АВГУСТ месец наближава!Партита ни чакат до забрава !

• 11 071
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на dusheto и ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на juliana!!!
Да сте много обичани и обичащи жени и мами
!!!

Въх IrrA_78 голям ужас, дано нищо да ти няма!  Praynig

Lorexa, много красива и вкусна торта, благодарим миличка!   bouquet Желая ви само здраве в къщи!  newsm51 

п.п. MimSss, браво мацко, че си толкова наблюдателна!!!  bouquet

# 91
  • софия
ДУШЕТО,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛИЧКА!МНОГО  ЩАСТИЕ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО  Hug!
Ох,защо ме запозна с Боби  Rolling Eyes,сега ме е срам да те поздравя с по-пикантна картичка  Wink.... За това ти пожелавам да изживеете целия си живот обичайки се страстно и след мноооого години да имате същия интерес един към друг,като тази миличка двойка  Laughing

# 92
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на dusheto и ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на juliana !!! Честит празник и на тези, които съм пропуснала през няколкото отминали дни!

В треска съм по търсене на заведение за рождения ден и кръщенето на Дани. Тук разни злобни съседки и мами ме съветват да не правя нищо, защото Дани бил малъки нищо нямало да разбере от празника си. А аз смятам че детето трябва да види гостите дечица около тортата и да усети удоволствието от поднесен подарък. newsm78

# 93
Честити празници на Душето и Юлияна! Прекрасен живот със семействата ви пожелавам.

Лорекска, много сладка торта, точно като вас.

Валка, не успях да се възползвам от телефона, постоянно даваше заето, кой знае коя августинка го е лапнала.  Joy

Ира-78, дано не е сериозно.
[/color]

# 94
  • софия
JULIANA!

# 95
  • софия
Тук разни злобни съседки и мами ме съветват да не правя нищо, защото Дани бил малъки нищо нямало да разбере от празника си.

Ох,такива всезнайки много ги обичам  Twisted Evil!

# 96
  • у дома
Здравейте   bouquet

ЧъРъДъ dusheto   bouquet  Hug  Heart Eyes juliana Честит имен ден   bouquet (само дето не съм наясно кои имена празнуват днес  newsm78)
най-сетне да сколасам да драсна два реда  ooooh!

оф, забравих какво искам да пиша  newsm78 и аз се оставям в ръцете на velmar за общия РД  Mr. Green а на Ния 1-ия РД решихме да го направим вкъщи  Laughing нейната стая ще бъде детска площадка за игра с дежурящ възрастен за наблюдение, останалите големи ще пийнем и хапнем на спокойствие  Mr. Green торта ще поръчам от Неделя, досега винаги сме взимали сполучливи торти и смятам пак да се доверя на тях (просто са ми най-близко, а на любимата ми сладкарница Маркрит не ми харесват детските торти Whistling ) друго, все още сме с 3 зъбчета отдолу, растем, дивеем и зъбите не си мием Mr. Green бяхме на гости на Миташки на pouh сложих малко снимки в 11 месечните
относно на сравнителните снимки, скоро ще ви покажа и нашите прилики и разлики  Joy (гледам има и готов албум за това  Mr. Green )
Браво на истински проходилите мушмороци, щото и ние уж проходихме, ама не съвсем  Mr. Green Болничките да оздравяват  Hug  Praynig AndyB само не се ядосвай, нЕма смисъл  Hug dusheto май тез бурканчета от пюрета не стават за стерилизиране  newsm78 marulka_s дано повече не ви се случват такива неща  Praynig аз ще взема да пробвам да омеся питка по твоята рецепта, но ще си викна обещана помощ  Mr. Green (досега нещо питките, които съм правила не ми стават  Thinking ) nana77 аз пък си имам всички серии на синьо лято на дискове няняняня  Joy Mr. Green dani777k успех на мъжа ти с магазина  Peace bebon идеята за обща снимка с мами и бебета на 1 годинка от всички градове е супер  Peace а и наистина е добре, ако се организираме в един ден да е РД във всички градове (но си мисля че няма да стане   ThinkingPeace IrrA_78 дано всичко е наред при теб  Praynig
такаа спирам засега и отивам да поизчистя малко къщата  Mr. Green  ooooh!

# 97
  • София
Привет!  Hug
Честит рожден ден на Душето! Честит имен ден на juliana! Бъдете обичани, щастливи и много здрави!
Днес и нашия татко има рожден ден - една скромна почерпка засега Simple Smile
Освен това и операцията му вече мина  Party Дано бързо се възстанови и няма много болки след това. Praynig

# 98
  • софия
Е,това не е вярно  Party,колко много рачета имаме  Grinning!
Честит рожден ден на татито на Ивчо!Да е много щастлив и да расте със здави зъби  Mr. Green!

# 99
Здравейте! Толкова много сте изписали. Първо ще прочета пропуснатото и после ще се включа пак, ще ви разкажа за патилата ни през почивните дни.
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!  bouquet

# 100
Здрвейте сладурки,
първо да почерпя за рождения ден, пък малчо като заспи ще се отчета Laughing
Много сте мили, бе, момичета, направо ми се иска да ви поканя всички и да си спретнем един бебешко-майчин-рожден ден Joy
Ето малко вкусотийки

А на който първата торта не му хареса, да си избере от тези

И малко коктейлче към него

# 101
  • у дома
Elwing, ЧъРъДъ на татито на Ивчо и бързо възстановяване  nbirthday  ura

ух как ми потекоха лигите  Crazy

# 102
  • софия
А,пък какви калорий щъкат днес в темичката  coolcool newsm22 newsm24 Oha!!

# 103
  • В ЛЮтеницата
Еееей, днес голям купон тук!

Душе, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива! Нека всички дни бъдат като празници!

Честит имен ден на Юлиана! Много здраве и слънчеви дни на морето  Wink!

Elwing, честито и на твойто мъж!

# 104
  • София
Здравейте момичета!

На празнуващите честито - Душе, Юлиана - много щастие и любов!  bouquet

Блу мила мисля, че имаш само два варианта - или доброволно да ми предадеш дисковете за прекопирване Joy /ох понякога се забавлявам истински да пиша идиотски  Mr. Green/ или ще трябва да звънна на едни приятели за организиране на грабеж с взлом hahaha Чакам решението ти Wink

Сега по делничните теми - май Калоян ще се отказва от сутрешното спане. Вече пети ден ми прави въртели сутрин и не иска да спи. Или заспива чак към 11.30 ч. и оттам се измества и следобедното спане и става ужас.
Днес изобщо не пожела да заспи сутринта. Преди малко яде и веднага се отнесе в страната на сънищата.

Общи условия

Активация на акаунт