Посред жегата голяма скоро АВГУСТинче ще си гушне мама!

• 10 287
  • 244
  •   1
Отговори
# 180
  • вкъщи
4естито ни първо беб4е!да ни е здраво,много послушно и да радва вси4ки!
нека май4ето като има време да разкаже как е минало вси4ко,4е и нас ни тресе треска,и аз май скоро ще ставам мама.

# 181
  • Stavanger,Norway/ Varna
Айдеее, завъртя се колелото. Сега 6те видите, като се по4не, няма спиране  Laughing

Di83, да ти е 4естито малкото слан4ице, новият смисъл на живота ти. Да те радва и изпълва със сили и вяра.   bouquet Hug Hug

Неможете да си представите как се зарадвах. Мила Ди83, сега 6те си много и изклЮ4ително заета, но вси4ки 6те се радваме да пи6е6 тук и да споделя6 с нас как минават дните ти в грижите за малкия Стилиян.

# 182
Di83, продължавай да влизаш при нас  Hug

имам процедурно питане   Simple Smile кога ще се пуска темичка в отчетните Родени през..? и който пуска, моля да копне линка и тук, аз смятам да шпионирам вече мамите  Laughing
абе тоя прах тео бебе хич не ми харесва - уж нормално количество сложих, а вече 3ти път пускам пералнята да плакне и пак има сапунка  Close

# 183
  • ГОре на черешата...
Хери, до края на август спокойно можем да си пишем тук, ще ни местят чак през септември - другите така правят.
Затова - родили, неродили си пишем тук да няма объркване и живот и зраве на 1-ви септември се местим в Родени 2007

# 184
  • Бургас
Di83,Честито бебенце да ви е живо и здраво и както тука е първи да е все така първи в живота.
Браво много се радвам че имаме вече бебче ей сега се започва няма да усетим и всички ще си гушкаме бебешоните. Grinning

# 185
ЧЕСТИТО НИ ПЪРВО БЕБЧЕ!
Да ни е живо и здраво!  Hug И аз много се развълнувах, а и Di83 е с моя термин Simple Smile, аз мислех че аз ще открия сезона, но.... Simple Smile, но явно е определено да е нашата дата  Simple Smile   bouquet newsm30 smile3501

# 186
  • Златна Добруджа
Бравооооо  Hug Имаме си вече първо бебче  Crazy

Ди83, Честит ти син   bouquet Да ви е жив и здрав, с много късмет в живота  Hug

# 187
  • Пазарджик
Di83, честито ти синче   bouquet Да расте здрав и усмихнат юнак, много да слушка мама и тати и само радост вкъщи да носи  Hug Колко е хубаво и каква късметлийска дата си е избрал малкия Стилян. Винаги да му върви така в живота  Hug

# 188
ДИ83 4ЕСТИТО МОМ4ЕНЦЕ ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МНОГО ДА ВИ РАДВА

ИМАШ СПЕЦИАЛНИ ЦЕЛУВКИ ОТ КРОКОДИЛ   bouquet

# 189
забравих да кажа купихме си кошара имаше я в нали4ност сега ще ния зглобят комплект обиколници и коли4ка на пегперего си взехме снимки по късно  Mr. Green

# 190
ДИ83 да сте живи и здрави-бебо и ти,да му върви много в живота ,да ви носи само радост,а ти по-бързо да се възстановиш!!!  ura
Олле,толкова много се развълнувах,страхотна новина!!!Ди,чакаме когато имаш време да разказваш подробно!!!

# 191
ДИ83 честита рожба!ДО е живо и здраво малкото бебче и да ви носи много радост!

# 192
Момичета, по 15-20 пъти дневно имам прерязващи болки ниско долу, където трябва да е главата на бебо. Нямам и контракции в същото време. Гадно сравнение, но при предишната си бременност спонтанния аборт започна така. Не си и мисля, че се повтаря, защото в 9-тия месец излизането на бебо се нарича раждане ама.... Имате ли такива усещания?

# 193
Inedica, не ми се е случвало такова прерязване. Моят бебон като се размърда силно и усещам все едно натискане отдолу. Вчера така се превъртя със засилка, че извиках и стрснах всички около мен.

# 194
Да ви се оплача преди малко мъжа ми замина на банкет от фирмата , а аз се разплаках като малко дете защото пак оставам сама. Представяте ли си и му наговорих едни неща , че не му е забавно с мен и т.н. общо взето глупости , ама какво да правя писна ми да съм сама. а и  в Разград познавам много малко хора и още по малко с моите интереси. Извинвте че ви занимавам с моите глупости ,но няма с кои да споделя а ми тежи че всички приятели са далече. newsm45

Общи условия

Активация на акаунт