ВМ-НВХ С пържола под ръка заминавам на почивка-20част

• 18 277
  • 486
  •   1
Отговори
# 405
Мерси, Klemy!
А за вечерята, ще изтегля кашкавала към 17:00 часа, а другото ще си остане за вечерята в 20:00.

# 406
  • Варна
Голди, повече от 30мин колело е безсмислено, върти на най-ниската степен или следваща. Тия 15км/ч са много бавно темпо-това е кардио-, трябва да се задъхваш, все пак не си тръгнала на велоразходка -тренираш,  а това означава да се умориш Grinning
 Аз карах с 35км/ч, но ти можеш да тръгнаш с 20-25-27км. Wink

# 407
Привет, мривет!
Вчера бамнах 1700 калории, как стана чак аз не разбрах (е как.. свиня, пуйка, шунка, сьомга на паста, риба тон, плодове, зеленчуци, масло, бонус..), пих и една извънрежимна глъдка водка с много сода, ама буквално една глъдка, така че въпреки обещанието си не можах да изследвам последствията на алкохола върху режима  Crazy!
Обядвах 200 гр пиле, 200 гр домати, 200 гр краставици и около 16 маслини - черни и зелени, пълнени с бадем. Доста е за 1 ядене, множко ми дойде, ама следващото се очертава в 9 вечерта, та да имам запас в тумбарляка  Wink!
Месото ми дойде до ушите и от утре минавам на яйца с масло и масло с яйца  Sunglasses!
Ох какво ли ще покаже бай кантар.. Въобще не мога да съдя по дрехите аз..

# 408
  • София
В какъв смисъл безсмислено да върти повече от 30 минути? На 90% от местата, където съм чела по въпроса пише, че започват да се горят мазнини след 30тата минута. До тогава се горят захари.  Rolling Eyes В Търман пише даже, че след 40тата започва това с мазнините.

# 409
  • Варна
Да Клеми, безсмислено е-след 30тата минута кардио може да се продължи със силова тренировка-с нея се горят мазнините, накрая пак ще са ти се събрали над 20мин за да започнел процеса на горене на мазнини
Аз вярвам на Милко и Галя-от тях знам,че от прекаленото кардио-разбирай над 30мин започва производството на хормона кортизол, който е отговорен за производството на мазнини, в следствие на което вместо да изпишеш вежди -изваждаш очи. Затова прекалено дългото кардио не е от полза.
Който иска да блъска часове-негова работа-хората са глухи и слепи-не всички, но 80% са такива
аз като имах колело не съм въртяла повече от 30мин, както и тае-бото-по едно филмче, понякога по 2 -но те бяха инцидентни случаи

# 410
  • София
Не съм чела това за кортизона.  #Crazy Във всеки случай, не съм забелязала да съм напълняла от въртене на колело и бягане по пътеката.  Laughing

# 411
  • Варна
ОК, пусни тема при спайдърите -"кардио 60 мин-ОК?" и гледай отговори
Не държа да ми вярвате-научили са ме, изпробвала съм, споделила съм-решенията са ваши

# 412
  • София
Нямам такова намерения.  Laughing Нека всеки тренира както реши, важно е да имаш информация. Аз пък не обичам тренировки с тежести, клякове и т.нат. Падам си аеробен тип. Не тренирам от вчера, 1 часови кардио тренировки ми се отразяват великолепно. Не казвам, че те не са прави, или пък ти. споделих какво съм чела аз и как ми действа на мен.

# 413
Голди, хайде и аз на всяка манджа мерудия, ама нали питането ти е по моята част - Тони ти е казала, че няма смисъл да се изтезаваш с дълго и продължително кардио. За да ти е ефективна кардио тренировката трябва да тренираш интервално - първите 3 минути например на 15 км/ч, после един спринт 30 км/ч минута и половина, после 2 минути и половина 20 км/ч, спринт минута и половина, после пак умерено 2 минути и половина и така 25-30 минути, не повече. Така след всяка почивка тялото ти гори в пъти повече енергия от монотонното движение. Успех!

# 414
  • София
Ха, точно това Търман го отрича, с интервалното каране.

# 415

Той Търман и мазнините заклеймява. Години съм тренирала безсмислено в залите, затова още повече ценя всичко, което съм научила от спайдърите - и тренировки, и хранене. Аз пък страшно обичам тежестите - утре ще се пробвам да клякам с 60 килограма Simple Smile

# 416
  • Berlin
мда, но търман май не е и за вм-нвд, нали?  newsm78 в смисъл сигурно има значение какво ядеш през това време...
edit: да взема и аз ли да го почна тоя спайдър форум Simple Smile

# 417
  • Варна
Една голяма майна за Търмънд-отрича нещо,дето съществува от хиляди години-разбира му главата-явно е от мързеливите Laughing
Оня не е чувал за интервали и Табата Close

# 418
  • София
Ами НВД е, но без мазнини.  Rolling Eyes Търмановия режим де.

# 419
  • Варна
Аз пък кололо не мога да карам, противопоказно ми е. Както и да бягам.  ooooh! Ама ши ходя на йога, някой ден..

Днес съм най-възхитителен на света. Закуската от домат със сирене и зехтин ще да е била към 250калории, а обедното мену беше зеле с пилешки бутови, ама едни нюню, без кокалите вероятно е 200гр месото. Малко са като калории и хранения за момента, обаче докато вляза в режим ще мине време.. Засега съм сит, спокоен, олекотен. Кафе без захар е разкошно!
Аз питах ли, дали в тютюна има въглехидрат, че да спирам тез миризливи фасове?  Blush
Вечерята щей на кръчма, но ще е пържол с някой зеленчук... Абе ядат ми се аспержи бе.. Броколо или краставиц ще сложа и нещо мазно.. Зеленчуци на скара дават омазнени, пък оскъдни, мисля ще е добър вариант.
Доволен, доволен, доволен!!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт