ОКТОМВРИйче палаво расте и разсмива мама от сърце!

• 10 119
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
  • София
: barabana - още един глас и от мен!!!

mira sm - чудесни снимки и изобщо не видях "краката на бореца"  Joy Само една елегантна майка с хубава рокля и страхотно хлапе!!!

За сричките - Кали казва да-да-да и та-та-та!!! Мама разбира се изобще не го е споменала. Но така са момиченцата. Тата и тата!!! Синът ми на 7 месеца каза мама и не спира до днес. Мамо, това, мамо, така....Направо чак ме уморява на моменти. Та вече е време някой да подгони и татито!!!

Хубав и хладен късен следобед!!! Така силно чакам разхлаждането................ Whistling!

# 31
Здравейте и от нас Hug
  bouquetСлийпи!
Евелинка, това което в момента изживяваш е прекрасно и ние само можем да се радваме, че споделяш с нас-спомняме си малко завистливо за този период Heart Eyes
Зеле, браво на теб-пожелавам ти и Америка да покориш Hug!
за забелването - още малко ни трябва, вчера на консултацията забравих да питам как е.Иначе сме станали 9.180кг и 74 см.
МАМО
-сват ме от 1 седмица и мен smile3534
Честит рожден ден на патерица и от мен Теди newsm51! Ние пък вчера имахме годишнина от сватбата..., но денят ми беше с пълна програма и не ви почерпихме, за което простете Praynig
Мира, чудни снимки! Тази със сивата рокля е кумата нали? Светът е малък-познавам я - Мария, съученичка ми е Wink

Целувки на всички, засега ви оставяме

# 32
  • Виена
Ние днес нали бяхме на консултация.Вече сме 11.500 и 77 см .1 кг.е качил и 5 см е пораснал за 2 месеца.Уф,килограмите са си доста  Sad.Ще минаваме на диета.Хубаво си мислех да не давам аз каши,ми защо ли и почнах.И сега направо незнам с какво да му заменя следобедната закуска.Днес му давах кисело мляко с малко банан и бисквита,но всеки ден не върви.Вие какво давате на вашите бебоци?Сигурно водим рекордите за най -тежък бебок  Rolling Eyes.
  Hug на всички.Татито си дойде и отивам да слагам масата да хапнем.

# 33
Здравейте!     smile3525

Ние вече тежим 9,550кг. и 75см. ,взехме си направление за дет.кухня и ще се записваме.
От вчера малкия има някъкви пъпчици по тялото и доки каза да спрем жълтъка/няма нова храна в менюто,кремчетата и шампоана не съм сменяла-не знам  Thinking дано да се оправи бързо/
Изписа ни Calcium Gluconicum,и ще правим промивки със смрадлика.
А на всичкото отгоре има някъкво бяло петънце на чурчето и ще се мажем с Baneocin.
Леля Зеля ,mira sm снимките са много хубави. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Михаил казва:мама,баба,деде,тата,айде,изправя се и пристъпва като го държим за ръчичките и в проходилката.
Tedito_799 ние следобед си папкаме кашичка.

Hug Hug Hug

# 34
  • София
|Здравейте, само да се запиша. Нямам никакво време. Малкият само пищи, а аз се сдобих със запушено млечно каналче. Вече втори ден не мога да го разкарам. Много боли и не помага нито цедене, нито загряване, нито зелев лист. ЛЛ е на работа следобед и ще видим какво ще каже.
Целувки и ще се включа, като отмине всичко  Hug.

# 35
Добро утро! Hug

Не съм писала от много време, но жегата блокира почти всичките ми жизнени функции и само скролвам Flutter

Изкарахме прекрасно на морето и сега пак ми се ходи...
Йоанна се оправи, но за сметка на това от вятъра очите й станаха целите червени. Изписаха антибиотик, слагам го от 3 дена, но нищо като резултат.
Вчера Ангелина я научи да прави чао-чао, но ефекта беше кратък. На мен не иска да ми прави... Sad
за думичките - донь- донь, ма-ма, та-та, ней-ней

Tedito_799 - първо честит рожден ден на патерици! Второ - по въпроса ти за храненето. Кашата можеш да я замениш с плодово пюре с бисквити или има едно на нестле - банан, ябълка и овес. Освен това можеш да пробваш готовите десерти на Милупа. Йоанна крещи от удоволствие като й давам.

