Отговори
# 135

Ти ко се търкаляш....с тази ягодка в подписа се сетих за новият метод, как да се покажем колко добри домакини сме..Или как да покажем на свеки с какво храним синчето и.
Успех Laughing

http://www.allowe.com/images/fruits4.jpg
http://www.allowe.com/images/fruits5.jpg
http://www.allowe.com/images/fruits3.jpg

Хм, срам нямаш ли? Аз съм съвестна домакиня, всички го знаят. Flutter Та какво казваш за чайниците?

# 136
Хм, срам нямаш ли? Аз съм съвестна домакиня, всички го знаят. Flutter Та какво казваш за чайниците?

От както родих и станах на 30 срам нямам....ако щеш вярвай ooooh! Laughing Laughing

п.п. А колкото до чайниците, най- хубави са тези които имат и батерии за тях, че като спре тока, пак да ги ползваш и пак да можеш да правиш хубав чай Mr. Green

# 137
п.п. А колкото до чайниците, най- хубави са тези които имат и батерии за тях, че като спре тока, пак да ги ползваш и пак да можеш да правиш хубав чай Mr. Green

Това е като един виц, дето доктора казал на пациентката,че има една хубава и една лоша новина:  Laughing
- лошата е, че не може да и извади "чайника"  Mr. Green
-а хубавата, че ще може поне да му сменя батериите  hahaha

Последна редакция: нд, 15 юли 2007, 21:46 от L е о

# 138
  • София
Ох, нямаше ви за малко и реших, че сте се лепнали за нагорещените чайници! ooooh!

# 139

От както родих и станах на 30 срам нямам....ако щеш вярвай ooooh! Laughing Laughing

Да, виждам, че имаш опит. Кой от предложените от теб чайници ще ми препоръчаш?

# 140
А уважавате ли чайниците, дето се управляват
с дистанционно? И имало ли е при вас фал, когато тази
пуста дистанция е смущавала къкренето на чайника?
Това изнервяло ли ви е? Ама до такава степен, че да се
заклевате да не близвате повече чай, ако ще и с мляко,
че и панделка да ви бъде поднесен. И с вкус на ванилия.
Кой чайник има най-висок КПД? Механичният, дето вие
сами трябва да поставите на котлона, самоварът, дето
само веднъж месечно трябва да му смените батериите,
но пък ако случите на добри и скъпи, може и на два,
или пък чайникът, дето загрява само от дистанция, щото
е намсикво поколение на хайтека. Разказвайте, свои сме си.

# 141
Мацки, не ви ли прави впечатление, че със заглавито на новата тема прогонихте наборчето Тони оттук?

А той можеше да ни даде ценни напътствия....

# 142

Аз да си призная тая дистанция не ме дразни....или не, дразни ме, ама в добрият смисъл на думата Wink
Къкренето става много приятно, особено ако си със самовар, но не от старите, че много позавехнало ми звучи..някак си Thinking
И така.......... дразненето става още по приятно, до..........първата глътка...!
Не е нужно да е скъп, важното е да работи, па макар да пише "сделано в Русии". Важното е да е направено с майсторлък и финес. Whistling Flutter

п.п. Боже к'ви ги блещя ooooh!

# 143
  • София
Мацки, не ви ли прави впечатление, че със заглавито на новата тема прогонихте наборчето Тони оттук?

А той можеше да ни даде ценни напътствия....

И ще даде - вервай ми Wink

# 144
Наборчето Тони се нахъсва от бриза.
Глей после кви вулкани ще заформи
тук, примамен от заглавието на кака
ни Карамфила. Знае тя граовското...

# 145

Хм, срам нямаш ли? Аз съм съвестна домакиня, всички го знаят.....................

hahaha hahaha  Joy Joy Joy Joy Joy  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

не можах да се въздържа, иначе аз в тази тема не трябвяа да пиша защото съм по млада пък   Crossing Arms  Laughing

# 146
Запис и от мен .30 след месец+1 . Wink

# 147
30+0,1 bowuu
Чай не пия.
Вибратор още нямам, младо гадже също.
Куче нямам.
Явно съм много задръстена и не съм за тук, поне на възраст отговарям.
Разврат Confused ooooh!Летяща къде сииии? Crossing Arms

# 148

Хм, срам нямаш ли? Аз съм съвестна домакиня, всички го знаят.....................

hahaha hahaha  Joy Joy Joy Joy Joy  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

не можах да се въздържа, иначе аз в тази тема не трябвяа да пиша защото съм по млада пък   Crossing Arms  Laughing

И кат не трябва да пишеш, кво правиш тук. Мина само да ме изпортиш нали, тамън си бях създала имидж! Портаджийка такава! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 149
Тео, ти за тук ли си?

Общи условия

Активация на акаунт