ЯНУАРСКОТО дете се стяга за море

• 15 303
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
А ето ги и мамините гарджета убави, заснети половин час преди Стефака да отпраши към София:
Ама кога го роди тои толко голям пу пууу д аго наакат кокошките.Като казах  така си спомних Криси  как ся ядосваще като казват така на сестра му.Той отговаряше бе я се разкарай бе тебе да те наакат hahaha hahaha Joy Joy

# 16
Мврси, Орхидейке!  Mr. Green

# 17
Здравейте милички Laughing
Аз нещо хич нямах настроение да шиша,ама като видях снимката на сладурите на Ани реших да го направя - дойде ми вдъхновението Heart Eyes НАистина много голям този момък Максим,пу пу.....Папка си добре детенцето нали?
Оххх незнам какво да кажа за раздяла с детенцето,Ани Cry....Не тъжи,скоро пак ще ти го доведат Hug
Ние се върнахме от 6 дневно пребиваване на морето.Беше повече от ужасно.Вяра пипна един вирус - повръщане,разстроство,температура........... ooooh! НА следващият ден и аз бях като нея,само без Т.
НАй-хубавото и запомнящо се нещо от тази ми почивка беше,че се запознах с Бистра (sea woman) на живо - беше много хубаво.Те с мъжа и са прекрасни хора,видяхме се ,поговорихме,погостувахме им Grinning Изкарахме си супер (добре че стана преди вирусите да ни тършнат).Вяра беше очарована от бати Светли,скачаха,играха,премятаха се-сладурчета.И такива работи...... Ще кача снимки после Wink
Иначе аз съм на ръба на силите си,изобщо не си починах.Вяра обаче не беше причината за това,детето се държа много добре,възпитано,не нахалстваше за чужди неща къде каквото види(което много ме радва),само гледаше децата викаше "кака,бате" и им се радваше.НАдявам се сега малко да поотморя и другата седмица да си занеса туловищетот,на лекар,че се притеснявам нещо да не е станало с бебто покрай тоя кошмар дето изкарах,то си рита иначе де Wink

Друго не се сещам засега,много прегръдки на всички Hug

# 18
Здравейте и от нас!

mom_an, страхотни сладури са твойте две момчета! А за раздялата не се коси толкова - след ден-два ще се успокоиш, а пък и ей го де е София - за нула време са се върнали Hug И аз бях като теб като оставихме Калоян за две седмици, само дето бяхме мноооого далеч и от това ми беше още по-гадно, ама се свиква  Cry

Дес, оправи ли се вече Вяра. И ние другата седмица заминаваме на морето и вирусите са тези дето най-много ме плашат. Дано ни се размине  Praynig Ти си почини хубаво и не се безпокой за бебчето - справило се е с тревогите на мама  Hug

Дива Орхидея, много сладък е твоя батко hahaha И мъжа ми се посмя на историята

Виличка, може да запишете апартамента и на двамата, но ако го ипотекирате мъжа ти може да ипотекира само половината (неговата част) и съответно да получи по-малко пари. Ако пък се ожените тогава пак ще отпуснат по-малко пари щото дохода му ще се дели на тримата. Вече има обаче и нови ипотечни кредити и съм сигурна че ще намерите нещо изгодно  Peace Дори обаче апартамента да е само на името на мъжа ти и да е придобит преди брака пак имаш права над него, защото имате дете и сте живеели заедно там. но не ги мисли тези неща - всичко ще е наред  Stop Казвам ти ги само за успокоение Wink

аз пробвам да махна памперса на Калоян ама засега само съм напълнила коша с напикани гащи  Joy #Crazy