# 36
Влизам за малко докато малчо заспа да се оплача.Вчера бяхме с Т -39 след като дадох Панадол спадно ,но тази сутрин се събудихме с 40 градуса направо откачих.След преглед се оказа леко зачервено гърло и мнооого запушен хос.Изписахани лекарства само за смъкване на Т и ще го наблюдавам.По-големите ми притеснения са от това че предния ден падна от количката и си удаари главичката.Педито каза,че има вероятност и от това да е Т,но и да го снимаме нищо нямало да се види.Сега ще чакаме да видим дали е някакъв грип или от глевичката направо ми иде да се обеся. Banghead

# 37
  • Виена
Здравейте  Hug
 ВерчИтУ мерси за идеиките Hug,наистина приемам всякакви съвети.Искам да му е разнообразна храната,но да не е много калорична.Не искам да правя грешката която допуснах с кака му.
 Таси уф,много гадно  Sad.Владислав вчера го хванах в движение както щеше да цопва тъкмо от количката надолу с главата  Embarassed.Направо ми се разтуптя сърцето разтреперих се цялата.Ама този пуст колан един път да забравя да го сложа и той тогава ще тръгне сам да слиза.Мъжът ми ми се развика и той колко пъти ми бил казвал да го закопчавам,абе направо  ooooh!

# 38

Tedito_799 - първо честит рожден ден на патерици! Второ - по въпроса ти за храненето. Кашата можеш да я замениш с плодово пюре с бисквити или има едно на нестле - банан, ябълка и овес. Освен това можеш да пробваш готовите десерти на Милупа. Йоанна крещи от удоволствие като й давам.
Аз защо не съм чувала за тия готови десерти на Милупа newsm78!Къде се продават?

# 39
Таси,стискам палци да спадне температурата колкото се може по бързо.През седмия месец Андрес падна много жестоко по лице на асфалта със цялата количка,но освен уплахата и на двама ни други последствия нямаше.В последствие разбрах,че след такива падания децата трябва да са под лекарски надзор 24 часа.Дано да се оправите скоро,но ако не вреди аз бих направила снимката.
Тедито,найстина е като закона на Мърфи.Може 1000 пъти да му сложиш колана,но веднъж забравиш ли го и става белята.Добре,че си успяла да го хванеш.Ние сме с повече от 4 килца по дребни от вас и също ме притеснят размерите,абе не е си работа.Това да имаш дете......все за нещо мислиш.
Лови,от опит знам,че най хубавата работа при запушени каналчета я свършват бебоците.При мен няколко пъти се получи.Много е болезено и се надявам да ти мине бързо.Ако имаш електрическа възглавничка,слагай я колкото и да е горещо,поне да те облекчи малко колкото и да не го отпуши.
Мира,честито на патерици на сестричката ти,да са много влюбени и щастливи цял живот.Мног усмихната булка сте си имали Laughing.А ти за килограмите не се притеснявай,всяко нещо с времето си.Мъж ми вика,че съм си много добре,но аз си знам какво ми е Whistling,така че ти влизам в положението.По този повод трябва да поздравя Ми6ка,събра ми очите като и гледах снимките с Яни,все едно че не е бременяла и раждала.Как вървите с папкането?Има ли подобрение?
Зеле,мерсаж за снимчиците Hug.Поне виртуално и ние да се разходим.Покри ли очакванията ти пътуването и концерта?
Барабана,и ние се дерем с пълен глас навсякъде,вече му свикнах Mr. Green,хората му се хилят отсреща и той още повече надава с голям кеф.
Ние освен мама нищо друго не казваме Mr. GreenОт два месеца една песен знаем,първо беше около седмица на вълна баба,но сега всичко е мама.Баща му му вика кажи тате и той усмихнато отговаря мама Mr. Green
Преди около два месеца му бяхме заклещили едното пръстче и сега му расте нов нокът,а старият е леко надигнат Whistling,голям страх берем да не направим някое движение или той да не го направи и да вземе че да се надигне съвсем,тръпки ме побиват.
Вчера много скиторихме,цял следобед в ИКЕА,човека до едно време седя в количката и после все на ръчички Whistling.Хем е една цвръцка,но си е изморително,представям си като попорасне малко...

# 40
Добъв ви ден   Hug
Таси  дано се окаже че не е от падането ами да е зъбче и за това да вдига температура.Аз си мисля че не би трябвало да се вдига температура от падане но знае ли човек newsm78.
По този повод и малкия вчера се изтърси от спалнята.Ама аз да си оправя кухнята и го зарязах за 2мин и точно тогава той туп..... ужас направо ми излезна акъла.Тези моменти са направо стресиращи не само за нас но и за малките мишоци. Embarassed ConfusedТака че не сте единствени..
Фрики мерси за това че се интересуваш как сме със яденето. HugОт както си дойдохме в София и започна да си хапва.Много ме радва понеже се усещаше че беше поолекнал тия дни.Така ме е яд че не мога да мръднем никъде заради всичко това.На моменти ми се иска да го отбивам понеже тая кърма и тя ту намалява ту пак идва и като не пие от шише ела да видиш какъв сме цирк.Но както и да е за сега нещата са овладяни.
Лови дано да се оправиш по-скоро. Praynig
И аз не ги знам тея десертчета на Милупа. newsm78.Нека да споделят и другите мами какво давате че направо и аз вече се виждам в чудо с какво да му разнообразявам менюто. Crazy
Днес за първи път дадох кисело мляко и да видим сега как ще сме тия дни.Дано да нянамаме никаква реакция.  Praynig
Ами това е от нас в общи линии.
Айде нещо намаляха редиците... Mr. Green

# 41
Здравейте мами и от мен!
Моето малко съкровище спи и аз пред компютъра  Wink.
Мира, аз давам кисели, кремове с адаптирано мляко, бисквита с кисело мляко. Малко се мръщи на киселото мляко.
 Вече имаме три бани  Simple Smile. Казва мама само  когато е гладен или нещо не е на кеф  Confused
По улиците ръмжим от радост, когато срещнем кучета, деца. ?Голяма картинка сме  Joy.
Вече се наспахме  Laughing.
Приятен ден за сега от нас lovekiss

# 42
Привет и от нас.Гледам,че се говори за хапване,та ще се радвам да споделите кой с какво храни.Аз вече просто се чудя какво да и давам на обяд а и не само.От тия зеленчукови пюрета яде само едно две и това,а доста честичко си пиива само млекце на обяд.Направо съм в голяма чуденка.С нетърпение чакам да я запиша на кухня,поне няма да се чудя.
А сега и аз да се похваля,че и мойто братче се ожени.Надявам се да е много щастлив Heart Eyes
В понеделник заминаваме на море.Надявам се всичко да е 6.
Таси,наистина това с тия паданици е ужасно и Моника днеска падна от леглото,а аз бях до нея.Тя просто е толкова врътлива и бърза,че не може и за секунда да не я гледам.Надявам се малкия да е добре и да свали бързо Т.
Относно думичките доста са-мама,баба,да да,ей и бебешко бърборене.Много е сладка като почне да бръщолеви.
Ами това е засега.Целувки на всички бебоци и много ги пазете. spoko

# 43
Здравейте, октомврийки!! HugНие се завърнахме от престоя си в Русе! Изкарахме страхотно, благодарение на русенските мами-Верчиту( с нея не се спряхме.много сме луди и двете и го предаваме на децата), Илиянка, Таси и Кръц!! Бебоците са толкова пораснали и сладки, а за наш Саши, думи нямам Heart Eyes Ния много го сваляше, той първо се дърпаше, но после се  отпушиха нещата. Може да е бил сърдит за разходките ни с Благо! Flutter Joy

Таси, стискам палци малкият красавец да свали бързо температурата!! Praynig Като се сетя как падна и тръпки ме побиват....

Не съм чела много, но гледах "Горчиво" с Мира и Слийпи, и ги поздравявам за представянето!!  bouquet

Теди 799. newsm59!! Много щастие и любов!!

Евелинка, Hug Hug Hug Hug И на мен ми се иска да е момиче!!

Зеля, искам и аз в Лондон!!!!

Момичета виждам, че е имало много неприятни и много весели случки, докато ме е нямало. Ще се опитам да прочета всичко, за да съм в час!

Иначе НИя се изправя в леглото и го обикаля нон стоп. Не иска да седи седнала-или права, или на разходка в количката! Казва та-та( нон стоп), да-да, дай, ба-ба.. Един път равна и каза ма-ма, но не повтори #Cussing out

Викат ме! Чао!!! Hug Hug

# 44
Повечето мами с който  говоря ми казват че имало такав вирус.Даже Цеци на Кръц е пресен случай,но незнам докога ще изтраем с тази Т.Ниска е благодарение на лекарства, което не ми харесва изобщо.Наистина ми казаха,че от падането е почти невъзможно да е иначе щял да повръща.Та май оставаме с диагноза (която е моя де)-вирус.

Общи условия

Активация на акаунт