При нас с пълна пара върви трескавата подготовка за кръщенето на Дари. На 22ри, живот и здраве, ще е християнче.
А ... от понеделник започва с детската кухня.

Днес бяхме на кафенце с Ети .. тя прави снимки, дано да ги качи.

Включвам се в темата, най-вече, защото искам да пиша по въпросите зададени от Маша.

Дари седи сама стабилно, но трябва да е на твърда повърхност, защото иначе се килва в желание да вземе някоя играчка. Не пълзи .. вдига дупето и ръцето, но явно се уморява бързо и след няколко секунди е заела положение "щраус забил глава в дупка". Много интензивно се обръща от гръб по корем и обратно .. придвижва се влачейки се, но винаги докопва това, което си е харесала. Не се изправя сама, като й подам пръсти се набира и изправя. От няколко дни прави крачки на пръсти.
Мила, стискам палци всичко това да е фалшива тревога и Мишето да е едно здраво детенце.
Аааа, ма ха .. избрала съм си го за зет, с тези красиви сини дълбини и гарваново черна коса .. 
Да добавя, че Дари също се плези и косата й е мека и тънка. Все пак са бебета, не може да имат като нашите коси
Целувам те и знай, че ти и детенцето ти сте постоянно в мислите ми. 
Скорошно оздравяване на Габи!

Приятен ден, момичета!
Браво на Дарето, представям си я с обици ква е кипра!!
Да кажеш после как е приела храната от кухнята! Ще чакам снимките
-направо ме хващат ортикария с тоя нет тука-и затова ме мързи и да пиша и снимки да качвам-ама айде от мен да мине-тези ги качих
-НИЯ е много доволна от постоянното внимание на родата и лекичко се поразглезва-ще има ремонт като се приберем ми се струва
иначе НИЯ най-много тачи домашно приготвената храна и тук майка ми постоянно й прави разни манджички-еее голям кеф било найкой да ти помага 
за вас и бебочковците

Седи стабилно, когато му омръзне започва да мрънка седнал, даже и е плакал така. Но 2 - 3 пъти се пуска инцидентно и сега внимава явно да не се удари. Обръща се от гръб на корем и обратно, но го прави от 8 -ия месец. Не обича да седи дълго време по корем. Да, придвижва се и с проходилката, но на подскоци и се набира да се изправя, но по най-трудния начин без да се държи някъде. И като извод, защото и аз се бях поошашкала, Мони е свидетел, мога да ти кажа, че децата се развиват напълно нормално и са различни характери, различни типове хора, които псевдо наука се опитва да вкара в определени рамки.
Значи плаж - между Централния южен и ММЦ. Има хубави къщи -хотели, на приличин цени и в идеални условия, защото са нови, а дворните заведения са чудесни за вечер с бебе и много вкусно готвят. Само 1 проблем има, според мен - много хора през август
и аз го прочетах като Карил Стоянов, ей карил извадила си късмет със специалист и човек! Браво!