# 19
Ние се върнахме от 6 дневно пребиваване на морето.Беше повече от ужасно.Вяра пипна един вирус - повръщане,разстроство,температура........... ooooh! НА следващият ден и аз бях като нея,само без Т.
Ох, много е неприятно това! Горкичките! Дано сте по-добре вече. Съжалявам, че не си си починала, то това трябваше да е най-важното, но дано поне си починеш сега. За бебо не се притеснявай - аз със Стефан такъв жесток грип изкарах, ужас направо - висока Т, повръщане, разстройство... ooooh! Бях се притеснила много дали не съм увредила бебето - нищо му нямаше. Даже после моята лекарка ми каза, че по този начин изграждат имунитет. newsm78 Де да знам дали е така, но бях определено по-зле от теб, а бебто си беше ОК. Така че няма страшно! Hug

# 20
Здравейте и от мен!

Деска, добре си ни дошла!  Hug Много мъчно ми стана, че така сте се разболяли с Вяра  Cry Дано вече сте по-добре! Много весело сте си изкарали с Бистра, а !  Hug Браво!  Mr. Green

mom_an, аз не мога да споделя опит с подобни раздели, защото от както Али се роди сме били разделени за не повече от 1 нощ  Rolling Eyes Не тъжи, ами си почини малко с малкия в къщи  Mr. Green Много са сладички твоите мишоци!  Hug

petenceto, благодаря  Hug Аз не се тревожа ни най-малко за тези неща, просто мисля да го пишем на двамата, пък ако не стане както и да е - няма страшно  Mr. Green

Днес бях на гинеколог с Али  Crazy Нямаше кой да я гледа и отидох с нея (mom_an, сега разбираш ли какво имах предвид-все сме си с Али двечките Joy).Детето се държа повече от добре - вътре извика два пъти "Маамооооо" и се заигра с някакви брошури Joy А на мен ми гориха раничката - еййй, това много гадно бе!Не боляло друг път - отвратително беше, с някаква машинка ужасна!  Sick Иначе цитонамазката ми е 1-2 група - Едеална!   bowuu

Това е за сега от мен! Утре пак  Whistling

Гушки на всички!  Hug

# 21
ВИЛИЧКА мила радвам сеееееееееееееееееее че се махна наи гадното  твойто.Аз не мога да ида да си зема изследванията на  цитонната маска Sad Sad не мога с диди  много шава мого пипа #Crazy #Crazy #2gunfire #Cussing out

# 22
  • София
Привет и от нас! Hug
Ние бяхме малко на едно село и изкарахме добре ,като изключим,че първия и последния ден минаха в товарене и разтоварване.Ужас! #CrazyМного багаж ,много нещо. Накрая се оказа,че не съм взела доста важни неща. Embarassed
Едно от тях беше АЛЕРГОЗАН или нещо за против ожилване от оси. Точно това ни се случи първия ден ,ковна го нашия една оса между двете очи. Sad Така се поду ,че заприлича на "палавото малко мече ,като буренце отече"/помните ли илюстрацията? А тосех 1 торба с лекарства ,но подходящо да случая нямах ,та с подръчни материали-чесън и оцет поспадна.
Вие какво ползвате за такъв случай?
Иначе направих страхотно фото сафари.Ще кача ако искате снимков материал.
Гледах албумчето на petenceto-благодаря ,че ми припомни прекрасни кътчета от страната.
mom_an, напълно те разбирам за мъката по баткото и аз съм го изпитвала това гадно чувство. Момчетата ти са страхотни!
Аз пък изпитвам чувство ,че съм се сраснала с моите децица. Май е време да хукна по ...
къде ли? newsm78Като без тях не мога.
Vivka, нещо се губи newsm78 Трябва ми компетентно мнение по въпроса с каките и синчетата.
Заглавието на темата е тамън и ние се готвим за море. Котките да не чуят само ,та да ни минат път.Шшшшт

# 23
Neda, моята хомеопатка ми предписа при ужилване от пчела (предполагам ще помогне и при оси) хомеопатичното лекарство APIS 15CH/30CH.Ако искаш, консултирай се с хомеопат. (Оф, тез хомеопати навсякъде ги хваля  Embarassed, ама наистина им вярвам)
Иначе в случаи на тежка алергия, когато живота е в опасност (при ужилване), се прилага и урбазон, но да не дава Господ да се стига до там! Praynig
Вили, радвам се, че си добре. Защо не отиде да ти изгорят раничката с лазер?
Ох, като отида на контролен преглед след раждането, имам подозрение, че и на мен ще ми се наложат такива процедури, но в Бургас има горене само с машинка. А то по здравната каса ли е? Че лазерът май не бил...

# 24
Вили, радвам се, че си добре. Защо не отиде да ти изгорят раничката с лазер?
Ох, като отида на контролен преглед след раждането, имам подозрение, че и на мен ще ми се наложат такива процедури, но в Бургас има горене само с машинка. А то по здравната каса ли е? Че лазерът май не бил...

По здравна каса е машинката, а сега от теб за първи път чувам, че има и друг начин ... Thinking

ВИЛИЧКА мила радвам сеееееееееееееееееее че се махна наи гадното  твойто.Аз не мога да ида да си зема изследванията на  цитонната маска Sad Sad не мога с диди  много шава мого пипа #Crazy #Crazy #2gunfire #Cussing out

Ох, ами незнам минало ли е.След месец пак съм на преглед да видим.Дано не се налага да повтарям процедурата ... Confused

# 25
Здравейте Laughing
Ние цяла сутрин сме си сами с Вяра,татито ни замина командировка.Той през цялото ни море си беше почти на работа по телефона и що си пристигнахме хайде за Румъния #Cussing out
Иначе малката е добре, тя на вторият ден се оправи още само като че ли малко разстройство има,но мисля че ще и мине.Абе радвам се че всичко мина и в близките 5 години неискам да се сещам изобщо за море Mr. Green
Вили,хубаво че е минала тази процедура,дано всичко да е било за последно.А Алинка е слушкала,браво на детето Hug
Неда, нямам си идея какво да ползвам при ужилване Rolling Eyes А бързо ли му мина на твоя юнак?

Днес дадох на обяд на Вяра сама да се храни - яде,маза,плю - колкото толкова...Иначе от всичко по малко опита - картофи със сирене,доматче,краставичка....и какво друго беше....... newsm78, май е това Mr. Green
Ще кача малко морски снимки и от срещата ни с Бистра разбира се и се мятам до Вяра,че ми се почиваааааааааааааааа Crazy

# 26
Деска, sea woman, снимките са чудни! Много весело е било при вас Simple Smile

А Вяра на морето се чувства супер май, а?!  Joy Че и гадже забърсала на всичко отгоре  Joy

# 27
Aaa харесаха ли ти?Мерсииии  bouquet
Вяра наистина преди да я хване вируса се чувстваше прекрасно,а с гаджето уредихме следващите почивки на морето.Само дето мама и не ще повече да чуе за море,или поне не в близките 5-6 годинки Mr. Green

# 28
Здравейте!

Ние пак повлекохме катуна и сме на гости при баба и деди, че в София не ни свърта  Mr. Green

Дес, страхотни снимки, ама никъде не видях твойто сладко тумбаче Хайде покажи ни да го видим  Hug

Виличка, добре че е минало и дано всичко е наред! Знам как се чувстваш и на мен са ми горили. И как да не болииии  #Crazy Sick

mom_an, поуспокои ли се вече? почвай да се радваш на повечкото свобода, че скоро ще свърши  Hug

Неда, благодаря. И аз ги бях позабравила тези местенца (а някои и не ги бях виждала  Embarassed), но вече смятам редовно да ходим по екскурзийки, особено след като и на Калоян му понасят. А за осите не знам с какво друго да се маже, но добре че ме подсети да  взема алергозан за морето  Peace

Малкия се събуди. Отивам да го взема, че тръгваме по разходки и роднини  Joy

# 29
Деси, къде са снимките?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт