Посред жегата голяма скоро АВГУСТинче ще си гушне мама!

• 10 287
  • 244
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Иви мерси мила! Simple Smile
Ще видя да взема от тези таблетки тези дни за  да стерелизирам залъгалката Simple Smile
Моята тумба последно преди месец беше 98 см Simple Smile сега не знам!
Офф... и днес ме чака  гладене ooooh! Но поне всичко съм изпрала Simple Smile
Енти нещо ми се губи няколко дни ..... и не само тя newsm78 А и Жужка много отдавна не е влизала?

# 166
Тони, пазарих си голяма нощница с копчета, за всеки случай за болницата и 2 хавлиени малки кърпи, че ми казаха раждали мами да си взема и с топла вода да го мокря, че по-лесно тръгвала кърмата newsm78

За пелените -казаха ми 2 комплекта да занеса,изпрани и изгладени.

За стерилизацията и аз се чудя, силиконовите работи как се правят newsm78Казаха ми на Бифри шишетата, тази тръбичка дето е вътре силиконовата да не я слагам в стерилизатора, ама как да япочистя тогава?

Къде са констанс, кроки, беличка?вася 78 също ми се губи newsm78

# 167
  • София
Честити Simple Smile
Аз мисля ,че в ТК не искат пелени,но все пак ще попитам а и не съм купила смятам в понеделник да взема поне ще си ми влязат в употреба за в къщи от тези комплектите бархет+ тензух!
Искаш ли на кафе?

# 168
  • Варна
Моята тумба преди седмица беше 108  Crazy

Инедица, нещицата ти са суперски  Heart Eyes А тумбата е номер едно  Hug

Изпрахме дрешките (майка де) и сега ще чакам да изсъхнат и надвечер ще си ги огладя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Вие на каква температура гладите???

# 169
  • София
Аз гладя на най- силното Simple Smile но дрешките ми позволяват това!
След малко яхвам ютията по случая  Mr. Green
За пупата сега я мерих и е 98 см Simple Smile значи преди месец е била по малко,като я мера в легнало положение през пъпа Simple Smile

# 170
  • Пловдив
Здравейте мами.Не мога да ви прочета,защото нямам време,но влезнах за бързо да ви кажа,че нашето момченце се появи на 07.07.2007.Вечерта на 6-ти ми изтекоха водите и ме приеха по спешност във ВМИ-Пловдив.Тъй като малкия беше седалищно ми направиха секцио.Днес ни изписаха и вече сме си в къщи.Не можах да пратя SMS на вестителките,защото точно на 6-ти си виках ''Има време,по-нататъка ще си запиша номерата''.
Може ли някой за бързо да пише,дали има и други родени бебенца,или преживявания с някоя мама.
Забравих да кажа,че нашето момченце се казва Стилиян,тежи 2400 и е 44см.
Пжелавам на всички ви леко раждане.

# 171
Di83 честито ти момченце! да ти е живо и здраво и само да те радва![/size]   bouquet  bouquet  bouquetняма други Августинчета засега, Стилиян е първото августовско бебче

# 172
  • София
 Di83 Честито бебче мила!  bouquet Нека да е живо и здрави и много да те радва Simple Smile
Бързо възстановяване ти желая Hug
Ето най-накрая първото бебче на АВГУСТОВАТА БРИГАДА  Party  bouquet  bouquet  bouquet
МАлее....... как се развълнувах Simple Smile и сълзички си пуснах Simple Smile

# 173
Ехаааааааааааа, имаме си бебенце!
 Честито Ди83!! Ти откри "сезона". Да е жив и здрав малкия Стилян, много хубва дата за рожден ден си е избрал, а на теб маменце бързо възстановяване!!!

# 174
  • Пловдив
Отивам да си изцеждам гърдите,защото имаме малко проблем с храненето,а трябва да хапваме в 15 часа.
Благодаря ви момичета.ще стискам силно палци за всички ви,да мине леко.
После може пак да се включа.

# 175
 Di83  да ти е живо и здраво бебчето. Супер много се развълнувах Crazy

# 176
Di83, ЧЕСТИТО! Да ти е жив и здрав сина! Много щастие желая на порастналото ти семейство!

Ох, и аз много се вълнувам. Почна се момичета!

# 177
  • ГОре на черешата...
Ехаааааааааа, АВГУСТовския бебевалеж е открит Party!!!

Честито на мама Ди83 - Стилиян да порасне голям юнак, кротък и засмян за радост на мама и тате! А пък страхотната дата 07.07.07. цял живот да му носи късмет!

[/size]

# 178
  • UK
 Тъкмо влизам да кажа, че съм добре да не ме мислите а то какво виждам  Heart Eyes

Di83 Честита Радост да ти е жив и здрав малкия сладур...  Hug
 И когато имаш време пусни снимчици да го видим малкоя мишок  Mr. Green  bouquet

# 179
Di83, честито бебенце!!! Да сте живи и здрави и мнооооого щастливи!!! наистина страхотна дата за раждане си е избрало детето  Heart Eyes

Димияни, за какво ще ти е биба в боницата, като си имаш 2 броя естествени  Mr. Green то и без това, за да тръгне добре кърменето е хубаво бебето да се слага да суче колкото често има желание, така че моят съвет е  Naughty без биби! Така и бебе ще е много щастливо да се гушка в мама често, а и за мама е добре - сукането улеснява свиването на матката към нормалните й размери!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт