ааааааааа Деси, не си сама, тук сме. Hug Hug

# 348
Привет,привет момичета и утре постя и после се завръщам във вашите редички ако ме приемате ,че така съм зажадняла за кис.мляко  Cry Cry Cry CryЧЕ ми се струва най вкусното нещо на света .  chef  chef  chef

# 349
Здрасти мами 73 цвети, защо постиш, заради постите или просто така?
Как си ти? Hug

# 350
И заради постите и заради желязото хапвам елда и доматки и заради много неща бях си обещала,благодаря мила добре съм даже щастлива защото ми никне нова косица   bouquet
Здрасти мами 73 цвети, защо постиш, заради постите или просто така?
Как си ти? Hug
[/i][/b] от четвъртък съм тук с нови сили от тук почнах диетките април и тук мисля да стигна до желаната цел  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes[/b]

# 351
Радвам се, че се чувстваш добре и заредена с нови сили. Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
А за косатааааааа суперррррррррр Flutter

Елдата как я ядеш и тя за какво е по точно?
В какво състояние я хапваш?
Сори за въпросите, но съм малко невежа в тази сфера. Rolling Eyes

# 352
Радвам се, че се чувстваш добре и заредена с нови сили. Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
А за косатааааааа суперррррррррр Flutter

Елдата как я ядеш и тя за какво е по точно?
В какво състояние я хапваш?
Сори за въпросите, но съм малко невежа в тази сфера. Rolling Eyes
Няма проблеми миличка ,аз допреди месец даже не бях чувала за ЕЛДА,ОБАЧЕ нали получих косопад и имам желязодефицитна анемия та трябваше да я хапвам за тези две неща ,готвя я като ориз ,или варена и после нарязвам домат и краставица като салата ,или с мед и канела като десерт ама май вече доста ми омръзна .Утре ще се меря и ще кажа как ми се е отразила на кг

# 353
Купуваш я от диетичен магазин ли?
Много искам да я пробвам.

# 354
  • София
В Пикадили съм я виждала на диетиния щанд. Peace

# 355
Мисля и аз да ставам млечна от днес- засега съм на смокини и грозде....освен двете кисели млека, които предстои да погълна, какво още мога да ям - примерно, ако ям тиквички на фурна с кисело мляко, грамажа от млечния сос приспада ли се?

# 356
msbilt заповядай при нас! Hug
За сега бих ти предложила да избегнеш яденетата.
Почни с млеката и салата вечер.
После можеш да продължиш с готвено.
Но все пак патай и другите

# 357
ох. аз днес цял ден домакинствам. чак сега сядам. скапах се.
днес съм на един грейпфрут и 1 кисело мляко. довечера ще ям салата.

# 358
здравейте.днес ще изложа фронта защото малчо има рожден ден става на 2 год и като я гледам тази торта от слад.неделя няма да издържа.днес шоколадов ден за мен момичета. Peace

# 359
здравейте.днес ще изложа фронта защото малчо има рожден ден става на 2 год и като я гледам тази торта от слад.неделя няма да издържа.днес шоколадов ден за мен момичета. Peace
честит рожден ден

Общи условия

Активация на акаунт