Да готвим охлюви заедно (игра) - 2

• 23 762
  • 583
  •   1
Отговори
# 450
                      При мен за щастие всичко е наред, утре очаквам първа реколта от най-скъпите. Ама пък цените в магазина ме втрещиха направо... Всичко е станало ужасно скъпо! Само чесънът ми се видя на сравнително прилична цена, купих първо качество, пък той излезе съвсем некачествен... Как ще го готвя утре не знам...

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 00:25 от Лигла

# 451
нещо стана
За готвене : 4294967191 дузини   #Crazy и ми изчезнаха продуктите, които бях купила

готвя и продавам в несвяст  Crazy имам чувството, че съм обрала реколтите на всичките ферми в играта  Shocked

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 01:53 от herelina

# 452
  • Варна, а по празниците в Ямбол
нещо стана
За готвене : 4294967191 дузини   #Crazy и ми изчезнаха продуктите, които бях купила

готвя и продавам в несвяст  Crazy имам чувството, че съм обрала реколтите на всичките ферми в играта  Shocked
СТига бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy newsm78

# 453
нещо стана

hahaha hahaha hahaha
Да не са ти дали някой як бонус щото ги гледаш добре  Joy

# 454
  • София
Уфффф, нещо се бъгна тази игра. Вчера със сигурност си нахраних охлювите и в 3-те развъдника. Днес имам съобщение, че в един съм пропуснала да ги нахраня и няма реколта. Реших, че може пък вярно да съм пропуснала.... Обаче... минавам по развъдниците, храня, обирам реколта, готвя, продавам и след това си викам, я да мина пак да погледна и какво да видя..... единят развъдник пак с ненахранени охлюви Shocked

# 455
нещо стана

Бреееееее какъв късмет  Shocked За тЪс "скромна" продукция имаш ли достатъчно оферти да ги продадеш, че да не те мисля   Crazy

М/у другото на мен играта от вчера вечерта ми прави проблеми, само с експлорера e ок с останалите браузери изобщо флаша ли, каквото е там не ми работи  Rolling Eyes

# 456
нещо стана

Бреееееее какъв късмет  Shocked За тЪс "скромна" продукция имаш ли достатъчно оферти да ги продадеш, че да не те мисля   Crazy
ами не продадох една част , ама ми свършиха офептите - даже и тия за неограничено количество, защото хладилникът не може да побере толкова много сготвени охлюви. а интересно, че тия дузини са в една порция само. в смисъл - заемат ми 1 място в хладилника.
може ад ес светнат модовете и да ми вземат дузинките, ще видим утре.

# 457
...може да се светнат модовете и да ми вземат дузинките...
                  Ще дойда да си открадна малко - дори няма да усетиш  hahaha... Пък и хладилника ми е тъжен и празен...

# 458
моля, заповядай. остави ми само някой и друг милион  Crazy

# 459
нещо стана

Хе-хе, на това му се вика късмет. Хайде готви, продавай, а после да раздедеш малко и на бедните ти съфорумки Crossing Arms Mr. Green

При мен за сметка на вчерашният неуспешен ден, днес получих 50% повече продукция , поради доброто отглеждане на охлювчетата Grinning, ама защо ли тогава в класациите от съзтезанията пак тръгнах назад Thinking
Утре и аз чакам първата продукция от Бургунес охлюветата, съответно и повече печалба smile3508

# 460
ее, взеха ми охлювите  Simple Smile сега поне имам нов хладилник /засега/ и пуснах от първите 3 реклами. жалко, че не изхарчих всички пари - ама нали съм си спестовница  ooooh!

# 461
моля, заповядай. остави ми само някой и друг милион  Crazy
                Ама разбира се, тъкмо спечелих първите си 1000 черупки.

# 462
                   А да попитам: имам по 30-тина дузини от два вида, като ги събера ще станат 70 - мога ли да покрия с тях оферта с минимално количество 60? Или трябва да са само от един вид?

# 463
гледа се бройката, а не вида

# 464
гледа се бройката, а не вида.
                    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт