Обичате ли да се гримирате-5 част

• 21 319
  • 524
  •   1
Отговори
# 315
  • където си пожелая...даааа...
Гери а как се полепва тоя брокат, в смисал не пада ли като мине малко време и мигаш энам ли Rolling Eyes
Ne sym Geri, no znam i 6te ti kaga, za6toto 4akam da me pokani6 na kupona-sre6ta Wink. Zna4i, prodava se specialna baza/osnova za brokata na sy6tata marka. Az gi polzvam tezi brokateni senki oba4e s bazata na Oriflame. Pri4inata e, 4e na Seventeen osnsvata e po-skypa ot samiq brokat  #Crazy. Ako ne slogi6 ni6to otdolu, se razpilqvat sled okolo 2 4asa migane Rolling Eyes Laughing.

# 316
Гери а как се полепва тоя брокат, в смисал не пада ли като мине малко време и мигаш энам ли Rolling Eyes
Ne sym Geri, no znam i 6te ti kaga, za6toto 4akam da me pokani6 na kupona-sre6ta Wink. Zna4i, prodava se specialna baza/osnova za brokata na sy6tata marka. Az gi polzvam tezi brokateni senki oba4e s bazata na Oriflame. Pri4inata e, 4e na Seventeen osnsvata e po-skypa ot samiq brokat  #Crazy. Ako ne slogi6 ni6to otdolu, se razpilqvat sled okolo 2 4asa migane Rolling Eyes Laughing.

Благодаря  bouquet

# 317
  • Габрово
Бързам да ви се похваля, че си купих изкуствени мигли, но и да ви се оплача, че загубих едната още преди да я залепя и така и не я намерих, затова ще ви покажа само едно око, а като  намеря ще сложа и двете и ще се снимам пак. Много е некомфортно с изк. мигли, а колко трудно ги сложих не е истина...

# 318
  • Варна
Бързам да ви се похваля, че си купих изкуствени мигли, но и да ви се оплача, че загубих едната още преди да я залепя и така и не я намерих, затова ще ви покажа само едно око, а като  намеря ще сложа и двете и ще се снимам пак. Много е некомфортно с изк. мигли, а колко трудно ги сложих не е истина...

еее,valka,супер е,мн готино ти стои   bouquet

# 319
Валка аз си взех и на снопчета и според мен са в пъти по удобни от целите мигли  Peace Тях изобщо не ги усещам,слагат се много по-лесно и не се притеснявам дали ще се отлепи.

# 320
  • Габрово
Мариса, тенкю Hug

Ми не знам, Гери, нали пък Карчева каза, че не е доволна от снопчетата и аз затова не взех.
Не ги сложих много правилно миглите, трябваше да издърпам малко по-напред , а и с очната линия трудно се спрявам, но в сравнение с другото ми плешиво око това стана убиец Sunglasses

# 321
Пропуснала съм го това за Карчева.
Аз нали имах цели,но съм ги изхвърлила докато чистих и ми се наложи спешно да си купувам за сватба.Този път реших да пробвам снопчета за да не се притеснявам цяла вечер дали ще се разлепят и взеха,че ми харесаха повече Peace

# 322
тея снопчета ми эвучат примамливо, но как ли се слагат #Crazy Гери ако можеш някой път да снимаш малко клипче как ги слагаш ,ще съм ти много эадължена  bouquet

# 323
тея снопчета ми эвучат примамливо, но как ли се слагат #Crazy Гери ако можеш някой път да снимаш малко клипче как ги слагаш ,ще съм ти много эадължена  bouquet

Абе хора много е лесно  Crazy
Хващаш с пинсетката,топваш в лепилото и слагаш.Няма да наместваш,да отлепваш и нагласяш,нищо.Турваш го там и то си стои.Хубавото е ,че и да се отлепи или падне нещо,няма да си личи.
Много по сложно ми е да направя клипче отколкото да си лепна миглите Flutter
  bouquet

# 324
  • Пловдив
Спам!!!

Карчева показа ли новата си визия с кичурите?

# 325
Спам!!!

Карчева показа ли новата си визия с кичурите?

Да, търси назад.

# 326
A, като паднат снопчетата сигруна ли си Гери, че не изглежда плешиво??!! И как се махат после ?

# 327
Определено ме изкефи на Гери грима,много нестандартно и красиво.Снощи излизах с булката,на която сватба ще ходя и каза,че ще и слагат изк.мигли,но не на снопчета,а цели и каза,че няма да има очна линия,жената,която ще я гримира казала,че не е задължително и няма да си личи.Само трябвало да не плаче,за да не се отлепят.

# 328
Само трябвало да не плаче,за да не се отлепят.

Ух, милата, дано не остане без тях още вкъщи  Simple Smile

Гери, много хубаво е станало първото око, много смело и много есктравагантно, ама и много хубаво  Wink

# 329
Определено ме изкефи на Гери грима,много нестандартно и красиво.Снощи излизах с булката,на която сватба ще ходя и каза,че ще и слагат изк.мигли,но не на снопчета,а цели и каза,че няма да има очна линия,жената,която ще я гримира казала,че не е задължително и няма да си личи.Само трябвало да не плаче,за да не се отлепят.
Да не плаче, да не плаче, ама как да се сдържи...булка е все пак.Я от мъка, я от радост ще пусне една сълза Wink

Общи условия

Активация на акаунт