Силно слънце вън пече ,на ОКТОМВРИйчето му замирисва на море!!!

• 19 713
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Ми Зори, видя ли меги кат се записа  с ей такива ГОЛЕМИ БУКВИ- кво стана- не дойде. да се запиша само аз, и да си кибича с големите букви. Аз очаквам и предложения все пак, де да знам кой кога може. Ще ти пратя на лично тел на Мустаков,, обещаваммммм

# 61
Светле,

не се коси - от големите букви на Меги виж колко се събрахме. така че не сепритеснявай - пускаш и каквото стане - ако не стане , следващият път и така Simple Smile)
ммерси за координатите - а ти за кой Мустаков ми говореше- дъртият ли или сина?
айде леката работа

# 62
И двамата ги хвалят, добри са, но доколкото чух сега сина практикува.

# 63
Мами, ние сме с летния вирус, повръщаме, сменяме течни пампи и се сополявим, та даже ще се спася по-рано от работа. Наложи ми се в обедната почивка да пиля гуми, да ходя да давам Ентерол и Рехидрин. Силно се надявам да го изкараме поне без температура и да си заминава скоро. Praynig
За кога се гласим - другия петък ли?
27 юли "Петък вечер - смешна вечер"
По центъра някъде? Кривото, Хепи, Дон Домат, Ботуша, Жадната ламя???????

# 64
Еххххх, Лоооооооо,  бързо да се оправяте  Praynig. Днес си пиша с майката, дето сме съквартиранти по шкафче в яслата и ми каза, че нейния с повръщане и разстройство и се гледат у тях.. Кви са тия вируси, кво е тва чудо, аман. С кво да ги трепем тия гадове, много ме е шубе само като чуя , че някое дете е болничко и свят ми се завива вечеее

# 65
  • София - Младост 1А
уф беее какви са тези болести пак... лошава работа. Бързо да се оправяте!

За срещата... аз съм пас за сега... няма да се повтарям. Ако нещо излезне ще се включа на момента.

Верче и аз се включвам в стискащите палци. Успех и късмет и от нас!

На мен нещо не ми се работи и мисля да приключвам седмицата. Пък трябва и по раншко да си тръгна че наще ще ходят със сестра ми по баири и поляни и трябва да си прибера детето.
Пропадна ми неделния шопинг, но през седмицата ще гледам да се измъкна и да поджиткаме със систъра.

# 66
Здравейте мацки и от мен в тази адска жегава вечер...

Благодаря ви за подкрепата и стиснатите палци!!!

За срещата съм твърдо ЗА, още днес бях готова да дойда където и да е! Мина каквото трябваше да минава и сега съм напълно свободна всяка вечер от другата седмица, без дете съм, пратихме го при баба му на село.

Днес говорих с нашата педка и каза, че в София е плъзнал летния вирус - повръщане и разтройство. Другата седмица даже предполага, че ще обявят епидемия. Предава се предимно и много лесно м/у децата, проявява се за няколко часа. ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА, колкото и банално да звучи  Praynig Praynig Praynig

Lo, бързо да се оправяте! Hug

Светле пускай списъка и ме вписвай...

# 67
  • София
Здравейте! Аз съм за среща, но ако е възможно да не е петък 27, защото в събота раааано сутрин (към 5 часа  Shocked) ще пътуваме. Това за ранното тръгване е идея на любимия, който апропо днес е рожденик, а утре правим 6 години брак. Хайде пийте по едно за наше здраве beer3! Лека нощ!

# 68
Юхуууу, душо Юлия, честито!!!! Още поне 100тина години тормоз му желая  Heart Eyes
'ма само 16 години ли? брей, и аз съм можела да имам таквизи големи деца!

ММЗ, да ти жив и здрав рожденика и да си прекарате чудесно празника!

Последна редакция: сб, 21 юли 2007, 10:13 от Сребърен облак

# 69
ДЖУЛКА, ММЗ БЪДЕТЕ ВИНАГИ МНОГО ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО С ПОЛОВИНКИТЕ СИ И ВСЕ ТАКА ВЛЮБЕНИ!  bouquet

Верче, много силно се надявам с Краси да имате успех и скоро Крумчо да стане батко. Дано всичко да е минало успешно Praynig Praynig Praynig

Дринка, много хубави тез тоалети беее, хвърляй се смело и ще смаеш народа. И аз исках с някаква такава рокля да кумувам, но преценихме, че сватбата не беше толкова официална, даже добре, че не се накиприх така, защото даже щях да съм смешна. Но скоро булката също беше кума на една светска сватба и си поръча роклята също от Романтика, но отиде в цеха, където ги шият, излезна 300-400лв, ти направо ме разби с тези 800, много ми се види Shocked

Зори, не се оплаквай от килограмите - и двете с Бни сте прекрасни бременелко, много сте сладки.

Аз да ви разкажа за нашите и Рали, ходили до едно светилище към Приморско, някаква местност, но било следобяд и нямало много хора. И срещу тях какво да видят - стадо глигани. Като чух, щях да припадна, и явно това не им е било достатъчно, защото на другия ден се върнали, да разгледат когато имало повече хора. Луда работа, то добре, че тогава на мечки не са попаднали. Хората им казали, че не били опасни и те щели да избягат като ги видят, но добре че все пак нашите първи са избягали.

# 70
  • София

Р-ка страшен сладурко ми е Краско. Ти поне си ми наблизо... дай да си спретнем кафепиене. И да те питам... от къде му купихте сандалките на Краско? Че за морето и аз такива търся.

За сандалите и двата модела (понеже незнам за кои ме питаш) са от Найк на Гурко, до Коп Копин. Около 70 лв броя. А за кафето.... завихрям един луд ремонт в нас и незнам кога ще мога да се обърна нанякъде. Уж беше само кухнята, но премина към коридора, хола и ще видим как ще натъкмим парите та може и спалнята да сменяме и ремонтираме.  Crazy Майка и татко си идват чак на 28 август и до тогава яко ми дупе - дете, ремонти, майстори, латекси, мазилки, гранитогреси..... Най съм доволна от уредите за вграждане за кухнята. Само да видиме кухнята какъв проект ще ми направят, защото при мен нещата няма как да станат от първия път. Мога още да ви пиша за ремонти, станах специалист за 5 дни. Луднала съм вече....
За срещата не ме бройте. За последно в четвъртък таткото гледа Краси, аз излезнах да си взема сбогом със светския живот поне в следващите 2 месеца!  Crossing Arms

# 71
  • София - Младост 1А
ааа за кипренето... наща сватба е подходяща за такъв тип рокля... ама не мога да си позволя да хвърля толкова пари за тоалет. Мъжо съм го уредила при шивач на известна фирма, че намерих връзка да минем по тънкана. Другата седмица ще поразгледам магазините и ще взема решение.
ли
Р-ка мерси за инфото за сандалките. Пък ти как можа по тези жеги да се хванеш с ремонт... ако ти крябва консултация за кухнята... свиркай. Там съм спец. Моята си я проектирах сама и смея да кажа че ми е доста удобна. А на хола какво ще му правите... нали скоро ремонтирахте?
Пък що се прощаваш със светския живот... дай ще съберем мъжете и Краско, Пепи и Преско и знаеш ли какъв купон ще си заформят... може да сложим скрита камера и после да правим разбор...

# 72
Ние пък разместваме в хола. Бабата  дойде на гости за уикенда и ние се емнахме- всичко на опаки. Кабеляци, нета, телевизори...Детската площадка ще е огромна.
Преско снощи вдигна Т, но най-вероятно беше претолен в яслата....сега си е добре, ама като го взимахме бяха навън децата- в големия пек....в понеделник ще им свия сърмите.
Това е, влизам в действие на началство и давам наставления Mr. Green

# 73
  • София - Младост 1А
ние пък сме будни от 4 часа. То не беше рев, мрънкане, тръшкане... накрая и огладня... яде, дадох Нурофен и от 20 минути пак спи... а на мен ми дойде и съм като парцал и ме боли корема и ми се спи. Пак са му излязли пъпки около устата и ровеше яко вътре. Предполагам че зъб го мъчи. Как ще изкарам днушния ден направо не знам.

# 74
Здравейте, момичета!

Ето ме и мен, отбих се да видя какво ново по нашата тема... ми то всичко ново, аз нали съм от най-сериозните и пиша веднъж на три месеца...  Embarassed
Няма да ви се оправдавам с работата, знаете как е, а пък за почивните дни - все сме извън София, хич не ни се стои тука на жегата и прахоляка.
Ако има среща в петък ще се обадя допълнително дали ще дойда, че ние обикновено още вечерта изчезваме по селата  Mr. Green Но не всичко е сигурно, аз на 27.07 съм на работа до 20ч. и ако не тръгнем веднага ще мога да дойда, без значение къде е.
Това исках да кажа.
Иначе с гърнето и ние сме до никъде. Вкъщи ходи по бикини  Mr. Green и пикае навсякъде. Казва след като е направила нещо, даже ме води да ми покаже къде точно се е изпикала. Върхът на сладоледа беше когато се изака под масата, че тогава беше и без гащи, а по голо дупе  Sick Направо не знаех да се смея ли, да плача ли... Не знам, мисля да я оставя още няколко седмици и после пак да пробвам.
Другата ми ндежда е майка ми, нали от другия месец ще се гледат през повечето време, тя има търпение, може да има повече успех от мен.
Иначе отпуската ми е от 04.08 и смятаме да прекараме малко време на село, после (без дете) да направим една обиколка на Родопите - Златоград, Перперикон, Триград... ей такива неща плануваме, пък дали ще станат ще се разбере на място.
Аз за бибата да кажа - не съм правила нищо специално, просто един ден я скрихме и ... така, рева три дни, после свикна.  Peace
Оф, това се сещам да напиша, моля ви, ама много ви моля, ако има среща в петък драснете ми 1 смс, че не се знае дали ще имам време да надникна пак тука. Телефонът ми го има на първа страница, ако ви мързи да прелиствате - ето го - 0888 26 06 42.  Благодаря ви предварително.
Чао от мен, че имам бая работа да свърша... в офиса, откъдето ви и пиша... това са те, извънредните часове....

Общи условия

Активация на акаунт