Обичате ли да се гримирате-5 част

• 21 426
  • 524
  •   1
Отговори
# 90
това е страхотно Peace

# 91
  • София
Здравейте момичета,как сте днес? Laughing
Бомбе честита прическа,верно пълна промяна си направила,ама руса по ми харесваш,ще чакам да ти прищрака пак Wink.
Аз пък вторник съм на фризьор и ще ме правят светла,да видим какво ще стане,ще пускам и аз снимки. Laughing
Кармен как е детенце,бързо оздравяване му желая. Praynig
Валка що така махна снимките бе,я бързо да се гримираш и качвай нови тогава. Flutter
А онази как и беше името там,дето се регистрира специално заради мен и Валката-В ГОЛЯМА ГРЕШКА СИ СКЪПА!Нито фотошоп имам,нито мога да боравя с такива програми,играя си само със светлината и контраста,защото снимките ми са от телефон и не са много качествени.А пък тва за бузите как можа изтърсиш толкова смешно нещо,нито съм искала да ги скрия,нито съм  го направила,факт е че си ги имам и колкото и да не ми харесват,немога да си променя лицето,дори и с фотошоп.Незнам нещо си се объркала тотално,ма ще те помоля да не ни разваляш темата и настроението в нея,защото аман от такива критикарки като теб.
Та мислите ли вече,какъв ще е следващият ни грим? Rolling Eyes

# 92
Та мислите ли вече,какъв ще е следващият ни грим? Rolling Eyes

Екстравагантен? Rolling Eyes

# 93
Благодаря на всички за загрижеността околко моето момче,още е зле,но се надявам да му мине,че ще полудея.Валкеее,да си сложиш снимките обратно,чуваш ли???На мен ми харесваше грима ти.

# 94
  • София
Всъщност ще е интересно да се задават цветове за грима на конкурса и всеки да борави с едни и същи нюанси,но по различен начин.Иначе така всеки се маца как си иска,по свой вкус и усмотрение и накрая всички сме уникални Laughing.

# 95
  • Габрово
Ще кача нови снимки днес... след малко почва голямото гримиране Sunglasses Днес и без това е лошо времето и няма да се ходи на плаж ми поне ще си намеря занимавка.

КАРЧЕВА, не се ядосвай, ами си носи бузите със здраве Mr. Green
Аз пък имам фотошоп, но да се гримирам с него не мога, става все едно с пайнта съм се рисувала, като с флуомастри и е грозна работа.

# 96
Аз пък много искам златисти блестящи сенки,ама тъй не намерих това,което търся.Вече 3-4 вида купувам. #Cussing outИначе идеята на КАРЧЕВА я подкрепям.

# 97
  • Габрово
Аз пък много искам златисти блестящи сенки,ама тъй не намерих това,което търся.Вече 3-4 вида купувам. #Cussing outИначе идеята на КАРЧЕВА я подкрепям.

Аз също все си търся разни блестящи сенки и уж като пробвам на ръката блестят, а после нищо Sad Събрала съм сума сенки и повечето да не кажа всички не са това, което искам.

# 98
Мале, вие ме убивате момичета. Тази тема толкова бързо изплува.
Стискам палци на всички малки малчугани, които са болнички, в момента има много гадин грип дано се оправят бързо и пращам по една топла  Hug за майките им.
Що се отнася до гласовете и аз смятам,че е добре да се гласува за повече, защото тук по-скоро говорим за повдигане на настроението, едва ли сме взели тези конкурси на много сериозно.В смисъл това е по-скоро за развлечение. Sunglasses
Честита прическа и от мен Бобме. Аз преди също си правех такива шантави промени,но сега нещо почна да ме е страх. Пък и имам милост към косата си, последният път като си правих кичури,направо я изгорих. От тогава си казах никакво боясване  Naughty, но докога не се знае.

# 99
Всъщност ще е интересно да се задават цветове за грима на конкурса и всеки да борави с едни и същи нюанси,но по различен начин.Иначе така всеки се маца как си иска,по свой вкус и усмотрение и накрая всички сме уникални Laughing.

Идеята ти е много добра Peace  bouquet

# 100

Идеята ти е много добра Peace  bouquet

newsm10

и аэ съм эа това да се гласува эа 3 участнички Peace

# 101
и аз съм да се гласува за повече участнички,въпреки че и без да се гласува за повече,пак ще има 1,2 и 3то място.днес съм твърдо решила да се нагримирам.за съжаление вчера през нощта трябваше да водим малката в бърза помощ и беше малък ад.сега съм със сенки под очите,но ще видим как ще ги скрия.

Кармен и Елеонор,скорощно оздравяване на малките човечета.

# 102
Предлагам следващата тема да бъде примерно "Грим с изкуствени мигли". Таман ще научим нещо полезно от конкурса, понеже аз и някои като мен не можем да си слагаме  Laughing
КарЧЕВА, какво значи ще се правиш светла? Руса ли, на кичури или просто леко ще изсвелиш???

# 103
Вааа,Бомбе освен прическа окото ми вижда големи бомби,откакто ги видях не погледнах прическата повече. smile3501
Joy Joy Joy

Карч, за коя девойка става дума бе?Аз пак съм изпуснала, да му се не види Close

Кармен, стискам палци бързо да се оправи мъника.

# 104
Лелеееееее, прочетох кво е писала тая, мироба ли е, микроба ли е ooooh!Баси злобните хора има на тоя свят ooooh!

За кво им се връзвате бе?Я у лево....
Карчи, не й се оправдавай.Тя не заслужава такова внимание.
Баси ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт