Слънце, плаж, море, а през ДЕКЕМВРИ бебе ще реве!

• 12 410
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро  Hug
Гледам, че още една Русенка се е записала. Да вземем и ние да си спретнем една срещичка, станахме четири по мой сметки.
Аз съм за среща също, чакаме Бори-ана и Русенка да кажат и насрочваме ден и час  Grinning

Ама нещо ми се губят отчетите от вчерашната ФМ на Ивето и Ирина, момичета събуждайте се вече.

# 106
добро утро  Heart Eyes

пожелавам на всички които днес са на амниоцентеза добри резултати  Praynig
как се радвам че утре е събота ще водим Ема в зоопарка да зяпа патиците  hahaha
русенки братовчед ми е от Русе, но за 32 години не ме поканиха ни веднъж  newsm78 много са саможиви, така де имат си приятели и с тях..

# 107
  • Варна
Добро утро и от мен!  Hug
Честито на красивите булки!  bouquet Желая ви щастие и здраве за вас и семействата ви!
А за килограмите, бях се зарадвала, че качвам малко (само да кажа, че не съм Sick до сега) въпреки че си хапвам каквото ми се хапва... И така до миналата седмица, когато се оказа, че за 1 седмица съм метнала цяло кило!!! Rolling Eyes И така вече в 19 г.с. съм + 2 кг = 51 кг. Ако върви така рискувам да тапицирам кокалите много сериозно... newsm78 А иначе ходя на гимнастика за бременни по 3 пъти седмично, ходя по 1,5 км пеша до работа, после обратно, уж не се спирам, ама тия килограми тръгнат ли веднъж май нямат удържане...
Хайде да не се оплаквам рано сутрин! Хубавото е че мъжа ми приема дебелеенето ми с усмивка и като му се жалвам той вика: "Ета всьо мойо!" и се хили  Laughing

# 108
Добро утро и от мен!   bouquet  bouquet

Dive, къде ходиш на гимнастика за бременни? че като гледам всички са започнали да излизат в отпуск...

# 109
  • Варна
анима , ходя в център "Съвременни родители". В момента и нашата треньорка е в отпуск до 22.07, но ни е написала гимнастиката и си я правя редовно вкъщи. Ако те интересува още нещо, свързано с това, мога да ти пратя инфо на лични.

# 110
Да се похваля- и моето БХС е перфектно. 1:5000

Сега остава и морето да мине перфектно, за да съм щастлива.

# 111
Аничка, поздравления!  newsm10  Хубаво моренце ти пожелавам !!!

Dive, много ти благодаря, аз четох за този център, но ми се пада далечко. Все пак ако не намеря нищо друго лятото, ще се опитам да стигна и до там.  Sunglasses

# 112
  • София
Здравейте момичета!

Включвам се за последно преди морето, утре рано сутринта заминаваме  newsm44
А снощи не можах да заспя от вълнение. Унасям се аз значи, и изведнъж такива силни движения усетих, че се стреснах. И досега усещах движения, ама много леки, а сега 3 силни ритничета, и татито усети последния, че докато сваря да му кажа. Много се развълнува милия. И после пак леките движения от преди. Днес съм супер щастлива.

Взех си новият брой на Моята бременност, дето беше писала Муниека за него. Да ви кажа, че има подарък залъгалка на Чико. Не я знам колко е хубава, ама много се зарадвах, вече си имаме първото нещо за бебето.

Пожелавам на всички една много хубава седмица, и да не вземете да прекалите с писането, че чак на 23.07 ще ви прочета. Шегувам се, пишете само хубави новини  newsm51

Целувки!

# 113
  • Sofia
Привет и от мен!
Стискам палци на всички, които очакват своите резултати от изследвания!
Като гледам само аз още не съм се поинтересувала сериозно за тези неща. Май не е лошо да разпитам Доки като се видим към края на месеца.
Vi Fresh стискам палци за цвета на количката  Peace
Аз пък искам розова  Thinking

