Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква бебешка козметика са използвали и коя марка е била?
С какво се маже бебето - с олио, мляко или зехтин?
С какво се завива бебето, когато спи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква бебешка козметика са използвали и коя марка е била?
-
С какво се маже бебето - с олио, мляко или зехтин?
-
С какво се завива бебето, когато спи?
-
Какви методи се използват за стерилизиране на бебешки бутилки?
-
Какви марки спално бельо са налични и колко струват?
Ида не забравиш да пуснеш един смс, даже може и преди да си родила, че да не те мислим
Не можах да намеря шина, защото явно в неделя нищо не работи, така че утре ще търся, но как ще спя идея си нямам, защото не мога да си извъртам коляното на никъде. Иначе не се притеснявайте грижат се много за мен, за щастие майка ми е при мен и всичко си е наред.
дано бързо се оправиш, ужасно е да си така.
Това с болката е много гадно . Може ли да пиеш въобще някакви обезболяващи?
. Скоро ще чакаме новини за новия член на форума
.Ще разказваш, ама с подробности, защото вече почваме да настръхваме от мисълта за това коя ще е следващата. Аз също ще раждам в МД и ще ми е много полезна информацията която ще ми дадеш за там.Още веднъж - кураж и всичко ще е ок!!!
по-бързо. Има някакви спрейчета дето са обезболяващи, ама и те незнам дали стават за бременни.
4УВАЛА СЪМ, ВИЖДАЛА СЪМ Я И МИ КАЗАХА 4Е Е ПО ДОБРА ОТ АВЕНТ И Е МАЛКО ПО ЕВТИНА