Още мъничко остана АВГУСТинчето да види свойта мама

• 10 331
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
 newsm51Привет и от нас с бебка! newsm51Жанетт-честита ти прекрасна новина.Искренно вярвам че този път всичко ще бъде наред и ще си  имаш здраво и сладко бебешоче.Успех.
Да се отчета-ние също сме все още 2 в 1 .Бебка така рита че имам чувството че ще излезе по рано.Все още си пия Магнерота,имам си и контракциите,имам и някаква болка ниско долу в ляво.Дали е от тежеста newsm78
.Багажа за болницата вече ми е готов.Оня ден капарирахме и кошарката и съм много доволна.Това е засега.

# 136
  • Ланкър, планините Овнерог
Janett, супер новина. Този път всичко ще е О.К.

Поли
, днес ходих до НОИ в Младост3, но се оказа, че работят до 14.30ч. Имай го впредвид. Иначе и там май ще мога да свърша тази работа.

Болките ниско долу обикновено са от това, че беб се намества за излизане.

# 137
Janett дано имаш безпроблемна и щастлива бременност! Всичко ще бъде наред! Мисли си само за хубави и красиви неща и не тъжи за малкото ангелче то ще ви закриля Heart Eyes

Гера благодаря Hug

# 138
Мами бърборанки, много весело сте си изкарали днес
Franito с големи приключения, Гита Ог с разпарвийки, Мegita и срещата с лекари от трети вид...
Аз днес бях цял ден  по задачки, видях се с една приятелка от Букурещ, която ще е тук за 4-5 седмици по работа и бях на консултция с лекаря от Майчин дом. Направиха ми запис на сърчицето на беб - всичко е ОК. За раждането ми каза, че на 24ти най-късно трябва да съм в болницата, за да се организират консултации със завеждащия лкар на етажа и да се разреши секцио и към 27 да ми насрочат дата за срещата с беб.  Дано да издържа за планово, че сичко ще е по-нормално и с по-малко нерви. МНого ме е шубе само, че пак ще ми изтекат водите по-рано. Докторът ме посъветва да пия още седмица Магнезии - не вредял. Малко се подтиснах от мисълта, че ще си отвися 3-4  дни в болница преди раждането. Хич не ми се иска там лелите да ме подготвят и т.н., абе няма да го мисля сега, всичко щ е на 6!!!
 Мarsidi, ще се засечем със сигурност щом и ти влизаш другата седмица.
Janett новината е прекрасна, а още по-прекрасно е, че я споделяш с нас. Пази се и дано всичко е наред беб и теб!!!   bouquet
Лека нощ мили!

# 139
Венера - още един мъж имаме в компанията - БРАБО и добре дошли!

# 140
Janet,супер новинка,браво на тебе.пожелавам ти само хубави моменти от тук нататък:)
Абе момичета да Ви питам много ме боли междукрачието,като ще кажеш да имам мускулна треска,дали е нормално това? newsm78
Сега ще пусна снимка на кощарката ми,вече съм подготвила стаята за бебко:)
 Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=86843&photo=18

# 141
Иррра, големи красоти си сътворила, брао на теб!!!!!
Отивам да погледам малко снимки с какво сте накупили

# 142
  На всички, които ми отговориха за НОИ - благодаряPeace

Janett честито  Hug , стискам палци всичко да е наред.  Praynig

# 143
Добро утро!

Janett, много се радвам за теб и стискам палци всичко да мине безпроблемно  Praynig

Шоши, мен и предния път си ме водеха в болницата няколко дни преди да родя, но реално си ходех само сутрин, докато ми правеха различните неща и после си тръгвах, спала съм само една нощ точно преди раждането. Така, че има вариант да се разбереш само да се водиш там, а всъщност да ходиш когато трябва.

Ирра, много хубава е станала стаята на беб!

# 144
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug

Отново на мен се пада честта да ви сервирам сутрешното кафе  Grinning

Жанет, много се радвам за теб   bouquet Стискам палци да имаш една лека и безпроблемна бременност  Peace
Ирра, много хубаво си подредила всичко  Hug
Добре дошла на Венера  Hug

Днес се очертава по-хладно време, но смятам да го използвам да довърша покупките, че все забравям такива важни неща като лигнина, например  Mr. Green

# 145
Моми4ета,здравейте!Отдавна не съм влизала в темата защото много се натъжавам,но сега бързам да ви се похваля-пак съм бременна и дано този път вси4ко да е наред Praynig
hug

# 146
Добро утро!   bouquet

Аз отивам на курс за бременни, вечерта съм на док, а преди това на още шопинг, че с тези разпродажби тук не ме свърта  Laughing

Ирра, много хубава стаичка мила! Това за цели обиколници, нали, аз също съм наумила такива за нашето легълце, ама засега имам само частични.

# 147
еми добро утро за тези които е добро smile3507 smile3507, как си спите всички без проблеми, браво! smile3501 аз нещо съм се повредила - като легна и ме хващат нервите и до 3-4 се въртя, а и малкото ме рита в допълнение и после през деня съм като бито куче обаче ако легна пак не мога да заспя...

# 148
Жанет,и от мен едно голямо честито.Дано този път всичко е наред! Praynig
Мамита,ние сме героини-още нямаме бебета,браво!Аз днес съм на преглед и ще уточняваме датата за планово секцио!Вече искам да си гушна бебчето,много ме притеснява в корема.Аз още не съм стегнала чантата за болницата,но днес вече ще го направя!
Отивам да си пия кафето,желая ви приятен и усмихнат ден!

# 149
Жанет, честито  Hug дано този път всички мине както трябва  Hug

Общи условия

Активация на акаунт