Ние днес лепихме тапети в хола/замаскираме нанесените от майсторите щети,пък по-нататйк ще видим,може и да се прежалим да пропуснем пак някой техен представител,ама само след представени препоръки и гаранция за кадърност/че направо вече сме в шах ...то не стига че искат майка си и баща си,ами цапат....пък се мотат....и претенции до небесата
/Та затуй се позагубих,че компютъра вече свикна да е опакован и с разкачени кабеляци......Тук жегаите,са все така убийствени и направо завидях на Муцунка за техните 25 градуса/а преди малко говорих и със зълва ми и тя се оплакваше,че и било студено...ама то нали са от другата страна на света,но пък тя ни зарадва с новината,че че на 15ти август ще се омъжва в Ямайка......сега се занимават с приготовленията и дано да има късмет тоя път,макар,че ние и първия и мъж си го харесвахме..../
В топлото пък наш Иво спи по повече от обикновенно през деня/направо супер промоция за нас,че да можем да си работим на спокойствие/ и напук на всичко има страхотен апетит.....преди малко на вечеря изяде май повече от мен...и си дояде с половин филия хляб,към 200гр.маслини,сирене...и вечи и аз незнам какво не опита.....направо ме
...но като гледам не му е тежко/съдейки по скоростта която развива циркулирайки м/у мен и татито/Искам да ви помоля да стискате палци дна най-добрата ми приятелка,която днес направи инсеминация/има огромно желатние за бебе,но явно има трдности със зачеването/-дано да е успешна и скоро да усети и тя радостта от бременността и майчинството-убедена съм,че ще бъдат страхотни родители-и тя и приятеля и

От мен лека и спокойна...дано утре да не се налага пак нещо да местим и оправяме...и да остане време и за форума......
Нека и те да усетят радостта от живота!
/ а и тези дни чакаме скъпи гости-сестра ми си идват от Англия със цялото семейство...а и племенницата от САЩ....но ,като решим ще се обадя....то и на Ани бих се обадила,щом татито и е майстор....ама пусто много далече,бе
....

и недай си боже да и повишиш тон..