Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава, когато от болницата поискат 3 комплекта дрехи?
Какви са правилата за приготвяне на дрехи за болницата?
Какви дрехи са необходими за бебето в болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава, когато от болницата поискат 3 комплекта дрехи?
-
Какви са правилата за приготвяне на дрехи за болницата?
-
Какви дрехи са необходими за бебето в болницата?
-
Как мога да получа персонален идентификационен код (ПИК) и какво представлява той?
-
Как се изплащат болничните и каква е процедурата за получаване на тях?
))))
Какви били тия жени!- Това беше репликата на очната докторка.
. То лошо няма да се изследвам ,даде ми направление жената, ама аз живея в " Младост" , а трябва да ходя до 7 поликлиника и то след като има часове. А в това време не могат да ми оправят документите за болницата!

Мнооого ти е рано още - спри се
Аз пък нищо не пипам тия дни, само работя, нищо че съм си вкъщи. Но днес смятам да поизлезна след 20 мин., да отида да си взема ПИК от НОИ, че да ги следя изкъсо, ще погледна за ношница и плат за слинга. Следобед ще се заема с мокета в спалнята и с тъпия тапет дето се скъса 

аз като ви се оплаках че съм заплес ,честита нова тема ,много е хубава 
! А бебето как е?
...а снощи мишката ме издъни направо - така рита, че чак ме боля, и то много. Най-щастлив беше Калоян - положил ръце върху тумбата през две секунди докладва - "Рита!"