Обичате ли да се гримирате-5 част

• 21 323
  • 524
  •   1
Отговори
# 270
Въй,Джес,каква мръсница си лелейййй!Как си се нацицорела само,много хубава бе  PeaceДа се похваля,че и аз съм поотслабнала.Може да се рекламирам с някоя снимка.

Последна редакция: чт, 19 юли 2007, 23:23 от karmen{}

# 271
  • Габрово
Ама верно Джесмин извади страшен крак Shocked
Баси аз съм като развален дроб. Mr. Green
Ей,много ме кефят хубави жени!Ама им завиждам по малко Blush

И аз се снимах,сега ще кача снимките на компа да видя дали има нещо ставащо да пусна тук.

Не се обиждай сама ми дай ние да преценим що за дроб си  Twisted Evil

Аз ще ви се показвам само в лице, че вече на кит замязах и днес едва си стигнах краката от корема  да се налакирам #Cussing out

# 272
Абе вие у ред ли сте бе.Кво ми говорите за некви килограми.Като ме видите мен и ще си кажете - Малиии, кви сме фиданки.
Валке, ти имаш извинение душа, а кво да кажа аз, дето още не мога да си върна килцата от преди бременността.Ама и годинките си оказват влияние, мамка му.

# 273
  • София
Ти пък се оправдаваш с годинките Laughing
А аз с какво да се оправдая?! Whistling

Мъжа ми кат ме снимаше вика"Много си хубава,само трябва да отслабнеш".После се разхождахме по Ст.град и пак ми вика"Повдигни си самочувствието,стегни се-стани като преди". Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Абе валка кат съдя по лентичката си в 4-ти месец.Как така ти пречи корема.Нали тепърва започва да расте... newsm78

Кармен,айде снимай се и се изфукай.Хубаво е да имаш кво да фукаш. Mr. Green
Аз преди се фуках с циците си,сега и тва не остана Twisted Evil

# 274
Ти пък се оправдаваш с годинките Laughing
А аз с какво да се оправдая?! Whistling

Мъжа ми кат ме снимаше вика"Много си хубава,само трябва да отслабнеш".После се разхождахме по Ст.град и пак ми вика"Повдигни си самочувствието,стегни се-стани като преди". Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Абе валка кат съдя по лентичката си в 4-ти месец.Как така ти пречи корема.Нали тепърва започва да расте... newsm78

Кармен,айде снимай се и се изфукай.Хубаво е да имаш кво да фукаш. Mr. Green
Аз преди се фуках с циците си,сега и тва не остана Twisted Evil

17-та седмица ма жено.Чети убаво де Wink

# 275
  • Габрово
Е, той корема не е толкова голям, но от самия натиск върху него като се наведа ми е терсене, а иначе и моя човек хич не е деликатен и ми вика, че съм станала добиче Sad

Кармен, хайде следващите снимки да те видим с пола или направо с роклята дето ще ходиш на сватба.

# 276
  • София
Е,Бомбе,17-та седмица не е ли 4-ти месец....
Ха,валка,ще те видим тогава след 3,4 месеца Laughing

# 277
newsm78Ба ли го.Не си спомням вече.
Май е в петия вече Thinking
Ма Валке, кажи, че да не се чудя де.

# 278
  • Габрово

Ми по мойте сметки утре влизам в петия, ама тая лентичка си има друго мислене Rolling Eyes

# 279

Ми по мойте сметки утре влизам в петия, ама тая лентичка си има друго мислене Rolling Eyes
Ето, пак си спомням нещо Joy

# 280
Когато въпроса опира кой колко е дебел, отказвам да пиша! Че, оправдание като години и бременност нямам ...
Но, както и да е, Джесмин верно страшен бедър е отпрала!!!
Може ли за нещо по приятно да си говорим, не за килограми, че се депресирам. Например Исайкова да покаже новия гланц, а не стария. И преди всичко как й стои ...  Mr. Green

# 281
Когато въпроса опира кой колко е дебел, отказвам да пиша! Че, оправдание като години и бременност нямам ...
Но, както и да е, Джесмин верно страшен бедър е отпрала!!!
Може ли за нещо по приятно да си говорим, не за килограми, че се депресирам. Например Исайкова да покаже новия гланц, а не стария. И преди всичко как й стои ...  Mr. Green
Joy Joy Joy

# 282
  • Пловдив
Това е мястото на питанката ми, другаде няма къде. Не може да не знаете или да не сте срещали. Хайде размърдайте си мозъците  Laughing и кажете какъв ще да е този руж под формата на червило със силиконови частици ? Който от вас го е ползвал, да свирка, ама силнооооооо.

# 283
AlexaS, не съм чувала за нищо подобно. А, защо му е на един руж да има силикон???!!! Единственото, което ми е известно от цялта питанка, е че щом е под формата на червило, значи ружа е мазен, а не сух. Много мразя такъв, не си е работа да си го купуваш ....

# 284
  • Габрово
Това е мястото на питанката ми, другаде няма къде. Не може да не знаете или да не сте срещали. Хайде размърдайте си мозъците  Laughing и кажете какъв ще да е този руж под формата на червило със силиконови частици ? Който от вас го е ползвал, да свирка, ама силнооооооо.

Аааа, може, може! Не съм чувала и срещала таквоз нещо... Аз до оня ден  не знаех и глос какво е, ама вчера видях в един козметичен магазин. А какви яки сенки на Лореал имашееее ooooh! Бляскави, три цвята са, но ми досвидяха 10 евро, а сега все ги мисля.

Общи условия

Активация на акаунт