# 114
Честито на двечките ни госпожи Simple Smile След Софилина съм и аз на 5-ти август Simple Smile
Честито и на всички с хубави резултати, и стискам палци за тези, които още не ги знаят.
Вчера бяхме на преглед, всичко му се видя на бебчо, само пола не успя да се види Sad Е, нищо, аз все си мисля, че ще е момче Simple Smile Днес ми взеха кръв и урина, утре резултатите ще са готови, ама няма да мога да ги взема, понеже пътуваме към Търново тази вечер, а утре правим една обиколка - Русе, Свищов, Белене - да раздаваме покани, и после на връщане от Търново през Ловеч и Катунец (село близо до Ловеч, от където е бабата на милото, че да ни се порадва малко, защото не може да дойде на сватбата).  Та голямо търчане ни се е оформило, само дано да не предизвикам нещо с толкова пътуване из нашите родни улици, но да се надяваме, че всичко ще е наред. По-скоро ме е яд, че кучето пак ще направи само косми колата, а тъкмо е измита и изчистена така хубаво....но няма къде и при кого да го оставим, какво да се прави.
Аз също не пия витамини, и не са ми казвали нищо за тях, продължавам си с магнезия, а ми казаха когато имам болки да пия нош па и това е Simple Smile
Днес сме петък 13, но пожелавам на всички мами хубав и усмихнат слънчев ден  Hug

# 115
Добро утро!  Hug

И аз се събудих   Smile Днес е страхотен ден, пожелавам на всички много усмихнат петък, че и 13-ти, надявам се не сте фаталисти!... И, хайде бе, момичета, никой ли няма да каже как е минало ФМ-то вчера? Похвалете се  newsm10

# 116
  • София
Добро утро и от мен! Simple SmileДано денят (нищо че е петък 13-ти) да е успешен и приятен за всички.Днес съм на преглед,ще гледаме бебчо и въпреки тази дата дано всичко е ок.Не че много вярвам на суеверия,но си имам едно на ум  Wink

# 117
Честито на двечките ни госпожи Simple Smile След Софилина съм и аз на 5-ти август Simple Smile
Честито и на всички с хубави резултати, и стискам палци за тези, които още не ги знаят.
Вчера бяхме на преглед, всичко му се видя на бебчо, само пола не успя да се види Sad Е, нищо, аз все си мисля, че ще е момче Simple Smile Днес ми взеха кръв и урина, утре резултатите ще са готови, ама няма да мога да ги взема, понеже пътуваме към Търново тази вечер, а утре правим една обиколка - Русе, Свищов, Белене - да раздаваме покани, и после на връщане от Търново през Ловеч и Катунец (село близо до Ловеч, от където е бабата на милото, че да ни се порадва малко, защото не може да дойде на сватбата).  Та голямо търчане ни се е оформило, само дано да не предизвикам нещо с толкова пътуване из нашите родни улици, но да се надяваме, че всичко ще е наред. По-скоро ме е яд, че кучето пак ще направи само косми колата, а тъкмо е измита и изчистена така хубаво....но няма къде и при кого да го оставим, какво да се прави.
Аз също не пия витамини, и не са ми казвали нищо за тях, продължавам си с магнезия, а ми казаха когато имам болки да пия нош па и това е Simple Smile
Днес сме петък 13, но пожелавам на всички мами хубав и усмихнат слънчев ден  Hug

Ние като возиме куч в колата слагаме на цялата задна седалка включително на облегалката един стар чаршаф че иначе наистина всичко прави в косми.Едни такива къси и малки дето се забиват много. Sad

# 118
  • BABYLAND
Честито и от мен на красивите ни булки. Нека брака им е безоблачен и пълен с щастие.
    Момичета, д-р Велев който ме следи ще ми прави и ФМ. Направо съм в чуденка...не се спряга като светило в тази област, дали не е необходимо да ме погледне и друг?

# 119
Честито и от мен на красивите ни булки. Нека брака им е безоблачен и пълен с щастие.
    Момичета, д-р Велев който ме следи ще ми прави и ФМ. Направо съм в чуденка...не се спряга като светило в тази област, дали не е необходимо да ме погледне и друг?
Розичке, Велев винаги като ме е гледал ми е правил фетална, друг е въпроса доколко е обстоен  Simple Smile . Аз съм му зачеквала темата за ФМ и той е отговарял аз винаги на всеки преглед ти го правя, т.е. ФМ не е нищо друго освен задълбочен УЗ преглед. Но понеже прегледите му са скорострелни, аз си направих ФМ отделно при Мазнейкова 11-13 г.с. 2Д за маркери за Даун, при Димитрова 3Д пълен оглед 18 г.с. , при Томова ФМ 2Д, но насочена към сърцето на бебо, защото тя е кардиолог, и защото повечето хромозомни болести имат сърдечни пороци - напр. тризомия 18.

Общи условия

Активация на акаунт