Посред жегата голяма скоро АВГУСТинче ще си гушне мама!

• 10 287
  • 244
  •   1
Отговори
# 150
добро утро и от мен  Hug
кате не се притеснявай излишно в понеделник като отидеш ще ти кажат Peace

# 151
  • Варна
Ох, благодаря ви за отговорите момичета! Само не знам лечението колко време отнема, искам да родя нормалнооо  newsm45 Толкова ми е мъчно. Казвах им аз сто пъти да ми я направят по-рано тая микробиология, ама не та не, рано било....сега как ще раждам с тези бактерии? Задължително със секцио, нали? Идиотки...толкова съм разстроена...как може такова нещо...

# 152
  • Варна
Simple Smile)))))))) Току що се обадих на доки, говорих с една друга де, но й казах резултатите и тя ми каза, че кандида /-/ значи че нямам гъбички, както сте ми казали и вие, както се досетих и аз  Wink А за бактериите каза, че в повечето случаи е нормално да ги имам и че с от естествената флора на организма, ОСОБЕНО при бременни и каза ако искам да отида да ме прегледа доки и да изпише нещо за миене АКО се налага (явно ако са много бактерийките..).  А аз ревнах на телефона, "ама аз съм в деветия, може всеки момент да родя, не искам секциооо.." и тя ми вика "Ама никой няма да те кара за секцио, те не ти пречат въобще. Спокойно, изкарай си последните дни от бременността спокойно, всичко ще е наред...секцио се прави само при херпес..." и така...УСПОКОИХ СЕ! В понеделник доки ще ме прегледа за всеки случай ако прецени да ми изпише антибактериален интимен гел....и ще си раждам нормално  Heart Eyes Mr. Green

Благодаря на всички за подкрепата  Hug  bouquet 

Майка ще идва след половин час и ще перем дрешки и пеленки и ще гладим. Май и аз да взема Сано?!? За ръчно пране има ли течност или с праха?

# 153
  • вкъщи
herelina пелените трябва да са изпрани и изгладени.те ги слагат на бебето като се роди,така 4е трябва да са 4исти4ки.
аз снощи едвам удържах фронта,стягах багажа за родилното в 2 4аса.какви с а тия контракции на 3 минути,ве4е ми писна.оба4е викам ще стискам,кой ще ме оперира посред нощ,а и моя бебон пак се обърна напре4но.главата му е отдясно,а краката вляво.може би и затова бях а тези болки,4е се местеше.голямо ритане,голямо въртене.сега се е кротнал по никое време.
накиснах сака за болницата,ще го изпера да ми е готов,4е то много багаж се събра,направо не е за вярване.
ekaterina на теб поне секрет са ти вземали,на мен никой такова 4удо не ми е правил,не знам какво имам и какво нямам,но кандида си имам от години,от нищо не ми минава.предната бременност постоянно си слагах всякакви глобули,така и не ми мина,родих нормално,на беба нищо и нямаше.....неприятно ,е ,но на мен ми каза един доктор ,4е каквото и да правя,дори и да из4езнат за малко,пак ще се появат,и от сапун,и от вода,от вси4ко,просто реакция на организма.
отивам да папкам,4е умирам от глад.

# 154
Видя ли Кате, всичко е наред! Само дето се изтормози снощи.
На мен още не са ми правили никакви прегледи отдолу, нито микробиологии, нищо.
Аз продължавам да се веселя вкъщи с разни задачки
Сладкишче, много голяма пупа имаш!
Моето тумби е от скромните  94 см, а пък ми казват, че бебе е едър и че имам много вода.
Ние снощи вместо вечеря се вдигнахме до сладкарница Романс и се почерпихме с разни вкусоийки. Обожавам сладоледа им - наистина е страхотен!
Марианамама, и аз имам контракцийки, ама доста нередовнички, особено като ми се допишка спешно. През деня от време на време са по начесто, после няма нищо, абе Бракстънки.  #Crazy
Крокодил нещо се губи последната седмица!

# 155
Клара много неприятно  Sad Дано поне се смилят над теб и не те държат по опашки  Praynig

Кате
  Heart Eyes Hug

# 156
  • София
Добър ден и от мен мами! Hug
Екатеринче радвам се че си се успокоила!
Аз се събудих днес много раничко но до сега си лежах и след малко отивам да правя закуската Party
Искам да ви питам как мога да стерилизирам залъгалка? Embarassed НЕ съм си взела стерилизатор а си мисля да си взема една бибка с мен болницата ако се наложи за бебо,така ми казаха мами раждали вече!
Аз багажа и днес сигурно няма да си оправя за болницата ooooh! то нямам нощмица,сутиен..... а и не знам какъв сутиен да си взема ........... по голям ли?
Ади ти какво толкова пазаруваш? Не свърши ли?
А за пелените не разбрах в болницата ли ще си носиш? Simple Smile
Аз си приготвих и дрешки ,те за изписване и ги прибрах в пликче за да знаят какво да ми донесат Simple SmileОставям ви за малко лек ден и до после! Hug Flutter
Оооо.......... от днес съм в 9 месец!  bowuu PartyСпокойна съм вече Simple Smile

# 157
[Да бе вече обиколката ми е 102 см, а док беше казала, че при 100 см вече може да се ражда. Ми то голямо бебе, как ще излиза само това не знам. newsm78
Здравейте!
А моята тумба е 113  #Crazy Ей на това му се вика голяма тумба Shocked

