Честит рожден ден ТОЧКА, бъди жива и здрава винаги усмихната и щастлива и много радости занапред с малкият мъж и големият мъж и..........................

Добре дошла на мама tuest и малката Свилена!

Карил аз съм пропуснала, но в какъв конкурс участваш, да гласуваме за теб!!
Цвети и мен ме интересува манастир, в който сте кръстили Неда, сподели къде се намира да го посетим!
Ние за сега не сме се замисляли за кръщене, но като гледам вече почти всички ноемврийчета са християнчета, така че да вземем и ние да се замислим за покръстването!!

gadamer, аз малко съм пропуснала, но ако заминавате някъде, защо не съхраниш кърма за Емката, иначе щом има АБКМ, не знам какво да те посъветвам за мляко те кърмените бебета малко трудно свикват с формула по-принцип, но ако няма избор детето мисля че ще свикне иска или не!
klukarkata весело изкарване да починеш и след месец с нови сили те чакаме във форума

Ние днес голямо скитане с Диляна, бяхме на сутрешен детски рожден ден, следобед сме на друг а довечера братовчедка ми също е рожденничка, та в един ден много поводи ни се струпаха, но трябва геройски да издържим въпреки голямата топлина навън!!!
Отивам да топна крака в детския басейн на балкона че

Бъди здрава и много обичана жена и майка!
А в кое хотелче ще бъдете в Априлци? Свекърва ми има къща там и ходим от време на време, ама не можем да сме сами без тях и не е често, за съжаление
Ради, няма да сбъркате ако кръситите малката Теа там- освен, че е приказно красиво това място е напоено с вяра,магично и автентично- сякаш се връщаш 200 години назад във времето- прекрасно е!!! Ние и двамата с Момчил нямаме нищо общо със Самоков, но като влязохме там и не искахме никъде другаде да се венчаем.
). В манастира се е крил и Васил Левски. Част от иконите са рисувани от Димитър Зограф, а един от стенописите с Покровителката на манастира- Света Богородица на се приписва от специалисти на Захари Зограф. Манастирът е включен и в 100-те национални туристически обекта.
на новата мама с девойката.
. Дечицата общо взето са на едно ниво с някои изключения / тук - там има някое по-подвижно/.
. С всеки изминал ден все повече заяква. Опитва се да става с коремни преси, ама уви. Това помага само на люлката от полулегнало положение. На проходилката вече не виси, а я кара назад
.
. Става все по-хубавичка. Вие кога ще си идвате насам?

в Клюкарника е закотвена темата, "ФИНИ, млечни...речовити" - за кърменето е... 
Чакам с нетърпение есента и зимата 
Така ми падна кръвното и ми причерняваше, че правех 5 крАЧКИ и клякам да почина, щото иначе да съм тупнала.Много ме беше страх да не припадна, че знам ли какво ще стане с Теа
а мойто душко прочете ли го...Баси якото е....Аз самата си поплаквам ВИНАГИ КАТО ГО ЧЕТА