Споделете 14

• 23 193
  • 937
  •   1
Отговори
# 780
Споделям, че трябва да си взема почивка от форума
Детето се събуди, пи сок, помота се, седна да пишка на гърнето в коридора, аз я чувах, че пишка, чух я и след втория-третия път, в който ми каза - на земята акам на земята акам... Оказа се, че седнала на столчето гърне, но самото гърне, което се слага в столчето не си е било на мястото. Само се беше изпишкала, не беше успяла да се изака... Ух..  Confused

Споделям, че преди да се събуди изядах една салата с домати и сирене и пресен босилек, откъснат от градината на баба ми!

Споделям и че не съм особено горд хомо сапиенс.

# 781
Някой знае ли как мога да смъкна на компютъра си флаш картинка? Цъкам с десния бутон, ама ми излиза zoom и settings. Как става номерът?

от къде да я смъкнеш?

# 782
Споделям, че се опитват да ме прекарат хора, на които това въобще не им отива. Лошото е, че хем го осъзнавам, хем съм готова на това. В името на добрите отношения. Мамка му, понякога хич не се харесвам!

# 783
Някой знае ли как мога да смъкна на компютъра си флаш картинка? Цъкам с десния бутон, ама ми излиза zoom и settings. Как става номерът?

от къде да я смъкнеш?

От един сайт.

# 784
От сетингс какво излиза?

# 785
Излиза едно миниатюрно прозорче с опциите на adobe flash player...

# 786
  • UK
Не би трябвало да може да се свалят.

# 787

вероятно не може  Thinking дай линк да пробвам

# 788

Флаш картинките по принцип не могат да се свалят, така ли? Е, не може да няма някоя хитрост... Sad

# 789
  • UK
Рекламните банери тук във форума. Simple Smile

# 790
http://www.christianlouboutin.fr/ - влез в едната от версиите и смъкни, ако е възможно, който и да е чепик... Laughing

# 791
  • UK
Виж, няма начин. Отваряш си картинката, кликваш принт скрийн, пейст в пейнт, сейв като jpg и си готова. Друг начин няма. Simple Smile

# 792
Виж, няма начин. Отваряш си картинката, кликваш принт скрийн, пейст в пейнт, сейв като jpg и си готова. Друг начин няма. Simple Smile

Мерси, Мърморанке! Ще пробвам! Grinning

# 793
  • UK
Кажи дали се е получило. Simple Smile

# 794
Мърморано, да те питам нещо.
Чела съм първите 4 книги на Хари Потър, после ми писна. Но покрай вашия ентусиазъм ми се дочете отново. Ако тръгна да чета направо последната, ще изпусна ли много или може и без да чета останалите?

Общи условия

Активация на акаунт