ЯНУАРСКОТО дете се стяга за море

• 15 324
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета, сумати време нямах нет и затова зачезнах  #Cussing out
Алекс последните 2 нощи не спа от гадните кътници, добре че днес баща му беше влъщи и поспах та затова успях сега да ви изчета  Laughing
Лисана, мила, верно се абонирахте за болницата  Tired Ще се оправи Дарис не му бери грижа, ще го израсне.На теб да са ти здрави нервите  Hug
Бон Тони, след колко време ще му махат гипса на сладурчо? Надявам се да не се стига до още операции  Praynig

Ние днес бяхме на рожден ден, Алекс за първи път не искаше да си тръгва от клуба  Shocked Направо не вярвах на очите си, че е моето дете това  Laughing
Иначе за номер на обувки носим 21-22.
Вивка, този календар не е актуален. Промениха го, ето новия:
http://www.pramed.com/imuniz_kalendar.htm  Peace
За номинациите съм за, но мисля, че трябва да са по към края на годината и да не се номинираме сами себе си, а другите да ни номинират  Peace

# 226

Мис неразбрала и мис подразбрала, ама те май са за разни други форуми и темички  Mr. Green

Това като мис клюкарка ли да го разбирам  Joy Joy Joy

Да бе, аз за това писах, че не са подходящи за нашия форум  Embarassed

Като стана въпрос за ваксини - на Калоян не му е станала БЦЖ-то и сега трябва да правим манту, ама все го отлагаме - я заради зъби, я заради жегите.  Blush Има ли някой друг като нас?

Клео, последните кътници ли ви никнат?

Отбелязвам си да следя публикациите и да номинирам когато му дойде времето  Joy

# 227
Здравейте, милички!  Hug

Голям смях с тези номинации, а!?  Joy

Минавам набързо да ви кажа, че вчера на прегледа всичко беше супер - мога да се къпя в морето и т.н. bowuu Днес следобяд тръгваме за Несебър, така че ще отсъствам за 10-тина дни, ако всичко е наред Simple Smile Поздрави на всички и ще пиша като почернея  Joy

# 228
Vili4ka, приятно изкарване на морете. Мноооого да си почините и да почернеете. А и да се забавлявате!!!!!  Peace

# 229
Тю, взе ми клавиатурата от ръката! Mr. Green Само карамела му не разбирам много какво е... Embarassed
Аз предлагам и Мис Мис - сиреч коя е баш най-убавата сред нас, макар да подозирам, че тук ще падне бой голям... Laughing
Еййй, добре, че са тез номинации да се разпишете малко. Laughing
JoyКой прави МУууу, аааааааааа???Бъзикам се -Мис кърмеща мама  имах предвид! Hug
Ааааа, супер! Mr. Green Не бях се сетила! ooooh!
Клео, ние тези номинации си ги правим на майтап, бъзикаме си се тука. Пък и то с тези темпове на писане, комай наистина до края на годината ще откараме... hahaha
В този ред на мисли, къде изчезна Дес? Един ден да не пише и почвам да я мисля. дано да няма проблеми! Praynig
И [desi] не е писала от сума време и един куп народ още.
Вили, много се радвам за хубавите новини! Приятно изкарване на морето и да направите много снимки! Поздрави на Несебър! Heart Eyes

# 230
Ехо привет и от мен..

Номинации гледам се заформят някакви.. Mr. Green Само Фнимавайте мен къде ще ме сложите... Twisted Evil  Joy
Предлагам и мис желязна мама/най-препатила/,на прима виста се сещам за три..
Аз моята класация отдавна я подредих,но вече не е актуална-главните действащи лица нещо се отегчиха и вече не пишат. Mr. Green

Днес бяхме на ваксина(последната от задължителните по календар).След месец ще сложим тетрата/рубеола,заушка,морбили/,че без нея няма да ни приемат в яслата.. После Октомври тази против грип,ноември-Хеп.А и мисля да приключим за таз година. Stop
Иначе сме добре,Дари все по-често говори,казва на децата/и майките/ по име,а от няколко дни и по две думички."Тати няма(тати го няма),маси(мацата) нуни и съм много доволна. Flutter Мисля,че като тръгне на ясла съвсем ще се отпусне.
Вчера случайно се заприказвах с една"баба"-директорка на ясла,наблюдаваше Дарина и според нея е напълно готова и нямало да има проблеми с адаптацията-ха дано! Praynig
Да се отчетем и с мерки:81см,10.200кг.