# 158
Да ви кажа за какво се замислих. Ние живеем в къща , а в двора ни е лятната градина на заведението на свекитата. Имаме малък проблем с простирането и сега трябва да мислим как да преграждаме , защото представете си пиивате , хапвате а насреща се веят бебешки дрешки Blush Другия проблем е шума е то не е толкова силноо ,но е до късно вечер - беба ще свикне на шум Laughing Ще я правим кръчмарка , всеки ден ще е на заведение Grinning

# 159
здравейте, аз се включвам инцидентно от един интернет клуб че за половин час трябва да убия малко време...
да ви се похваля/то сравнено с вашите покупки нищо не е, но при нас е мноооооого суеверен татито и нали нищо не даваше да се купува.../ - днес купихме скрин за повиване Blush, и перденца - синички много сладки, и понеже минахме през била реших да си довърша чантата за болницата - взех си малък пакет памперс-24бр. за 3-6кг. и така съвсем случайно взех и прах за пране Тео бебе Rolling Eyes, милото ме изгледа критично...но аз му се усмихнах неустоимо иии така - вече си имаме поне прах за пране, хахахах
а кой казва че при 100см. обиколка се раждало, как бе хора hahaha hahaha, моята толкова беше в 7мия, сега не знам колко е, но преди 2 седмици беше 108см.
уф имаше и още неща да ви пиша но забравих...айде като се прибера

# 160
Добро утро и от мен!!!
Мами,вие ме шашнахте с тия размери на корема,моя отдавна мина 100 см още в шестия месец,а сега даже не съм го мерила.
Кате,не се тревожи излишно,много често лекарите не ти обясняват и ти започваш сама да си вкарваш филми в главата!!!
Ние сега ще ходим с мъжо до Метро,че имам да си купя някои неща и после двамата ще чистим вече последно след нанасянето и сме готови долу-горе.Имам да си накупувам още някои неща,но тази седмица и за това ще се погрижа!!!

# 161
Теди за шума Mr. Green Докато бях бременна строиха кооперация на калкана, а на калкана е почти целия ни апартамент  Whistling Елито като се роди продължаваха да си строят...сега още завършват апартаментите...Гледам разни дечица, ако някой се разблъска скачат страхуват се...баба меца, дядо Торбалан, циганката незнам какво си, а Елито се обръща казва "чичко - чук, чук" и продължава да си играе  hahaha Виж, ако някой влезе в стаята и на пръсти ушите на 4 и се събужда на секундата, но ако разбиват на съседната стена спи като пън Joy На всичко свикват мишките Heart Eyes

Дими или студена стерилизация или преваряваш. Ако е студена стерилизация на определен обем вода се слага определено количество разтвор или таблетка, стои мисля, че за обикновените неща беше 30 мин, а за силиконовите 5 мин (виж указанията, че съм забравила) и после измивах със сапунче. Ако ще преваряваш, слагаш вода да заври и на вряща вода бибката за 5 мин. Ако си по черноморието измиваш със сапунче, че иначе остава много варовик, но ако не си предполагам само вода е добре. Силиконовите неща при преваряване не се държат през цялото време във водата, защото заминават.

# 162
  • Златна Добруджа
Здравейте пак  Hug
Ние се прибрахме от пазаруването, но пак не взех абсолютно всичко, че днес съм като парцал, а бях сама с Йоан. Купих още една пелена, имам вече 3  Crazy Чудя се дали не станаха много, но едната съм я взела да я постилам в количката, една за завиване като излизаме и така. Едната от трите ще ползвам и при изписването като я съчетая с дрешки.

Иви, както винаги даваш много полезна информация и си страшно изчерпателна  Hug
Теди, за шума Ивито пак е права  Heart Eyes Йоан като беше бебе точно под прозорците ни се събираше глутница кучета /отпред има едни особняци, които ги отглеждаха в двора си/, та като се разлаеха тия животни по всяка преминаваща кола или човек  #Crazy Слава богу сега ги няма, но пък детето привикна с шума, даже е имало случаи като се събирахме в нас, съм го слагала в количката в същата стая и той спеше без проблем.
Кате, радвам се за добрите новини  Peace

# 163
Ivy, за какво сапунче става въпрос? Силно ме интересува, защото се притеснявам как ще стерилизирам всичко за бебето. Тук водата е адски варовита. За пример - като правя крем карамел купичките после стържа с тел отвън.

Ето ме и мен. Изпращам ви и да видите и първите покупки за бебешака. Сега ги пускам да ги пера. За информация и мойта пупа е големшка - 109 см. Ама то това си е индивидуално. Талията ми преди да забременея все пак си беше 75 см.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3436203
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3436240
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3436241

# 164
Ето ме пак мен!
Леле какви тумбаци имате, мами! Големи къщи!
Ние сега решихме, че ще си взимаме спешно гардероб. Няма да чакаме поръчка, отиваме, харесваме и го взимаме, може и на изплащане. След вчерашното подреждане се оказа, че много имаме нужда.
Теди Енева - ще имате бебе веселяче и купонджийче.
Нашият блок също трябва да си има другарче на калкан и предстои да се казкопава скоро, така че....

Общи условия

Активация на акаунт