На планина или на море, пазете се - пристига НОЕМВРИйското дете!!!

• 9 064
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
ейнджъл е!

# 256
То и аз помня, че Карил рече на (екс)Ейнджълайс да си яде ****, ама някак стила на писане всъщност ми напомня на Надето...

Е няма ли да ми става учен човек детето, кажете- между две прекрасни блондинки- вижте какво избра- книгите  Joy!!!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148821&photo=19

# 257

didiqna, са на Онче-Бонче ли ша си играеме? Дени, слагай Анкета: Според вас коя е didiqna! Joy
 Ама първо един-два насочващи въпроса  Mr. Green: Идвала ли си на срещите? Щерка ли си имаш или момък? У кой край на България си забегнала сега? А у кой си дживуркаш по принцип?
  За сега ти стигат толкова, че заприличах на чичко милиционер  Mr. Green!

Joyе то, ако каже всичко това, мисля няма да се чудим дълго..
.

Sbruny
, мерси,  hahahaтази е за коИдора /както казва Макка/, не се бях сетила на нея да правим третото, ама може да се пробваме  Joy[/color]

lightblue,
мерси и на теб. Hug добре са девойките - каката днес е била на Витоша с дядо си, а иначе не ходи на детска - спряхме я, защото са сборни групите и тя с една нейна приятелка са ги сложили в група с по-големи, които цял ден са се заяждали с тях, заплашвали са ги....така че като си дойде от градинка беше доста напрегната и реших, че е крайно време да си почине. иначе и тя е в сатурновата си дупка  Mr. Greenта на моменти прехвърчат искри между двете лъвици, но за кратко.

gadamer, явно е вирусче това. дано премине бързичко. Peace

мама Мони, дано се реши жилищния ви проблем, ще стискам палци.

# 258
хм-въпросната загадка-още малко наблюдения да вкарам-има момиче и все още не е на 8 месеца-тоест родено е преди 19 ноември newsm78 и е слаба по телосложнение
а нещо свързано с тези имена-диди и яна newsm78 ooooh! Thinking

ИВ,радвам се много ,че най-накрая намери бленувания диван Wink
Мариянка,стискам палци ЕМКА да се оправя бързо Praynig
МОНИ,не се отчайвай-сигурна съм,че много скоро ще намерите вашият дом Hug

целувам ви и отивам да ям сафрид на капаните до плажа
и ако се разгадае загадката-да ми пуснете смс ,че няма да имам мира Mr. Green

# 259
Здравейте момичета  Hug

Не съм ви чела, само искам да ви кажа, че днес се прибрахме. Въпреки, че трябваше да стоим до понеделник. Продължаваме с лечението у дома. Габи е по-добре, но въпреки това състоянието и не е стабилно. Вчера беше акала само един път, вливаха и сутринта една банка и въпреки това днес сутринта пак й вляха, тъй като езичето беше сухо. Как да го накарам това дете да пие вода, незнам ... Сега се моля да нямаме проблеми, за да не искат пак да ни вкарат в болницата. Четох някъде за сироп за електролитния баланс, някой чувал ли е за подобно нещо?? Плийс, пишете на лични ако знаете нещо по въпроса! Също и за храненето на кърмаче по време на вирус - и в болницата незнаеха с какво точно да храня детето си и ни носеха кисели и нишесте .. абе луда работа.

За болницата, няма да разправям, дано не се налага на никоя от вас ...Плачех, когато се обадих на Роня.

Ох, сори, надявам се следващия ми пост да е по-оптимистичен.

Стискайте палци  Praynig

Целувам ви всички   bouquet

# 260
Изабела, важното е, че вече сте си в къщи  Hug Не мога да помогна със сиропа. А Габи в тия жеги не иска ли да пие вода? Моника също не й беше фен, но сега в горещините пие много вода.

# 261
Изабела радваме се, че вече сте вкъщи. Дано се оправи Габи окончателно.

А сега познайте аз коя съм, муахахаха!!!!

# 262
Изабела радваме се, че вече сте вкъщи. Дано се оправи Габи окончателно.

А сега познайте аз коя съм, муахахаха!!!!