Обувки/сандали/носи 20-ти номер,маратонка 21.Направо се е метнала на бабите слаба и с малък крак,с баща и сме лонгури с големи плавници..

Лисанке дано бързо го израсте Дарис,и повече да нямате проблеми,знам колко е притеснително!
BON TONI и на теб кураж и здрави нерви,няма да се предаваш ей! Naughty Всичко ще отмине и Ванюшката ще е добре!
galita хубаво си е вкъщи при детенце,нали?Аз затова се опъвам на свеки и повече от няколко часа не и давам Дарина.Иначе постоянно повтаря"кога ще те води баба на село.."?и аз зад нея тихо и отговарям"Няма да е скоро" Mr. Green
Дес душа драсни някой ред как си..? Rolling Eyes
Vili4ka хубаво да се наплацикате на моренцето,щом и ти имаш зелена светлина от док. Peace Пожелавам ви слънчево време и прохладни вечери!

Ех,Несебър...как ми се ходи пак.. Whistling

# 231
  • София
На мен ми домъчня за няколко човека тука, които не сме чували отдавна...де сте ,бе, хора???
niunia, lika, Laleva80, daisy_st, Telma, 7of9, JiM и т.н. и т.н.

А я кажете колко от вас са записали дребните на ясла от 1 септември? Ние да.

# 232
Здравейте и от нас с Аля. Гледам хвърляте боб  Laughing

Това с номинациите много ми хареса, аз сигурно ще съм в графа трайно отсъствие Laughing Blush Laughing

Ние няма да сме на у-ще тази година. Ще се гледаме до две а след това баба и ще я гледа докато я вземат на ясла. вчера ходих да подавам молба за детска и там ми казаха че се подават в началото нагодината която навършват 3. Това означава че ще тръгнат на детска на 3,8 г.

Иначе сме добре мъчим се с това пишане, някой път казва някой не. В нас е "маркирано" навсякъде вече. Снощи се молихме да пиша в кухнята и по едно време отиде в хола и я гледам се връща с мокри гащи, направо побеснях #Cussing out.
Ходихме на море за два дни в края на юли. Аля се представи задоволително. Първо се радва на морето но след като ни събори една вълна и вече не беше такъв кеф.
Все още сме си малогабаритни 9.300 на 82 , а за обувки сме на 21 наомер.

пожелавам на всички мами и техните слънчица весел ден и безкрайни разходки и игри. Никакви болести и болежки да не присъстват в вашият ден. Гушки от мен и Аля Hug.

# 233
На мен ми домъчня за няколко човека тука, които не сме чували отдавна...де сте ,бе, хора???
niunia, lika, Laleva80, daisy_st, Telma, 7of9, JiM и т.н. и т.н.

А я кажете колко от вас са записали дребните на ясла от 1 септември? Ние да.

И аз си мислех, 4е бая народ ги няма от известно време  newsm78

Иначе и Калоян е в отбора на учениците от 01.09. Според баба му лесно щял да се адаптира, ама да видим...

jeni23, тъкмо се 4удех къде ни е гаджето и ти хоп и се появи  hahaha

# 234
тука сме но ме домързява да пиша и само тихичко чета

# 235
Здравейте!
Видях,че питате за мен и затова реших да се разпиша.Нещо хич ми няма музите за писане напоследък.Иначе здравословно съм добре,като изключим че от вчера съм на антибиотик,защото резултатите ми показаха някакви бактерии в урината,направо съм смазана ooooh! Rolling Eyes Нямам избор и почнах да го пия тоя гаден АБ Sick

Вяра този обяд такъв номер ми спретна......Слагам я да спи както обикновено към 13ч а тя като почна да се върти,да ми говори нещо,рита ме после ме целува.Потупнах я няколко пъти по дупето на нея и се стори игра и хич не ме забеляза че съм ядосана.После реши че и се пишка и беж към вратата да търсим гърнето.Е,вярно изпишка се и си вика айде при баба ти.Оставих я уж да се приспиват.За първи път откакто се е родила майка ми да нем оже да се справи с нея Tired и след 15 мин ми я носи и тя пак почва по същият начин.И така до 14:30,когато вече съвсем откачих хванах я и и казах да заспива веднага,тя почна да хленчи вече видимо уморена,попротестира малко и заспа.А аз останах да си лекувам нервите тука на компа Outta Joint

Иначе да ви кажа колко е възпитано мойто дете Mr. Green,баба и я научи да казва добър ден и тя като идем някъде в магазин или срещнем някой казва -" добъ ден,иеио"(добър ден лельо) или само добър ден,направо всички си умират от смях Grinning

Ани как е Стефчо?Мина ли му Т?

# 236

А не така, че ще те номираме за мис ТАЙНО присъствие  Joy

Дес, Калоян ми е спретвал такъв номер няколко пъти, особено ако сме на друго място, а не вкъщи - интересно му е и не ще да заспива. Колко пъти сме се разправяли и карали  #Crazy А за "добър ден" - браво на малката!  hahaha Ще трябва и аз да опит с Калоян - много е сладко. Той сега само си подава ръката като му кажеш здравей и винаго казва 4ао (без дори да го подканяш).

Бързо се оправяй!!!  Hug Praynig

# 237
Дес, не му се е доспало веднага на детето, не му се сърди! Grinning Виж каква ти е умна и възпитана - дете-мечта! Иначе и моят не остава назад, от известно време казва "даси' (здрасти) и 'тао-тао' (чао). Laughing А за АБ - много неприятно! Sad Дано бързо да се оправяш и повече да не се налага! Praynig
Стефан вече е добре! От онзи ден не е вдигал Т, явно наистина са били зъби. Вчера съвсем ей така, на майтап, го питах "Къде имаш зъбче?" и той взе, че си натика пръста точно там, където го дъвчеше преди. Явно е само съвпадение, не вярвам да усеща къде му избива зъб.+

# 238

А не така, че ще те номираме за мис ТАЙНО присъствие  Joy
hahaha Joy hahaha благодаря много ме разсмя

# 239
Привет на всички!Ние се завърнахме от почивка в Еленския балкан.Изкарахме много добре, като изключим двата дъждовни дни.Поли се забавлява, имаше и други дечица.Весело беше Grinning

Лисана, BON_TONI, стискам палци да ви е за последно.Ванко и Дарис да за здравички и никакви болници повече! Hug

Ние на плаж не ходим вече .Взимаме басейнчето, шезлонга и отиваме на вилата.Наплаших се от вируса, който лепна Поли.Като се сетя за всичко, което преживяхме в болницата… Ваксината , която се поставя на 14 месеца още не ни е поставена, заради боледуването.

Паолина е с номер на крачката 21.
14 зъба имаме вече.Нощем се буди с рев 2-3 пъти.Веднага давам “успокоителното”, т.е. гърда.Посуква малко и така до следващото будене.

Vili4ka, хубаво да си изкарате на почивката!Чудесно е, че прегледа е минал ОК!

за яслата -документи ще подам в началото на 2008-ма.Ако приемат Поли, живот и здраве, тя ще тръгне през септември.Тогава ще е на 2г.9м.Тук във Варна е голяма лудница с приема на децата в ясли и градини.Чака се на опашки от през нощта.Човек трябва да е в 1-та петица, за да има шанс.

Много е весело при вас.Гледам имаме изявени поетеси, заформят се номинации Grinning

Дес, бързо да изтребиш гадните бактерии!

Чао и гуш на сладурковците! Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт