Още мъничко остана АВГУСТинчето да види свойта мама

• 10 334
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • ГОре на черешата...
  Моля ви се кажете къде в сайта на НОИ си пишете този ПИК. От половин час се опитвам да разбера и нещо не вдявам  newsm78
Заповядай:
https://benefits.nssi.bg/First.aspx

Болничните, в които си била досега, се изплащат 80%.
45-дневния болничен и останалите до 315 дни - 90%.

термометър за стая в какви магазини продават? аз досега само за вода съм виждала  newsm78

В аптеките, а и в бебешките магазини има едни като животинки.

# 121
  • София
Херелинка,аз го взех от детски магазин! НА Disney е но просто друг не си намерих там и реших че ще е той Simple Smile 3.50 е и е с мечо Пух  Party
За вода имам два един на Чико Simple Smile хипопотамче и един не знам обаче на коя фирма с някакви корабчета много сладък!  Peace
За термометър за телесна температура ще си взема бибка харесах една в Пигиса за 20 лв!

# 122
Ребека дано вече си се успокоила и никакви катастрофи повече  Naughty

Добре дошла на Венера и нейното бебче  Heart Eyes

Аз едва ходя...днес се измъчих сериозно с излизането...главата му така ми притиска надолу все едно ще излезе Rolling Eyes Даже и в 9-тия месец не ме е боляло така предния път...и ходенето ми е като за 9-ти месец...Аз ако не родя по-рано пак си е работа. Днес Елито ми бръкна с химикал в носа...как успя незнам...текна кръв, но беше малкото зло можеше да е мойте или нейните очи беше на косъм  ooooh!

# 123
аз досега спах  smile3507
утре кой ще ходи на лекцията на 9 месеца

и още нещо rose_mader ми се губи близо седмица  newsm78

# 124
  Моля ви се кажете къде в сайта на НОИ си пишете този ПИК. От половин час се опитвам да разбера и нещо не вдявам  newsm78
Заповядай:
https://benefits.nssi.bg/First.aspx
Добре, де, ами като ми изписва "липсват данни..." при искане на справка за болничните... какво означава това според вас? аз имам десетина дни за юни, документите за които фирмата трябва да е подала вече... цял месец ли се чакат?   Tired много гадно!

# 125
  • Бургас
Здравейте момичета.
Радвам се че от всички пишешти в темета все още няма мама която да не е 2 в1 но все пак има няколко които вече наближава срещата.
Аз бях на консултация вчера и ми издадоха болничния,говорих за епидурална упойка с моята лекарка ама тя каза че както ги раждам докато се наканят да ми я сложат и ще съм родила,така че божа работа.
Беличка и от тук да ти пиша че не давам по рано от 24 да раждаш.
Тони и ти се пази слънце че двенките само ви мисля.
Валенце,моля те мила внимавай по какви детски рождени дни ходиш и къде най вече,а такива стресове на бива.Добре че всичко е минало без по сериозни последствия.
Добре дошла на Венера много хубави часове да прекараш с нас.

# 126
Мира, и аз не давам  Naughty Казала съм му на моето калпазанче, че до 14 юли съм напълно безкомромисна - НИКАКВО ИЗЛИЗАНЕ!!!! А след това на по-слаб режим до 24 ПОНЕ да си седи и да си дебелее Simple Smile

# 127
Моми4ета,здравейте!Отдавна не съм влизала в темата защото много се натъжавам,но сега бързам да ви се похваля-пак съм бременна и дано този път вси4ко да е наред Praynig

# 128
дай боже вси4ко да е наред  Hug

# 129
Моми4ета,здравейте!Отдавна не съм влизала в темата защото много се натъжавам,но сега бързам да ви се похваля-пак съм бременна и дано този път вси4ко да е наред Praynig

Janett, миличка, дано всичко да е наред  Praynig  Hug Много се зарадвах на хубавата новина, да знаеш! Пази се   bouquet

# 130
  • Бургас
 Janett, много се радвам на хубавата новина.
Дано всичко да е супер лкеко и безпроблемно и да гушкаш най хубавото бебче.

# 131
  • UK
 Janett прекрасна новина  Hug много се радвам миличка   bouquet Честито и вярвай, че този път всичко ще е наред   bouquet

Херка аз знам, че го имам защото все пак и Френски лекари са ми гледали тази снимка и те също го потвърждават но явно тя май искаше да си измие рацете с това ама не мога да разбера защо  newsm78 би требвало ако се съмнява, че го имам да не рискува и да си ми напише бележката защото недайсе Боже нещо стане ако родя нормално с мен заради това могат да я съдят до дупка заради това... наистина не я разбирам... аз бих за моя си сигурност да си напиша бележката пък дали има или не да не ме притеснява сега  ooooh! Офффф не знам вече...
 Аз до сега спах и отивам пак да се гмуркам, че многооооо ми се спи  Tired
 Лека вечер на всички ви   bouquet

# 132
  • Пазарджик
Janett, мила, това е прекрасна новина  Hug Много ти благодарим, че я сподели с нас. Вярвам, че този път всичко ще е наред и ти пожелавам прекрасна и спокойна бременност, изпълнена само с усмивки и положителни моменти.   bouquet

# 133
Janett , аз съм сравнително нова тук и не знам за твоята загуба , видях че си мама на ангелче за което ти съчуствам. Вярвай че всичко ще е наред бъди позитивно настроена и всичко ще е ок.
Пожелавам ти един здрав бебунчо който много да те радва . Успех

# 134
  Абе  Ребека, много ме стресна!!!! Само лоши случки се заредиха, ти Франи....я да се обръщат нещата при августките!!!!!!!!!!!!
 Добре дошла на новата мама Венера!!!!
 Janett, много се радвам за теб мила!!!!!Пожелавам ти една прекрасна бременност Hug Hug
 Вичко ще е ОК!!!!
 Утре отивам до НОИ за този ПИК и ще започне една всекидневна справка... в сайта на НОИ, ще стане най-посещавания след бг-мама:-)))) усещам:-)))
 Хайде оставям ви!!!
 До утре мамчета. Лека почивка!!!!
 Персия нещо ми се губи днес...

Аз от днес съм вече в 9ти месец!!!!!ПО този повод си постегнах багажчето за болницата:-)))))

Общи условия

Активация на акаунт