На планина или на море, пазете се - пристига НОЕМВРИйското дете!!!

• 9 072
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
Според мен, мистериозната дама didiqna, не е Григ, ами Качка  Laughing
Давайте да залагаме,а?

# 241
Давайте да залагаме,а?

Ами сега newsm78 newsm78 newsm78

# 242
ето ме, ето ме....няма дупки, измъкнах се. karil, lightblue, gadamer, Дени4ка   bouquet

и да ви кажа какво ми се случи. аз нали си бленувах за една ТСМ-ска пейка от миналото лято още..../те някои знаят за моите лудости Mr. Green/. та, вчера минавам с двете девойки покрай местния магазин и вждам вътре точно такава пейка. при това на достъпна цена, а не като един централен, в който я имаше за 99 лв. #Crazy....айде моля ви се..../и аз като МЕРЕЛИН,  алоооу, това не е истинско ковано желязо,а  ИМИТАЦИЯ.../. както и да е. влетявам вътре и казвам, че искам да купя пейката и продавачката ми казва : "съжалявам, сутринта една жена я капарира". направо не можех да повярвам. Shockedи стояла в магазина от вторник, да му се не види, а аз не съм се сетила да мина оттам....направо ми се дорева. не че е краят на света, но понякога ей такива неща много ме спихват. продавачката ми записа тел. и каза, че днес ще зареждат и, ако има такава, ще ми я вземат и ще ми я запазят.
днес минах само ей така, почти без надежда и виждам пак пейката и си мисля "тая няма ли да мине да си вземе пейката, че само ме дразни като я гледам", мисляйки че това е запазената . влизам вътре и продавачката ми вика " ето я вашата - тъкмо щяхме да ви пуснем един смс."......ей, как да не излезеш от дупката при това положение.
цялата случка за пореден път ми показва, че ако човек не се отказва от желанията си /били те и едни глупави материални прищевки/ и има търпение - нещата се нареждат.

добре дошла на мама monita911 и нейната Моникаbouquet

Salvi, честит празник на мъж ти ! много да е щастлив и да те обича ! smile3525

# 243
  • на странно място ......
Здравейте и от мен!
iviche , ха честита ти пейчица да си я ползвате със здраве!!! Няма да е много удобна за правене на третото, ама може да опитате  Crazy

Добре дошла на мама monita911 и на малката Моника! Hug

Salvi, честит имен ден на мъжО ти, да е жив и здрав и да ви слушка!!!

karil, прочетох творенията ти и мога да каже едно голямо браво, страхотна си както винаги, определено ме разчувства!

lightblue, много е истинко това което си написала, от сърце и душа имаш моят глас  Peace и на теб голямо Браво!!

Струва ми се че много поетеси тук в нашата дружинка се излюпиха, вижте какво правят децата с майките си!!! Hug

# 244
Привет!  Simple Smile

Първо, радвам се, че ви е харесало моето творение  Simple Smile и благодаря за подкрепата  Hug

Аз като Софко мисля, че не е Григ, а Качка  Thinking Но ще видим какво ще излезе на края  newsm78

Иве, ха честита ти пейчица.  Simple Smile Какво му трябва на човек  Wink Радвам се, че си излязла от дупката  Hug Кажи как са малките мушмуроци(хм, така ли се пише  newsm78 )
Салви, да ти е жив и здрав именника!

И на мен второто и третото предложение най-много ми харесват  Peace

Добре дошла на мама Монита и малката Моника   bouquet

# 245
  • София
Давайте да залагаме,а?

Не е! Качка и Магито печат дупе на море!

Не ми се пише, защото нашите жилищни проблеми амй няма да се разрешат така както си представях. Не в дупка ами направо в яма съм Mr. Green

# 246
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ох, от вчера Ема има температура, но аз чак днес взех мерки - 38.4 и не спада въпреки Панадола. А и разтройсвото от обед се завърна. Не знам какво й е на малката ми сладкишка  Sad Иначе е само малко отпаднала, няма други видими симптоми.

А Милумил ХА сигурни ли сте, че става за деца с АБКМ?

