На планина или на море, пазете се - пристига НОЕМВРИйското дете!!!

• 9 086
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, момичета!  Heart Eyes
При нас с пълна пара върви трескавата подготовка за кръщенето на Дари. На 22ри, живот и здраве, ще е християнче.  Laughing Пробихме й ушичките, нямаме зъби .. и май .. това е. Mr. Green
А ... от понеделник започва с детската кухня.  Party
Днес бяхме на кафенце с Ети .. тя прави снимки, дано да ги качи. Peace

Включвам се в темата, най-вече, защото искам да пиша по въпросите зададени от Маша. Heart Eyes
Дари седи сама стабилно, но трябва да е на твърда повърхност, защото иначе се килва в желание да вземе някоя играчка. Не пълзи .. вдига дупето и ръцето, но явно се уморява бързо и след няколко секунди е заела положение "щраус забил глава в дупка". Много интензивно се обръща от гръб по корем и обратно .. придвижва се влачейки се, но винаги докопва това, което си е харесала. Не се изправя сама, като й подам пръсти се набира и изправя. От няколко дни прави крачки на пръсти.
Мила, стискам палци всичко това да е фалшива тревога и Мишето да е едно здраво детенце.  Hug Аааа, ма ха .. избрала съм си го за зет, с тези красиви сини дълбини и гарваново черна коса ..  Flutter
Да добавя, че Дари също се плези и косата й е мека и тънка. Все пак са бебета, не може да имат като нашите коси  Shocked Мен, ако питаш .. тая лекарка май трябва да си хвърли дипломата .. Ако имаше СД .. досега щяхте да бъдете наясно, да не говорим, че тези специални дечица при проличаваш още от самото раждане и на пръв поглед.  Sad Целувам те и знай, че ти и детенцето ти сте постоянно в мислите ми.  Heart Eyes

Скорошно оздравяване на Габи!  Praynig

Приятен ден, момичета!   bouquet

# 166
МАША и аз прочетох ...добре е да се консултирате с максимален брой лекари. Аз поне винаги така правя..Ето за АД на Дани къде ли не отидохме...Така, че дерзай, пък ние ЩЕ СЕ МОЛИМ И ЩЕ СТИСКАМЕ ПАЛЦИ Мишето да се окаже просто голяяям мързелан. Но намачкан и добре раздвижен от рехабилитаторката и вкъщи, смятам че мнооого бързо ще напредне!!!!  Peace

ЕЙНДЖИ да си ядеш гъза!!! КЪДЕ СЕ ГУБИШ БЕ ЧОВЕК!!! CryБраво на Дарето, представям си я с обици ква е кипра!! Wink SunglassesДа кажеш после как е приела храната от кухнята! Ще чакам снимките  Hug

# 167
  Здрасти Жени-,честито на Дари-за красотичката и весело да си искарате на 22-ри!
    Карил радвам се че имаш добри новини и стискам палци за младата мама да се оправи(аз нещо не съм разбрала и реших,че е момиченце Embarassed)
     Маша-моличка прочетох и аз написаното-естествено че дотора ще си защити докторката,ама е добре ,че ще изкаже и той мнение-НАЛИ ЗНАЕш,ВСИчКИ СМЕ С ВАС  bouquet  bouquet  bouquet

# 168
ееее докъто кача снимки на бавния нет в бургас и тя Жени ме изпреварила Crazy-направо ме хващат ортикария с тоя нет тука-и затова ме мързи и да пиша и снимки да качвам-ама айде от мен да мине-тези ги качих Wink Mr. Green
айдеееее-на снимките от много мини-срещата                                  

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=154536

а от миналият път когато бяхме и с фъстъчка-аз нямам-тя трябва да има

иначе...тук е яка жегица-но поне си имаме море smile3534-НИЯ е много доволна от постоянното внимание на родата и лекичко се поразглезва-ще има ремонт като се приберем ми се струва Crazy
и ние определихме дата за кръщенето-19 август-ще кръщаваме заедно НИЯ и моята кръщелница ДАРИ-тоест и аз ще съм кръстница и след това сме запазили едно заведение с градина само за нас -да си направим парти с музичка и танци...и хапка и пийка естествено-то както се очертава върви към мини-сватба-50 човека  общо от двете страни-те хората и с по-малко се женят ама.....какво да се прави-за мен лично кръщенето е много важно събитие и затова за рожденния ден ще го караме по-скромно Crazy
МАША стискам палци проблемите да останат зад гърба ти thumbsup

айде бе ГАДАМЕР пусни една снимка на Емката да я видим  с къса коса и с обички Praynig

като чета за кухни ме хваща срам-изобщо съм забравила за този момент със за писването-ама ние нали сме и с алергия към млякото-ще трябва безмлечна Crazy-като се върна август ще търся #Crazy иначе НИЯ най-много тачи домашно приготвената храна и тук майка ми постоянно й прави разни манджички-еее голям кеф било найкой да ти помага Thinking
Карил,до къде го докарахте с апартамента? ща ми ставаш ли комшийка или нъц Cry
така съм се затъжила за теб Hug и изобщо за всички,които не съм виждала скоро-като се върна искам голяма среща и без никакви отсътвия-ако трябва ще уредя мини бусче да ви събира Mr. Green
айде чао за сега от мен-отивам да подремна 1 час и после пак навън

много много много  love001 за вас и бебочковците

Последна редакция: ср, 18 юли 2007, 16:10 от МЕРЕЛИН

# 169
masha, хубаво си направила, че си написала това. редно е да знаят, че отношението към пациента е също толкова важно, колкото и професионалните им умения. Peace

karil, браво на Дани. чудесно е,че се оправяте. thumbsup а кой е лекарят-хомеопат, ако не е тайна?

goris, на мен тази кухня ми се видя доста добра. може би не всички кремчета бих давала, но това може да се прецени само след като се видят. така на четене не можах да разбера съвсем какво точно съдържат. Rolling Eyes

AngelFallFirst, честити обички !
4470

МЕРЕЛИН
, не се отварят снимките, нещо линка....
Rolling Eyes

# 170
Здравейте, красавици!   bouquet
Маша, д-р Чавдаров /от личен контакт с него/ не е лишен изобщо от дар слово, а напротив е много подробен и обяснителен, а също така и не е от онези, които те гледат в портфейла вместо в очите...  вярвам, че след консулта с него ще си много по спокойна за Мишето  Hug
Карил, радвам се, че хомеопатията дава резултати при вас с Дани /голям е чаровник на новите фотоси/ Скоро да се похвалите с пълно оздравяване  Praynig
AngelFallFirst, Мерелин, прекрасни са госпожиците... и само колко са пораснали... Браво!
Дано Габи е по-добре и скоро ги изпишат с Изабела, че инфекциозното е пълно с "братовчеди" и да не им лепнат и нещо друго "по роднински"  Praynig
 Hug

# 171
  • София, Дианабад
Здравейте и добре дошли на позагубилите се от скиторене мами - Мерилин и Жени  Laughing

Пращам положителна енергия на Изабела и Габи!

Маша, прочетох ти темата. Браво! И вярвам, че Мишето си е напълно здраво детенце, но като всяка майка ти се притесняваш и ще направиш всичко по силите си в името на здравето на детето   newsm10

А относно двигателните умения на Борис: Не пълзи, много иска, но вири краката нагоре и се подрусва  - върти се на корема си. Не се изправя, а не виждам и желание в него да го прави, решетките на леглото са, за да се ритат и да се качват краката  Simple Smile Седи стабилно, когато му омръзне започва да мрънка седнал, даже  и е плакал така. Но 2 - 3 пъти се пуска инцидентно и сега внимава явно да не се удари. Обръща се от гръб на корем и обратно, но го прави от 8 -ия месец. Не обича да седи дълго време по корем. Да, придвижва се и с проходилката, но на подскоци и се набира да се изправя, но по най-трудния начин без да се държи някъде. И като извод, защото и аз се бях поошашкала, Мони е свидетел, мога да ти кажа, че децата се развиват напълно нормално и са различни характери, различни типове хора, които псевдо наука се опитва да вкара в определени рамки.
Късмет от мен!

Карил, бравос за Дани! И дано товя човек помогне на тази млада майка от Дупница. А за моренце ти препоръчвам  - сравнително евтино, по-спокоен плаж, но с кола до него и с хубави дворни заведения - Приморско  Grinning Значи плаж - между Централния южен и ММЦ. Има хубави къщи -хотели, на приличин цени и в идеални условия, защото са нови, а дворните заведения са чудесни за вечер с бебе и много вкусно готвят. Само 1 проблем има, според мен - много хора през август  Sad

Ох, спирам и отивам да мия дупе...

# 172
ей здравейте,
вие сигурно ме забравихте,ама то време никакво за форума  Confused

Ние ве4е месец сме в БГ.В на4алото ни бе6е леко трудно да свикнем,но сега ве4е ни харесва и то доста.Като си идем в Италия 6те ни е криво пък там първите 10-на дена.

