Слънце, плаж, море, а през ДЕКЕМВРИ бебе ще реве!

• 12 418
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Привет момичета   bouquet
Написах си поста и го изтрих - няма да ви се оплаквам само и да ви натоварвам с проблемите си пак. Ще го отдам на петък - 13-ти и ще се пробвам да се успокоя - уж не съм суеверна - ама ей ги на неприятностите.
Ще ви чета и ще се радвам поне на вашите резултати.  Hug

# 121
Много мина,малко ни остава-нека през Декември всяка да е горда мама

# 122
Амадис,  Hug не се давай на проблемите.
Аничка, прекрасно, много се радвам за резултатите! Приятен отдих, поздрави моренцето от мен, аз няма да го видя тая година.
Дари, навита съм за среща, казвайте кога. Ти на 18.07, доколкото помня си в София,а аз след 18.07 не знам дали ще съм в Русе. В къщи съм си, без ангажименти, само свирнете  Wink

# 123
Току-що се чух с Клер, днес тя си прави амниоцентеза, всичко е минало чудесно, самата процедура не е болезнена и е бърза, резултатите ще излязат петък. Стискаме палци всичко да е супер!!

# 124
  • BABYLAND
Честито и от мен на красивите ни булки. Нека брака им е безоблачен и пълен с щастие.
    Момичета, д-р Велев който ме следи ще ми прави и ФМ. Направо съм в чуденка...не се спряга като светило в тази област, дали не е необходимо да ме погледне и друг?
Розичке, Велев винаги като ме е гледал ми е правил фетална, друг е въпроса доколко е обстоен  Simple Smile . Аз съм му зачеквала темата за ФМ и той е отговарял аз винаги на всеки преглед ти го правя, т.е. ФМ не е нищо друго освен задълбочен УЗ преглед. Но понеже прегледите му са скорострелни, аз си направих ФМ отделно при Мазнейкова 11-13 г.с. 2Д за маркери за Даун, при Димитрова 3Д пълен оглед 18 г.с. , при Томова ФМ 2Д, но насочена към сърцето на бебо, защото тя е кардиолог, и защото повечето хромозомни болести имат сърдечни пороци - напр. тризомия 18.
   Мерси за инфото.
   Ама имам още един въпрос - ти докога ще бягаш по тъч линията? Кафе, торти...освинване сме си обещали с теб, времето минава ние се моткаме. Аз си пълнея самотно в къщи, включи се и ти.  Joy

# 125
Дано всичко е наред с Клер. Аз щях да ходя днес в МД ама нали майка ми ще иде за резултата та да го видя и аз най сетне.
Е сега пак се притесних. Мия дъщерята и леко я подпирам с едната ръка да не се хлъзне, а диването прави една огромна разкрачка и си набухва единия крак в един леген с вода, викам и излизай и тя с цялата тежест от 15 кила се отпуска връз мен както съм наведена за да излезе. И с таз ниска плацента сега само го мисля да не кръвне пак и стане нещо.

# 126
  • BABYLAND
ДАНО с Клерчо и беба всичко е наред!!!  Praynig

# 127
Да се похваля- и моето БХС е перфектно. 1:5000
Aничка ,поздравления мила   bouquet дай боже всекиму такива резултати.
Взех си новият брой на Моята бременност, дето беше писала Муниека за него. Да ви кажа, че има подарък залъгалка на Чико. Не я знам колко е хубава, ама много се зарадвах, вече си имаме първото нещо за бебето.
И аз си го купих тази сутрин и съм много доволна че си имам първата бебешка придобивка ,много е сладка залъгалката.
Радвам се че при Клер всичко е минало добре и и желая страхотни резултати.   bouquet

Бори и аз съм на линия ,може в неделя да си спретнем една срещичка ако всички са на линия или поне който може. Пък ще се чуем допълнително по телефоните.

# 128
Ние като возиме куч в колата слагаме на цялата задна седалка включително на облегалката един стар чаршаф че иначе наистина всичко прави в косми.Едни такива къси и малки дето се забиват много. Sad
Абе той нашия куч е хъски, и са му дълги космите, ама и колата е плюш, та всичко се лепи, а и с чаршав не става Sad Нашия куч много се върти и събира всичко на топка Sad  Вече се замислям за 2 чаршафа  Thinking (но дори и така, по облегалките на предните седалки пак всичко става в косми, ама ще изтраем още малко, докато купим апартаментчето, че сега и до парка го возим, а пък после ще е само като ходим при бабите, а явно зимата няма да мърдаме Simple Smile )

# 129
мамчета здравейте. да се отчета за амниото. не беше при димитрова, защото генетиците въпреки обещанията, не ми бяха записали час и тя беше пренатоварена вече. минах при марков с/у 100 лева за избор на лекар, защото иначе щях да съм при няква цанкова, която може да си е ок жената, ма не съм я чувала. а марков ми прави ФМ все пак и вдъхва доверие. е, малко си поревах, защото се разочаровах, че не се случи както бях планирала
е, самото амнио беше горе долу ок, казаха, че минало чудесно, само че ми прималя след него и ме болеше от едната страна долу при яйчника. полежах около час в болницата и сега съм вкъщи. биха ми но-шпа и пих магнерот. и аз като клер чакам първите резултати в петък, дано да са наред, че ако не са това ще ме довърши. благодаря на всички за палците, сигурна съм, че ще свършат работа
вещтичке, чела съм че не се препоръчва амнио в шейново, по-добре отиди в мд и както казва kalinuccia, с някой лекар с опит. няма да е димитрова, защото до 01.08 е отпуска
но стига с това амнио, ще полежа малко и се надявам да го забравя
иначе съм наддала поне 4 кг, като се върна в румъния ще се кача на кантара. преди да тръгна (2 седмици) бях качила 3. и вече няма да мога да си скривам корема от колегите
на маленуш и лунна светлина, много, ама много щастие и обич
пратих мъжа ми да търси списанието моята бременност, предшния брой много ми хареса и с нетърпение очаквах тоя
нашето куче е овчарка около 45 кила и специално си купихме кола комби, а и служебната ми е такава, возим го отзад като цар, но пак постиламе чаршафче, даже мъжа ми си уши специална обвивка за неговата кола, че и на тавана лепи едно парче, иначе и там сме намирали косми

# 130
  • Варна
Здравейте момичета!
Последните два дни имах много работо покрай ДДС-то и не бях влизала във форума.
Поздравления на всички за хубавите новини!
Аз днес бях на преглед 3Д и ми потвърдиха, че ще си имаме момченце, тъй че и ние ще сме със синя количка. Лекарката каза, че всичко е наред, само бебчо бил с празно коремче (не само той  Joy).
Относно килограмите до 19 г.с. съм качила 4 кг. и сега съм 51 кг. Има си добре оформено коремче. Сестра ми много ми се радва и вече ме нарича "Дебеланка".
С голямо нетърпение чакам работни ден да свърши (още 2 часа) и да си почина, че тази седмица беше доста натоварена. В неделя смятам да отидем пак на плаж и дано водата да се е стоплила отново, а в събота ще надзиравам майсторите, защото скъпия е на работа.
Приятен ден на всички и весели почивни дни!

# 131
Момичета и аз да се отчета Simple Smile Резултатът ми от БХС е супер 1:4811 (при възрастов риск 1: 1029) Simple Smile Много съм щастлива! На 17ти съм на ФМ при Томова и се надявам и тя да ми съобщи само добри новини Simple Smile

Аничка много се радвам за перфектните ти резултати Simple Smile Дано и на другите мами да са им такива!

Вещичка и аз мисля, че амниото е най-добре да го направиш в МД. Иначе съм сигурна че ако звъннеш на Томова и и обясниш случая при всички положения ще те включи в графика си за ФМ. Знам от мои приятелки, че тя винаги се съобразява с пациента. Каквото и да кажат на ФМ обаче си направи и амнио. Стискам палци!

Клер, Венчо много се надявам да ни зарадвате с добри новини другия петък   bouquet Стискам палци и на ръцете и на краката!

На останалите мами им желая от сърце хубав петък и се надявам и да има още добри новини до края на деня Simple Smile

# 132
като стана въпрос малко за кучовци-вие колко време няма да ги пускате в стаята на бебо?

# 133
като стана въпрос малко за кучовци-вие колко време няма да ги пускате в стаята на бебо?
Не бих допуснала куче в стаята на бебето,аз моето го подарих заради това.Ми то само косми чистя,трябва да се извежда после да се мие -просто не става.

# 134
Мeжду другото хареса ли ви заглавието за нова тема,което написах по-нагоре Hug

Общи условия

Активация на акаунт