Тук стана бетер от телевизионна игра!

Бела, Дил Hug  Hug  Hug Моля се малките душички да оздравяват!

# 263
  ТРЪГВАМЕ МОМИчЕТАААААААА !!!!!!
    ИЗАБЕЛА-МИЛА И ДР. ДА ПИшА чЕ ПАК БЪРЗАМ -НАЛИВАЙ И ВОДИчКА С СПРИНЦОВКАТА -НЕ Е КОИ ЗНАЕ КАКВО АМА СТАВА ПОНЕ И НАВЛАЖНЯВАш УСТЕНЦАТА
        чаооооо муцкииииии

# 264
попътен вятър КЛЮ -ще се чуем Hug Heart Eyes

КАРИЛ,пусни моля те пак линка на онова хубаво място до Правец ако не се лъжа,където бяхте,че искам да отганизирам тука един уикенд през септември с дружките от фондацията и ми се ще да е наблизо Praynig
и кво???? кой кой е сега?
а това ми ти лилипутче дето се яви не може да не е софкобофко-бафффф-познах ли? Mr. Green

# 265
didiqna, liliput4e, мисля че в тези жеги е направо грехота да тормозите претоплените ни мозъци или поне това, което е останало от тях Mr. Green така че, айде да не си играем на "скришка мишка" и "да обърнем картите", а?Stuck Out Tongue Winking Eye
А това "муахахаха" май gadamer съм забелязвала да използва newsm78 ако бъркам, Мариянка прости ми! Hug

Изабела, радвам се, че сте си у дома с Габи! Simple Smile Вярвам, че всичко занапред ще е наред! Peace
Иве, честита ви пейчица! Със здраве да си я ползвате Wink много ми харесват идеите ти smile3521
gadamer, бързо оздравяване на красавица Ема! Дано да се разминете с "малко вирусче" fingerscrossed

Момичета, къде сте? Тази вечер няма ли да има  Drunk cheers lalalala cheers

# 266
Изабелкааа, добре сте ни дошли с Габчето  Hug. Вярвам, че вече всичко ще е наред с малката душичка. А и всички ние ви пращахме положителната си енергия, когато бяхте в болницата. Хайде, утре се надявам, че ще имаш повод за един оптимистичен пост  Peace.

Ако следвам логиката на Мерелин, то liliput4e трябва да е някое Лили  Mr. Green, едва ли е продължението на думата  Joy. А за Дидата /както Карилката я назова  Laughing/, аз не останах с впечатлението щерка и да няма 8 месеца  newsm78.

Иве, снимай я тази пейка, че ми възбуди любопитството. Ти си доста оригиналничка, така че ще е нещо спешъл предполагам.

Прохладна вечер ви пожелавам, мили мои  Heart Eyes.

# 267
NE BEEEE/да има навършени вече 8 месеца-тоест да е от по-ранните ноемврийчета-щото е писала в един предишен пост ,че детето се обръща или лази-не запомних точно откакто е станало на 8 месеца-специално си играх да чета предни постинги Mr. Green

много се радвам да науча ,че Габи вече не е в болница-стискам палци да се оправя по-бързо

и кво викаш ДЕНИ? да пийнем а ?готов бе Drunk cheers smile3546

специално проверих-свършило ми е винцето-хмм-ама намерих една биричка в хладилника и мисля да я цъкна във вашата компания с 2-3 цигарки-айдееее да го обърнем на чат
ама тая вечер съм до по-рано,че утре в 7 пътувам за пловдив на един семинар Crazy

айдее-черпя по една ледена beer2 cheers да сте ми живи и здрави!  love001

и какво казахте за общонационална среща???

# 268
Тази вечер съм на водка със сок "Мултивитамин" - мммм...Наздраве cheers

# 269
аз пък съм на сок ябълка, не за другото, а защото май нямаме нищо- само червено вино, но не ми се пие в тая жега... Моят любим е на сватба, а аз останах с децата - ама май ще си пусна една серийка на д-р Хаус

Общи условия

Активация на акаунт