Ина4е Алесия е добре.Много живо дете.Мога да кажа 4е и е послу6на.занимава се сами4ка,понякога леко мрънка.Спи по цяла но6т,но поне два пъти се буди за бибата.
Да успокоя Ми6ето,4е и Алето не се изправя сама.Мъ4им се да лазим,въртим се,седи седнала за няколко минутки и после се кандилва  Mr. Green
Ми6е разбирам притеснението ти на майка,но съм сигурна,4е вси4ко с детенцето ти е наред и само изли6но се тормозите  Praynig

цункам ви вси4ки и малките сладурковци.

п.с.Ейй ако има някой в Пловдив да звънне,поне и аз веднъж да съм 4аст от сре6ти4ка  Grinning

# 173
Абе не мога два пъти вече да публикувам пост!!!!!!!!!

Иве, д-ра се казва Кирил Стоянов. Самия той е имал проблем ама ЖЕСТОК с двугодишната си дъщеричка едно време..И оттогава, понеже тя е СПАСЕНА само с хомеопатия, той се е отдал на тази наука. Иначе е лекар. Специализирал е хомеопатия в Лондонски колеж за класическа хомеопатия.

БИМБА !! ДОБРЕ ДОШЛА!!!

ДАРИ, мерси за инфото за морето. За какви цени говориш там..Аз може и от 01.09 да тръгна, защото имам просто право на избор...Така ще избегна и жегите и високите цени и навалицата, която МЕН най-ме торомзи

дано се публикува #Cussing out

# 174
...а публикува се ..тогава ще пиша още... Joy Joy Joy

Значи, д-р Стоянов, като е бил завършващ медицина студент, а момиченцето му е било на две години...е имал проблем с АД. Детето е цялото една рана на снимките, които ми показа. Тогава, след като го води при най-добрите "светила" на медицината и те му помагат НО ВРЕМЕННО за разрешаване на проблема..СЛЕД КАТО БЪБРЕЦИТЕ НА ДЕТЕТО ПОЧВАТ ДА СТРАДАТ ОТ СИЛНАТА ТЕРАПИЯ..и даже отказват, Стоянов " се е предал", разбрал е че неможе да се дирижира всичко по ноти, че човек не е всемогъщ и ТРЯБВА ДА СЕ ПРИМИРИ. тогава е намерил \това вече не ми го разказа как\ хомеопат и той е излекувал СЪВСЕМ детето за шест месеца. Покъртителни бяха снимките обаче АЗ такова чудо не съм виждала. Така че, както той каза това за нас са уроци..Прави посещения по домовете със собствен автомобил, с цел да поговори и с останали членове от семейството..Защото ВСИЧКИ в една фамилия са една енергийна система..И са взаимнозависими..Затова се наложи да лекува и мойте нерви, защото аз определено не помагам с тях на децата и мъжо Mr. GreenКато човек ми направи много добро впечатление, ..Дали защото се интересува от психоанализа, медитация и пр. или защото си му е даденост, но е доста ПРОЗОРЛИВ. НАПРАВО МЕ СКАНИРА!!!

ако имаш питанка ИВИЧЕ питай!!!

# 175
имам, да. само АД ли лекува или може да си го "ангажираш" за семеен хомеопат?

и да ти кажа, че в началото го прочетох като Карил Стоянов и си казах : "егати съвпадението на ник и име".... Joy ама явно е от леко слънчасалия ми и преуморен мозък....

мерси за инфото, karil   bouquet

Bimba25
,  добре си дошла !

Последна редакция: ср, 18 юли 2007, 23:36 от iviche

# 176
 ха ха Ивиче,  hahaha и аз го прочетах като Карил Стоянов, ей карил извадила си късмет със специалист и човек! Браво!

Иначе и аз с едното око гледам, с другото спя, чака ме пералнята и миялната отатъка, после простиране и оправяне на кухнята, леле то на теория звучо зле а на практика... Shocked

Ама ставам че инач е ще откъртя в бг мама Joy

ЛЕКА НОщ и до утре! Heart Eyes

# 177
Честит рожден ден, Точка! Бъди жива, здрава, обичана, уважавана, любяща...

На всички хубав и усмихнат ден, положителни емоции и много детски смях! Heart Eyes

И се пазете от жегата!!! sweating

# 178
Добро утро!
Туй ми е най-ранния постинг  Laughing

Точка, честит рожден ден и от мене! Много здраве, късмет и любов! bouquet
Отивам да правя на мъжа ми закуска и после ме чака събиране на багажа, нап-раво не ми се мисли, бебчо в тия жеги не иска да спинка много и ще ми е компаньон, освен насред багажа да го сложа и той да "помага" с подреждането hahaha

Хубав ден и от мене и дебели сенки!
newsm43

# 179
Точка, честит рожден ден   bouquet Много любов, здраве и щастие ти пожелавам  Hug И вземи драсни някой ред, че те забравихме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт