АВГУСТ месец не дочака на 07.07.07 то изплака

• 11 221
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Честито бебче на мама DI83   bouquet
Марсиди,стискам палци  PraynigЖелая ти успех!И сладко бебче! Heart Eyes
Гера,много неприятна случка! SadСкорошно оздравяване!
Шоши,какво значи остаряване на силиконовите части за помпата Авент,имат ли някакъв срок.Защото моята е от две години и може би ще трябва да си набавя резервни части!А в Търново къде ли да ги търся? newsm78
Вече нямам търпение да си гушна малкото човече Heart Eyes,дано да не ни са ревливи августинчетата! Wink

# 181
добро утро Hug

сонитка Mr. Green

лолии ние от РОШКО взехме коли4ката Peace

Последна редакция: пн, 16 юли 2007, 10:02 от Franito(Валентина)

# 182
Добро утро и от мен!

# 183
  • Пловдив
Добро утро  и от мен на ставащите сега!
Аз съм станала в 6 и в 8 бях вече на работа. Mr. Green
Няма ли да почват да излизат и наши бебчета вече?Време е вече....

# 184
Здравейте мами!!!

Аз сега се върнах от консултация- бебка е добре, расте.Сърчицето, стомахчето всичко е наред.
Лекарката каза, че плацентата ми е зряла и да спирам Магнерота.Което значи до 2-3 седмици чакаме бебка да излезе.За сега ще си раждам нормално и дано така си остане, че хич не искам секцио.Иначе като ме натисна с онова нещо по корема, доплер ли е, какво е така ме заболя ниско долу, точно на свивката  където започва тумбата-едно като боцкания, много гадно.

Това е от мен за сега.стискам палци на Марсиди.А каде се загубиха сума ти мами newsm78

# 185
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро утро! Още съм на линия.........

Нищо ново при мен. Вчера му взех здравето на бебето и пак никакви позиви за раждане. Вечерта всичко ме болеше и най-вече опашката, едва ходех.

Гера, бързо възстановяване ти пожелавам, че счупен крак не е шега работа.

# 186
  • София
   Добро утро!
  Лелеее, какви новини!!! Два дни не съм влизала и има БЕБЕ!!! Честито на Di, много да я радва бебчето!

Аз в събота бях в болницата да ми запишат тоновете. Голям смях. Аз имам контракции от 5-6 месец. А сега са вече доста силни и доста чести. Но аз си ги знам ,не ме болят и не им обръщам внимание. Лежа си , върви си записа и акушерката идва и възкликва: "Ама ти си получила контракция! Усети ли я? " Естествено ,че я усетих, тя беше доста силна. Дадоха ми някакво списание , чета си, влиза друга акушерка и казва: " Я го виж това девойче ,хем чете , хем контракции получава!"  Joy  А аз и казвам " Ми то не се изискват особени умения, особено за второто." Викнаха и доктора и той " Ама как, не те ли боли, че ти за 30 мин. 12 контракции си получила!" Ми не ме боли, така съм си. hahaha Joy. И ми каза да се тъпча с магнерич 3*2 , та дано задържа още седмица поне. А акушерката се обажда "Ама ако не помогне лекарството ти не се притеснявай ,вече си готова."  Чак се смях на изненадата им. А имаше едно момиче в предродилна и нейните контракции бяха горе-долу на същото време. Но много по-болезнени ,естествено! Та момичета ,не се притеснявайте ,че няма да познаете раждането. Така си болят истинските контракции ,че няма никакъв начин да ги сбъркате.

Днес , в най-голямата жега , трябва да ходя за изследване на очите #Cussing out  И понеже не мога да карам (шкембето ми подпира във волана Rolling Eyes) ще трябва мъжът ми да се занимава и да ме кара насам-натам. Че не се качвам вече нито на такси ,нито на маршрутка. Луда работа ,насила да ме карат да раждам с операция-просто не го разбирам.

Хайде ,лек ден от мен, мислете само хубави неща!

# 187
aunt Ogg не се притеснявай. Очният каже ли че може, никой не може да те накара секцио да раждаш /е освен ако по някакви други причини не се наложи/. и аз минах консултация и всичко е ок с очите, така че смятам и второто да е нормално. А за контракциите напълно те разбирам- предния път като ми записваха тоновете, докторката скочи от вратата, че имам контракции/ само че мен ме понаболяват/ и докато и обясня че аз така си ходя Laughing

# 188
Олеееее  аз не съм влизала няколко дни и чак сега видях  Shocked  Shocked  Shocked
Di83, честито бебче! Да е жив и здрав и много много да ви радва!

# 189
Момичата, сега се връщам от преглед при доктора при когото ще раждам. Онези срязващи болки долу са нагласянето на бебчо на изхода, да знаете. Аз съм с 2 см разкритие и силно скъсена шийка, док каза че беб е съвсем готов да излезе и няма нужда да чакаме повече. Каза че след прегледа може да зачестят контракциите, а ако не  - даде ми четвърт хапче, което да си сложа във влагалището довечера, за да предизвикам контракции. Причината е че е на смяна днес и утре, а после чак на 28-ми, до когато смята че няма да дочакам. Ако пък стане от самосебеси и не е на смяна трябва да платя на болницата допълнително 250 лв, че съм го извикала в извънработно време. Малко ми е терсене, че няма да е съвсем естествено, но пък то си е една малка помощ. Щом беб е готов и доктора е за, имам му 100% доверие.

Та това е! Сега чакам, а вие да стискате палци!!!  Praynig

# 190
inedica , мила стискам палции всичко да мине добре. Направо настръхнах, като прочетох, явно твоето бебче ще  е второто ни августинче  Heart Eyes

# 191
  • вкъщи
inedica зна4и ти ще си втората мама в отбора.стискаме палци,скоро да се похвалиш с едно хубаво беб4е.и аз следобяд съм на лекар ,ще решаваме дали ще съм секцио или не,зависи дали се е обърнал бебо.нямам търпение ве4е,но не мога сама да се обезкосмя като хората,а мъжо е на работа.доктора ще има да ми се смее....ама това да ми е проблема.

# 192
  • София
Инедика, стискаме палци всичко да мине леко и безболезнено.Доки не те ли кандърдиса да чакаш до влизане в 37 - ма седмица?

# 193
Здравейте!
И аз искам вече да раждам , искам да гушна вече бебка. Настройла съм се по рано да родя , което не е много добре- ooooh! недаи си боже да пренося ще се побъркам. Така , че  когато бебчо е готов ще излезе остана малко , многото мина.

# 194
Инедика, стискаме палци всичко да мине леко и безболезнено.Доки не те ли кандърдиса да чакаш до влизане в 37 - ма седмица?

По видеозон съм във 38-ма. През цялата бременност се разминаваше с моите сметки.

Общи условия

Активация на акаунт