На планина или на море, пазете се - пристига НОЕМВРИйското дете!!!

• 9 084
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен!   261uu
Ние също сме родени през ноември. Сладура на аватара ми се казва Свилена. Роди се на 24 ноември 2006 3,200. Е, сега е ... повече от 9,100 кг и повече от 73 см.  smile3522 хапва си добре детенцето.
Разбирам, че повечето сте от Варна и лекичко ви завиждам.  newsm56 Учих и живях там 6 години.  smile3529 Обожавам Варна, но сегасъм далечко от там - в Горна Оряховица.  Тук са страшни жеги, а си нямаме море...   sport027   Nature Sunny smile3506
На мен не ми е удобно да ползвам кухня, че ми идва доста далеч, затова готвя на моето малко съкровище и вече се справям перфектно.   food002
Поздрави на всички и приятни разходки!   love001

# 181
То4ка 4РД,
да си много оби4ана,красива,усмихната и нека семейството ти ти носи много радост   bouquet Hug  bouquet

# 182
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОЧКА ! newsm59 ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА МАМА И ЖЕНА ! newsm51

добре дошла на на tuest с бебе Свилена.   bouquet
и, не, не сме повечето от Варна. hahaha просто варненки явно са н
ай-активни в този сезон. /аз лично нямам нищо против да съм от Варна, ама не съм... Rolling Eyes/

# 183
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро!

Честит Рожден Ден Точка   bouquet

Добре дошла и на новата мама и нейната госпожица  Hug

Тази нощ за мен беше мнооого дълга - от 12 до 2 Ема рева и нищо не я успокояваше. Оказа се, че я боли дупето, защото се подсече от разтройството, което има от вчера. Така пищеше милата и стискаше крачета, за да не я пипам  Sad  Отгоре на всичко днес сутринта й дадох да пие Милумил - е, изпи го и след 5 минути го повърна  #Cussing out Писна ми вече - Фризопепът е гаден и не го иска, от Милумила повърна - какво да й мисля за мляко, докато ме няма  ooooh!

Мерелин, тука снимки не мога да кача - първо фотото не е в мен, а на ремонт по моя вина - оставих го на пясъка като бяхме на Созопол, влезнала е песъчинка в обектива и не се отваря и сега АКО евентуално могат да го оправят, ще ни струва 200 лв., ако не нов фотоапарат, който ще ни дойде 4-ти поред. И като се има предвид, че съм виновна и за загубата на предишния  Embarassed

Последна редакция: чт, 19 юли 2007, 10:25 от gadamer

# 184
Добро утро и от мен! Точка, честит Рожден Ден Simple Smile Добре дошла на новата мама и нейната Свилена

Гадамер, да не би да си й направила прекалено много мляко- Неда изпива между 120, максимум 180 мл АМ, а на кутията пише, че за нейната възраст трябва да го направя с 210 мл вода, което означава около 230 -240 мл мляко. Като изпие над 200 мл и повръща. 

# 185
gadamer, с риск да бъда заклеймена, ще ти кажа, че може да й даваш на Ема кисело мляко. аз така отбих преди време Марена и всъщност тя изобщо не е пила АМ. и сега ще започна да давам по малко на Ваяна.  Peace

# 186
  • Отвъд алеята зад шкафа
Цвети ми около 100 мл. изпи и си доцока след това, ама за нея това не е много мляко.

Ивиче - ама овче кисело ли да й дам  newsm78 И как точно - така направо с лъжичка или....?

# 187
   Привет мамчета! Добре дошли и на новата мама и малка сладурана!!!
     ТОчКА-чЕСТИТ ДА ТИ Е ТОЗИ ДЕН РОЖДЕН И ОТ УСМИВКИ И щАСТИЕ ОБКРЪЖЕН  bouquet
      Гадамер-пробва ли да сложиш малко плодово пюренце във ФРИЗОПЕПА? Ивко също не го искаше и като му добавя колкото за цвят и се вързваше малкото будале. smile3504
     Как ли са Габи и Изабела?!?!?
    Моничета аз се стягам за голямото гостуване във Варна smile3534и вероятно утре няма да имам възможност да пиша ,че то багаж за месец и половина трудно се стяга.Няма да имам и нет там ,но щом имам възможност  ще надничам при вас.Ужасно много ще ми липсвате  love001  love001  love001Ох ,че ми стана мъчнооооо.Карил мила стискам палци за конкурса и да ти лепнат една хубава наградка!На Маша пойелавам кошмара който преживяват да приключи час по скоро и да се успокоите всички,ЦУНКАЙ МИшЕ ОТ НАС  Kissing HeartНа всички бебоци -НИКАКВО БОЛЕДУВАНЕ И САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!!!!!
    цункам ви всички и днес ще ви следя с едно оченце  Stuck Out Tongue Winking Eye  jumpuu Scatter

# 188
  • Отвъд алеята зад шкафа
Клю ще пробвам  Peace

Някой може ли да ми каже как в поста си да пусна от тези движещите се картинки като клипчета  newsm78

# 189
Ето какво намаза малкия вчера Simple Smile като междувременно само неговия рев се чуваше из целия Уолмарт  Mr. Green:
http://images18.snimka.bg/003479827-big.jpg
После се оказа, че ми бил приготвил "тортичка" в памперса, ама кой да се сети  Whistling Crazy

Сега го чакам с нетърпение да стане, че да му слагам сандалите и да се почваме!!!  Joy

Гадамер, ама то други видове АМ няма ли?
То аз не съм спец, ама доколкото знам, ако има разстройство от АМ- може да не и понася лактозата. Фризопеп-а без лактоза ли е?
Аз забърквам на Данни каши със "Similac"- lactose free, не ми се пробваше с обикновена формула, та се застраховах предварително... Тук продават и соева формула... Уф, абе едва ли съм ти полезна...

# 190
Добре дошли на мама tuest и малката госпожица Свилена!  bouquet Много емоции в ноемврийската компания! Simple Smile
gadamer, за съжаление не мога да ти помогна за клипчето Sad ти като аватар ли искаш да го сложиш или като подпис? newsm78
За млякото - Тедката също сутрин пие малко...обикновено по 150 мл
клюки, пожелавам ви една страхотна почивка  grinning039 само хубави моменти с варненския отбор newsm10 Ивко много да слуша и най-важното - да си починеш! Hug
Габи, как сте, мила, в тези жеги? sweating Търново бие рекордите тези дни...как се отразяват на София?
iviche, ама защо да те заклеймява някой?!? Всеки взема сам решенията си и си гледа детето, както намери за добре... yesНа чаровница Вая скриха ли й се вече пъпчиците?

# 191
Точка, честит рожден ден, мила   bouquet! Да си жива и здрава и много да те обичат твоите мъже   bouquet!
  Пиши някой ред и пусни нови снимки на Владко да го видим колко е пораснал  Mr. Green!
  Иве, тя Емка е с АБКМ и не става с к. мляко!
  Мариянка, освен да пробваш с някоя лъжичка овче или козе к.мляко и ако и понесе на Емка да започнеш така или пък каквото Миленка ти казва - с плодово пюре във Фризопепа! Сега обаче като е разстроена по-добре само я кърми и спри АМ, давай чай шипка, оризова вода, супа Моро, оризова каша и т.н. диетични. Дано Емка бързо се оправи  Praynig!
  В този ред на мисли, варненки, как са Иза и Габи? Дано скоро се приберат здрави в къщи  Praynig!
  Аз да се похваля - Боил днес за първи път изяде цяло бурканче от 130 гр. тиквичка и картоф на Хипп! Направо не повярвах на очите си. После си цока и сега вършее тука.
  Добре дошла на новата мама, много весело изкарване в нашата шумна компания   bouquet!
  Bimba, тъкмо се чудех къде се изгуби  Mr. Green! Ето ти телефона на Надето, но незнам дали вече е в Пловдив - velinova - 0886097089! За съжаление съм затрила телефона на Верчето, така че ако някой има тел. на bubalinka, може да ти го даде  Peace!

Последна редакция: чт, 19 юли 2007, 14:15 от benighted

# 192
tuest  ,добре дошли с малката дама  и от мен newsm44
При нас нищо ново освен,че правихме ново изследване на Дариян(кръв)и резултатите не са добри .Миналия път имаше увеличени левкоцити и сега са още по-високи.
Днес таткото ще ги носи на педито да видим какво ще каже.Дано да няма място за тревога.Стискайте палци.....
 На 2.08 ще си ходим пак на Пловдив  smile3521 newsm10 newsm44 newsm68 да задомим брат ми най сетне и по тоя повод се опитвам да намеря костюм на Дариян,защото ще е шаферче,ама все са му големи.Другата седмица сигурно ще отскочим до Варна на шопинг  и за нас.
 Оххх,имам клиент.......после пак..

# 193
Привет и от мен!

Карил, Дани е голям красавец, има страхотни очи, пу-пу.Много е порастнало момчето.
Дарето и Ния са истински малки госпожици, много са сладки.
Гадамер, може да пробваш с козе мляко, нали казват и без друго, че е най-близо до майчиното.
Бимба, скоро питах за вас, радвам се, че писа да знаем как сте.
Миленче, весело изкарване във Варна.Добре да си починеш при мама и Ивко много да слушка.Прати на лични телефона си, за да се видим, като дойда и аз на там.
Цвети, моля те кажи ми къде се намира манастирчето, където кръщавахте Неда и въобще малко повече инфо, ако може.МИсля да кръстим Теа там, та за това те питам.

Добре дошла на новата мама и бебката и от мен  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТОЧКА!БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА

Желая лек ден на всички и да се пазите от жегата!   bouquet

# 194
gadamer, забравих, че Ема е АБКМ....не зна, освен както ти каза benighted да пробваш с лъжичка овче или козе мляко...
аз по принцип го разбивах и го правех на айрян и в шишето го давах. тя Марена до 2 1/2 год. си пиеше така мляко през нощта. изпивала е до 3 кофички кисело мляко, разредено с вода.

Общи условия

Активация на акаунт