ЯНУАРСКОТО дете се стяга за море

• 15 365
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
mom_an, шапка ти свалям!  omm две деца и смогваш не само да пишеш ама и да не изпуснеш никого  Peace

DIVA_ORHIDEQ, сигурно имаш превид номер на обувки - Калоян има много малки стъпала (то и нашите с таткото не са големи) и сега носи 19-20 номер. Все пак зависи от обувките, че номерацията им се различава. Честити покупки! съ здраве да си ги носи дамата ви. А за баткото не се притеснявай - ще навакса другия път   Joy

Аз смятам да приключвам работния ден и да се понасяв към вкъщи, че днес е мъртвило. Приятен уикенд!

# 166
Петенце и на това ако му викаш голям номер незнам ние какво сме бяхме на 19  сега 2 нагоре смятай #Crazy

# 167
DIVA_ORHIDEQ ние все още сме с 19 ти номер представи си.По някога искам да и взема някакво моделче обувки по изчистенки,а няма номера като за нас.Ужас.Ама и ние и на ръст и килограми сме мънички.Фина дама.
Искам да попитам майчетата от Бургас,правите ли си срещички?Голямо желание имам да се запозная с някоя съфорумка.Пишете,аз съм от "М.Рудник".
А и не само от Бургас,гости приемам от всякъде Hug

# 168
За килограмите ни изкараха 11 вчера и 83 см Tired

# 169
  • там където ме зове сърцето!!!
За обувките -мислих си да питам ,само моя ли е с  такъв огромен крак  №24! Cry

Последна редакция: сб, 04 авг 2007, 10:50 от VIVKA

# 170
  • Варна
Нашите сандали са 23, маратонки сигурно ще докараме поне 24.

# 171
mom_an, шапка ти свалям!  omm две деца и смогваш не само да пишеш ама и да не изпуснеш никого  Peace
Wink Рядко се случва да съм в час. Mr. Green
За обувките - ние сега сме с 22-23, обаче вече умаляват. На есен май пак ще купувам обувки... Tired Ей, заринахме се у нас - ако Максим не ги износи, някое дете на приятели здравата ще намаже откъм буйки. Laughing
krasii, ама ти от Бургас ли си бе душа? ooooh! Много ще се радвам да се видим! Аз сега съм си в Силистра, но към 24-ти се прибирам в Бургас, че трябва да стягам Стефан за ясла. Аз съм в Изгрев, далечко от теб, но можем да се виждаме в центъра, ако искаш. Тя и Rosita сега е там, може да се видите. Иначе аз в Бс се срещам с мацките от юнската ни тема (едната също е от М. рудник), така че ако нямаш нищо против, можем да излизаме заедно.
Извинявам се за оспамването. Wink

# 172
Няма проблеми,отворена съм за нови познанства,най-вече интересни.Като си дойдеш пиши.

# 173
За обувките -мислих си да питам ,само моя ли е с  такъв огромен крак  №24! Cry

Не, моите и двамата носят 24 и вече им умалява Laughing Но и са височки, вчера ги мерихме 86,5 см. Доктора каза, че били минали ръста за двегодишни деца Shocked Ами аз защо си мисля, че на 2 години трябва да са около 90 newsm78

Вчера бихме и ваксината и двамата вдигнаха температура, хем пентаксим слагаме. Еи даже 38,9 имаше, и то с дигиталния, който отчита неточно, много топла беше. През нощта я свали с чорапки с оцет и малко нурофен, но устринта пак Rolling Eyes сега пак я свали, дано не я качи довечера пак. А, и 2 пъти повърна на фонтан от снощи Rolling Eyes Какви са тези реакции този път не ми е ясно, предните пъти и температура не са вдигали над 38.

Гушанка, честита новина  bouquet

Лисанке, дано бързо израстне алергията, ама ще ти е доста тежко известно време Rolling Eyes

# 174
Ясно значи имало и  по голями крачета от нас
Аз  и зех малко по голям номер от неииния все пак като почнат дъждовете с чоропогашник  мисля че ще и е добре.доки отказа сега нащта ваксина.топло вило и я е страх.Др месец ще я бием.А каде се покрихте сички 2 дена  никои не е писал нямате ли срам а?????????

# 175
Здравейте на всички!Успях да кача снимки в албума ни за месец август.Поне така мисля и ако съм го направила мога да си   ooooh! .Как я карате момичета?Днес времето в Бургас е много мрачно.Мъчи се да вали и не сме излезли все още.Дано до следобед да се оправи,защото Пламена е много крива.Какви са тия зъби,няма ли да избиват?Започнахме с първия зъб едва на година и един месец.За сега имаме осем.Растат без никаква подредба.Първо кътници,после резци и така.Всичко и е надуто.Да не ви занимавам,че стана много дълго.Утре очаквам една приятелка от Белгия.Не сме се виждали поне 3-4 години.И двете вече сме с деца и ще е голяма радост да се видим вече като зрели и отговорни родители.Ще пиша първите реакции.Целувам ви всички и много се радвам,че ме приехте толкова топло. Hug

# 176
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте!

Дес , как си ????Ходи ли на доктор????Ей,  що не пишеш , поне е това сложи  Sunglasses -да видим че си добре , но си се скрила! Joy

Лисана , много се смях на твоя чистник-вече и WC-то е подхванал! JoyКалоян и той много обича тази процедура! JoyНа една приятелка пък хлапето (беше на 2 години) беше натикал 3 хавлиени кърпи в тоалетната докато ние си пием кафето  и аз много се смях тогава!Сега тя  като видя какви ги върши моя -ми вика -"Смееше се на кърпите аааааааа ,сега  кажи , че на което се смееш не ти идва до  главата"! Joy

Gushanka, радвам се , че и ти се появи! Hug Я кажи хубав ли е плажа на Балчик?Аз много исках да ходим там на море , но една приятелка ми каза , че плажа е изкуствено направен и има много скали и морето става рязко дълбоко!

krasii, добре си се справила със снимките!Много е сладка Пламенка! Hug

mishlentze, да не би от жегите да са тези реакции , аз за това реших чак септември да ги сложа ни е сме на тази дето се слага на  13 месеца (доста сме го закъснели , ма то болести , жеги  Embarassed)!
За маратонки си мисля , че май направо №26 ще са му добре , щото №24  -сандали са почти умалели!

DIVA_ORHIDEQ, честити придобивки на лейди ДИ -със здраве да си ги носи!Ама ти се радвай , че баткото ви е кротък , мале моята щеше да си го каже -Как за нея нищо -не става!

# 177
Ей щяхме да умрем от жега, а пък сега - от студ  newsm78

Ние сме на село и тук е доста хладно. днес ще докараме свекито е София да гледа Калоян другата седмица. Как ще бъде незнам  #Crazy

ей като гледам Калоян е от последните по номерация на обувките. Квото ви е омаляло го прехвърляйте насам  hahaha То не че малкия няма повече обувки и от мен, ама да не ходят зян  Mr. Green

Ние задължителните ваксини сме ги сложили, ама малко закъсняхме с консултацията и противоменингитната ваксина покрай морето и кучешките зъби. Тая седмица баче сигурно ще я сложим вече.

Ще разгледам снимките на красии и ще гледам и аз да кача.

# 178
  • София
Здравейте Hug
 waveyСлед дълго отсъствие ето ме тук.Ние сме ....добре.
Надничах да Ви виждам какво правите ,но просто нямах настроение да пиша,а при нас има много неща,даже незнам от къде да започна...
Ходихме на море за една седмица изкарахме си супер,но после ми се разказа играта.
Оперираха ни в петък newsm45 просто неможахме да  я избегнем.Засега само лявото краче,силно се надявам поне дясното да се оправи без операция,защото сега сме с гипс.
Няма да пиша с подробности ,защото се връщам към преживяното и все още ми е кофти.Искам само Ванюшчето да е добре newsm17 newsm17 newsm17.
Силно прегърнете децата си и знайте няма нищо по-важно от това да са живи и здрави....Душата ми все още плаче...
Целувам Ви

# 179
Аз ли нещо не съм в час или незнам кой и от какво са оперирали бон тони?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт