АВГУСТ месец не дочака на 07.07.07 то изплака

• 11 221
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
inedica стискам силно палци-и да ни държиш в течение.
Сонита много странно ми се вижда че те викат чак на 30-ти.Няма ли да правят запис на тоновете всяка седмица,или поне на две? newsm78
Гита Танти е м,ного сладка и аз гласувах.Представям си Ема -ще е същата прекрасница като кака си Heart Eyes

# 211
Лелееееее, Инедица супер.Желая ти леко и бързо раждане.И да съобщиш новината Heart Eyes

Мами, преди малко като пишках и пак взе да ме боцка под корема и изтече малко чисто бяло лигаво нещо.Все едно спазъм стана и после изтече това-случвало ли ви се е newsm78

# 212
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добър ден  Mr. Green.

Инедика, успех и спокойно да проте4е вси4ко, а датата 17.07.07 ми се струва много добра  Peace. 4акаме с нетърпение да сподели6 как се усе6тат контракциите, ка е протекло раздането изоб6то.

Аз, моми4ета в4ера си помислих, 4е и при мен се по4ва. Като се по4наха едни контракции, някои болезнени в кръста, и то на равни интервали, викам си ето ти на, готова работата. Да ама не за4естиха и така и съм заспала и ето ме на днес ми няма ни6то. Поне разбрах какво е контракция, 4е аз май досега не ги бях усе6тала.

Вие пак сте добре, 4е ходите да ви проверят гинекологи4но накъде отива работата. Тука няма такива не6та, 4ака6 си и никой не те гледа и на запис на тонове не ме викат, а като си поиска6 ти се отговаря, 4е 6том вси4ко изглезда добре, не е нужно и това е. Абе греда за вси4ко ти удрят и от всякъде, само и само да е колкото  се може по- природо съобразно. То ло6о няма, ама и на мен ми се иска да знам имам ли загладена 6ийка и коя степен ми е плацентата, например.

Гита, Танти има глас и от мен  Peace

# 213
  • София
Ади на мен няколко пъти ми се случва не знам какво е!
Мислих си даже да не ми пада тапата ...... ама е лигаво като сопол и безцветно  Rolling Eyes няма нещо кърваво в него!
Ади ти какво ще правиш,ако искаш тук до бирарията да пием по едно безалкохлно сега?

# 214
  • Ланкър, планините Овнерог
Не е задължително да има кръв в тапата......

# 215
Моят лекар ми предложи да предизвика раждане преди август,но аз му отказах . Мисля че след като всичко е наред няма смисъл , а то бебчето още си зрее. А и разбрах , че ще излиза в отпуска и за да не изтърве паричките иска да ме вкара в болницата-всичко е замислено.
Аз няма да си ангажирам даден лекар(ами ако е в отпуска и го няма), а те парите предварително ги искат и няма да ги върнат ако не доидат. Реших ,че ще платим ,но на лекаря които е на смяна.

# 216
Аз пак да си задам въпроса, 4е то покрай тези новини за ражданията, май не сте го видели, а ми е странна работата. Копирам го пт предния си пост:

Не6то ми е странно последните дни. Те4ението, което си имах през цялата бременност- не6то нормално- из4езна, няма го. Даже се усе6там много суха там долу, добре, 4е правя масажи на перинеума с бадемово масло, та се омазнява малко. И сега се 4удя, какво е това не6то, дали е нормално. На някоя слу4вало ли се е.   

Сега като се сетя така ми стана и като забременях и тогава се 4удех какво мие, а незнаех о6те 4е съм бременна.

# 217
  • София
Всеки казва ралзично и ние за това не знаем! Simple Smile Ми значи може да ми е паднала тапата Simple Smile а може и да не ми е  Party Само знам че с паднала тапа може да се ходи и 3 седмици та и повече!
Аз точно след миналата консултация преди една седмица доки нали ме гледа да види до къде се е стигнало с моеъо разкритие..... и точно тогава на същия ден се случи като имах и доста контракции и на следващия ден също! После 1 ден нямах и сега пак 3 ден съм си със! Rolling Eyes
Той и моя иска пари ама няма та затова ме гласи и ми вика по рано ще родиш ако не ако искаш ще го предизвикаме Simple Smile да ама аз не съм казала че иска да ме изражда а само бях попитала преди 2 месеца как стоят нещата Simple Smile

# 218
  • Златна Добруджа
Гита, и аз гласувах  Peace Успех  Hug

Боб4енка, незная  newsm78

# 219
Гита, Танти има и моя глас!  Hug
На мамите трагнали към болницата стискам палци!  fingerscrossed

# 220
  • Ланкър, планините Овнерог
bob4enka, не ми се е случвало. Само мога да ти завидя, тъй като не мога да се оттърва от това пусто течение.

# 221
Танти има и моя глас.

# 222
Гита, и аз гласувах и успрех в конкурса  Peace  И не насилвай, бебка защото може да си е решило да е лъвче детето  Flutter

Бобченка и аз не знам от какво може да е, при мен също налаля, но в никакъв случай не съм "суха".

tedi_eneva, май им е постоянен номер на докторите това с викането по рано, че да не си изпуснат пустите пари  #Cussing out Хич не му се връзвай, бебо ще си покаже кога е готов.

# 223
Абе и на мен ми е кеф така по принцип, ама някои дни е неприятно сухо, а и е някаква промяна на нормалното ми за 9 месеца състояние и се постреснах.
ПлЮс това всеки път като ходя до 00 с надежда о4аквам да открия паднала тапа  Crazy Mr. Green

# 224
Добро утро! Още съм на линия.........

Нищо ново при мен. Вчера му взех здравето на бебето и пак никакви позиви за раждане. Вечерта всичко ме болеше и най-вече опашката, едва ходех.

Гера, бързо възстановяване ти пожелавам, че счупен крак не е шега работа.

ГИТА с кекс пробвали Mr. Green ама бурен Blush

Общи условия

Активация на акаунт