Обичате ли да се гримирате-5 част

• 21 312
  • 524
  •   1
Отговори
# 300
Исайкова, много си добра бееееее  newsm10
Джесмин, аз вече ти казах, на хубавото всичко стои хубаво  Hug

Общо взето един отбор хубавици сте се събрали тука, че и една на път и в на мама корема се учи   Heart Eyes

# 301
  • София
Айде чакаме на Гери снимките Party

За сенките-основните  цветове ги напарвих с Криолан./един гримьор си беше забравил сенките у нас Embarassed,и аз се възползвах/.Те нямат блясък,на водна основа са.
След това минах с Буржоа,от там дойде блясъка ,върху черно-кафявото.Тези сенки на Буржоа са страхотни.Ама все не си взимам други,че ми идват скъпички.

Минах малко с I love just you ...,та и плеснах Руби Роуз.

Стана мацаница-от всичко по малко. Embarassed

# 302
Мацаница, ама и за това се иска образование. Позволих си да разгледам албума ти. Тези картички твое творение ли са? Мале, много са сладурски.

# 303
  • София
Аничка мерси.
Да,за запълване на времето и това си правих вкъщи.

# 304
Малко ми се е напластила спиралата,защото не си изтрих от през денуяу старата ,а направо отгоре се намацах и стана гадно.

# 305
И другото око Grinning

# 306
gery много ми харесва Heart Eyes на това му викам интересен грим, раэличен! Браво  bouquet

сега видях и другото око Simple Smile и то ми харесва Party

# 307
Гери, страхотно е! Wink Много много ми харесва. Какви са сенките.

# 308
  • Габрово
Гери, на мен ми хареса второто око Peace
Първото не че не е хубаво, но прекалено е силен гримът... все пак не си тръгнала да излизаш така, а само експериментално си го направила предполагам.

Исайкова, и аз хвърлих едно очо на албумите ти и си харесах там един мъж с бяла риза, който държи малкият на кръщенето Blush
А детето ти е голям сладур и много прилича на теб по мое виждане Simple Smile

# 309
Гери и Исайкова, нямате конкуренция - грима изглежда изпипан, а не само мацнато колкото да е шарено. Супер сте! Не се сдържах да не ви похваля Simple Smile
А на мен ми е интересно има ли 4ервени сенки, но червеното да е наситено, не лила или да кафенее. Аз не съм виждала но искам да пробвам един грим който видях.

# 310
Гери а какав е броката на първото очо дето си покаэала?

# 311
Гери а какав е броката на първото очо дето си покаэала?
Toва око направо ме разби. Верно веднага казвай какви са тея сенки, какъв е тоз брокат. Да не забравя и аз да се присединя към похвалите за Исайкова

# 312
Момичета благодаря Flutter

Златния брокат е на Севънтин,пълна съм със сенки на тази марка Crazy

# 313
Гери а как се полепва тоя брокат, в смисал не пада ли като мине малко време и мигаш энам ли Rolling Eyes

# 314
Eто едно прекалено тъмно мое око:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=152937&photo=19

Бомбе,в пряка близост съм до Ст.град.На Сим.шосе съм...
тИ?
Аз съм си у селото...т.е. баш в Симеоново Wink

Очото ти е върха  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт