АВГУСТ месец наближава!Партита ни чакат до забрава !

• 10 731
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
nana77, каде дават мило "Синьо лято"? И аз съм му голяма фенка  Party

Ама верно и Коки е дернал кожата на тати си, аз вчера нали не съм чела и не съм видяла линка в поста ти  Embarassed

# 31
Здравейте!
Влизам набързо, че след малко потегляме. Исках само да ви пожелая хубав, слънчев и усмихнат уикенд!  Hug Heart Eyes

AndyB
ама каква срещичка е могло да си заформим снощи само - та ние сме били окупирали мола  Mr. Green

# 32
  • София
Валче на Евроком го дават всяка събота от 9 часа. Laughing Аз даже мисля да накарам татито да го свали от нета, да ми го запише на дискове и да седна един ден да си ги изгледам всичките една след друга Embarassed

# 33
Еиго на....прочетох всичко и ще съм по адекватна тоя път  Mr. Green

nana77 изобщо не знаех че го дават филма  Blushа идеята ти да го дръпнете е супер, май ще взема да я крадна  Mr. Green

marulka_s егати кошмарния петък 13 дето сте имали  Confused Радвам се че поне Шушето се е успокоила бързо!

Бубе ти си написала мило че си объркала лЕвото, ама аз чак сега видях  Blush

AndyB, да не би тротоара да е бил на Дими, че Екимова тъй се е държала. Пууу и аз като dusheto (нещо с dusheto  в тая тема мислим еднакво  Heart Eyes) тая жена и на колкото и интервюта да я гледам все ми е антипатична, явно не съм била с грешка  Close. И чак не мога да повярвам, че изглежда добре на мен ми прилича на анорексичка  Sick

dani777k, преснимай мацко, аз така правя, скенера ни се счупи и всичко що е ретро снимка по Убава съм я щракнала с фотоапарата.

vst_80  смятам че 200 гр. Качване за месец си е напълно нормално за тяхната възраст вече, няма да качват по кило децата я. Ако беше така какво ли щеше да ти каже педито ти – Веднага на диета!...Тъй че не се юркай и лек път  Wink

Оф бе с тия зъби ме забихте направо, аз знам че Eliona ми е колежка по лудост  Heart Eyes и започна да го прави при появата на първото зъбче ли как беше, ама аз зъби още не съм мила, не се ли надират венците, как става номера???

Ай стига толкова че се олях  Mr. Green

# 34
Здравейте Laughing
да мина да се разпиша, че нещо не ми остава време, все сме навънка
Еми си има 4 зъбчета и ходим за ръчички,   8,300кг / 75 см
Леко изкарване на партитата,  bouquet и големи подаръци за дребосъците
лек ден

# 35
  • София
Привет! Hug
Хаха, често чувам и аз - това бебе не е от теб, но пък има и мнения, че ми е одрал кожата. Май ще трябва да сложа и аз снимки за сравнение.  Laughing А мамите, дето са показали татковците като бебета смятат ли да не се покажат и те?  Wink
Анди, и аз се ядосах! Най-вече защото и тя е майка! Уфсъ!  #Cussing out А пък мъжлето й съвсем не мога да го дишам - толкова нафукан и самонадеян... Свестен ли е като д-р само ми е интересно. newsm78
Марулка, представям си колко си се шашнала. Sad Важното е, че всичко е ОК! Peace
vst_80  смятам че 200 гр. Качване за месец си е напълно нормално за тяхната възраст вече, няма да качват по кило децата я. Ако беше така какво ли щеше да ти каже педито ти – Веднага на диета!...Тъй че не се юркай и лек път  Wink
Абсолютно съм съгласна!  Peace
И аз съм фен на Синьо лято Party
Не помня какво исках да пиша  Crazy Embarassed

# 36
  • София
Дани,днес като се разхождахме с Росето видяхме един младеж,който изглеждаше точно като слязъл от твоите снимки.С работен гащиризон,съблечен до кръста,мусколест и точно с толкова самодоволно изражение, а и определено спадаше към красивите Peace Twisted EvilЖалко,че нямахме фотоапарат Mr. Green

# 37
  • софия
Здравейте,мацки  Hug!
Ние сега се прибрахме от къде ли не,а от 6ч. сме на р.ден на една кукла,която става на една годинка  Grinning!
Найа спи с баба си,а таткото и той се опнал в хола и е пуснал климатика  #2gunfire и бели мечки се разхождат вече около мен,та ми идва да сложа шуба  ooooh!!
Аз пробвах да преснимам моя снимка,но нещо не се получава добре  Thinking!А и без това,както казва един приятел -Найа ми била одрала кожата,НО от към гърба  Joy!
Мъжа ми отвори вчера магазин на ъгъла на бул.България и Нишава,за АТВ-ТА и мотори и отиваме днес да го видя как е станал и гледам точно над магазина един бил борд с някакви 100 разгологъзени мацки  Shocked!Реклама на Блейбой  Sunglasses!Викам: Браво бе!К'во е това/
А той :Даже не съм ги видяла !Преди беше реклама на майонеза Краси  Stop! hahaha hahaha hahaha
Марулка,много често чувам от разни мами,за същите инциденти  Confused!Важното е че на дечко нищо му няма  Hug!
Бубе,що не го щракна  Mr. Green?Щеше да ми го подариш,за моя р. ден  Joy!Нищо до 11 октомври има бая време да се организираш и да ме изненадаш  Laughing!

# 38
  • софия
Нана,не е истина Коко колко прилича на татито си  ooooh!!
Валка,и при вас има огромна прилика!!!!Ама аз пак не разбрах на снимката ти,или таткото е  Embarassed?

# 39
  • София
Нана,не е истина Коко колко прилича на татито си  ooooh!!

Ти мани външния вид, ама по характер колко приличаааа...Хич не ми е лесно с два Лъва Wink

# 40
Аз от към бебешки снимки съм доста ощетена...... Rolling Eyesнали съм второ Crazy, та не са се престарали нашите е фотографиите.....Както и да е . Спор няма 4е ДАрия прили4а на баща си. В последно време съм обнадеждена 4е аз съм майка й , защото моята майак открива някаква прилика в о4ите и веждите Grinning
Дани, знам го аз този билборд Wink.Ама следващия път като идваш към нас, вземи се обади Peace
Ина4е аз съм на работа. До преди малко се разхождахме из НДК и околностите с ДАри и баща й. Сега ги изпратих към парка, аз ще изкарам едни новини и ще се присъединя към тях.

# 41
  • софия
Колко е часът,а ник'ви ви няма  Thinking...
Айде лека от нас и до утре  Hug!

# 42
  • варненка от София

Ти мани външния вид, ама по характер колко приличаааа...Хич не ми е лесно с два Лъва Wink

Това е мнението на нашия тати, но той пък е с две лъвици вкъщи  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 43
  • София
marulka напълно му вярвам на човека Joy

# 44
Аз се разписвам з апоследно за днес, доработвам си още малко и си тръгвам.ТО се е видяло 4е мъже за "лека нощ" няма д аима тази ве4ер Crossing Arms, 4е и Дани забегна.Буб4ето не снима българските еквиваленти Wink, та- ще се задоволим  с нали4ните ни половинки Joy( ох, добре 4е моя не 4ете тук, 4е.... Crazy Blush Embarassed)
Оставям ви и аз- Лека и спокойна нощ. ДО утре Hug

Общи условия

Активация на акаунт