# 247
Давайте да залагаме,а?

Не е! Качка и Магито печат дупе на море!

Naughty

Брейййй в какви размисли съм ви хвърлила  Mr. Green

И Григ не съм  Crazy.

# 248
     Альоооооооо, мама на Моника / монита911/, къде си в Мл.2, бе жена ? Я си признавай бързо  Crossing Arms! На Бедрок ходиш ли? Щото ние там почти всяка вечер жулим бирички с благоверния, а в ранните сутрини ходим само с бебока! Са ако се окажеш и съседка, направо ша се гръмна  Mr. Green! Казвай къде си, че да прайме среща като се върне gadamer от Сливен!
 Бравос бе мацки, снощи пак купон се е вихрил тука  Drunk! И то аз кат станах от компа Thinking!
  Честит имен ден на всички именици  baloni! Да си носят името с много здраве и късмет  baloni!
 Аре да почва глсуването, че да излъчат 2 ноемврийки - победителки и в двата конкурса! Момичета, много хубаво пишете   bouquet!
  Иве, честита пейка! Да си я ползвате със здраве  Mr. Green!
  Дали са изписали вече Изабела и Габи?
  Мариянка, как е дупето на Ема? Оправи ли и се разстройството? Опс, прочетох, че и температурка има, милата! Да не е лепнала някой летен вирус? Води я на лекар и дано скоро се оправи  fingerscrossed
  Уххх, и нашия тати нещо е разстроен и само се моля да не е вирус, че как ще се оправяме с Боил... Praynig

# 249
Марияна, симптомите на летния вирус са повръщане, разстроство, температура и отпаднолост- май такова сте си лепнали....

мен никак ме няма в предположенията, така че не мога да залагам... дидияна беше писала, че е пише от компа на мама- помислих за бубалинка, ама се споменава дъщеря- така че да не е Надето, а?

# 250
мен никак ме няма в предположенията, така че не мога да залагам... дидияна беше писала, че е пише от компа на мама- помислих за бубалинка, ама се споменава дъщеря- така че да не е Надето, а?

Цвети, тс  Mr. Green

# 251
  • Отвъд алеята зад шкафа
О, Рени аз вече писах на монита, разузнах всичко - ша са видим на Бедрока, споко. А, и да - съседка ти е  Joy

Цвети не е този летния вирус с повръщането, защото не повръща, това е доста по-слабо, но май пак е някакво вирусче  Rolling Eyes

А температурата й още не спада  ooooh!

# 252
  Мацки, помагайте! Свеки ме пита какво да купи на младежа от хишпанско! Аз съм в див размисъл, щото то детето всичко си има от батя си  Thinking! Дайте идея за дрешка, че довечера сигурно ще ме пита к'во да му купи!

didiqna, са на Онче-Бонче ли ша си играеме? Дени, слагай Анкета: Според вас коя е didiqna! Joy
 Ама първо един-два насочващи въпроса  Mr. Green: Идвала ли си на срещите? Щерка ли си имаш или момък? У кой край на България си забегнала сега? А у кой си дживуркаш по принцип?
  За сега ти стигат толкова, че заприличах на чичко милиционер  Mr. Green!

Мариянка, кажи поне кой и е номера на блока, та да знам дали да се застрелям моментално, за дето съм такъв заплес  Crazy Mr. Green!

# 253
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами преди Рума точно, Рени

# 254
 ЕЙНДЖЪЛейс!!! ти ли си бе душа или е ГРИГ!!! на вас казах да си ядете гъза....

...нЕма да спИМ ако не разберЕМ коя е дидата Sick

ГАДАМЕР, Дани нали уж е с алергия ..от Аптамила се обрина, от Милумила ХА - нищо му нямаше но не го одобри. Педито ми назначи Фризопеп. Няма ли как да даваш кърма...ох.....Пробвай с Нурофен. СТИСКАМ ПАЛЦИ ДА СЕ СПРЕ ВИРУСНАТА АТАКА!!! #2gunfireБолестите - ВЪН Naughty

Общи условия

Активация на акаунт