Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се справяте с едно дете?
Какви са препоръките за организиране на детски празник по случай началото на новата учебна година?
Как да се справим със здравословни проблеми при децата, като бронхопневмония и слънчев удар?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се справяте с едно дете?
Справянето с едно дете може да бъде предизвикателство, особено когато другите членове на семейството отсъстват. Важно е да осигурите подходящо внимание и занимания за детето, както и да поддържате положително настроение. Можете да използвате различни игри, дейности и разходки, за да ангажирате детето и да му осигурите разнообразие в ежедневието.
-
Какви са препоръките за организиране на детски празник по случай началото на новата учебна година?
За да организирате успешен детски празник по случай началото на новата учебна година, важно е да планирате забавни и образователни игри, дейности и занимания. Можете да включите тематични декорации, музика и танци, както и забавни състезания. Уверете се, че има разнообразна храна и напитки за деца и осигурете достатъчно пространство за игра.
-
Как да се справим със здравословни проблеми при децата, като бронхопневмония и слънчев удар?
За здравословни проблеми при деца, като бронхопневмония и слънчев удар, е важно да се консултирате с лекар за незабавно лечение и грижи. При бронхопневмония децата трябва да приемат предписаните лекарства и да си почиват достатъчно. При слънчев удар осигурете охлаждаща терапия, достатъчно течности и почивка в хладно пространство.
-
Как да организираме детски празник с различни забавления?
-
Как се използва Bluetooth слушалка с мобилен телефон?
Иве,и на мен ми се загуби писаното.Нещо със сървъра е станало,защото само този сайт не ми се отваряше.Поздрави на Русе.Ох,какво ли прави мама свеки в тези жеги!

) - сложихме й климатик. Сега се оплаква, че й е студено
(още не се е научила да го регулира)
Преди два дни даже си направихме близнашка среща с нея в Патиланци!

. Има ли специална причина да търсите квартира точно в Дианабад? Ако не, бих могла да говоря с хазяите ни от Банишора, скоро срещнах жената и ми каза, че апартамента е свободен. Те са много готини и нямат предубеждение към многодетните. Второто и третото ни дете се родиха докато живеехме там. Само, че не знам сега колко е наемът. Апартаментът е тристаен, ок. 100 кв м, срещу Търговския център (бившата баня) в Банишора.
Ясно е, че го обичам и всичко му прощавам и ми минава яда.
Обаче аз нали съм печена му казвам: Паднало е в колата. Е, там си беше, на седалката. Добре поне, че колата държим в гараж, иначе не знам
Тази сутрин пък отивам да вадя колата от гаража (държим я в общ подземен гараж) и какво да видя
После се сетих, че в сряда вечер го помолих да ми прибере колата в гаража и моят човек я прибрал, ама как я прибрал - паркирал я, станал и си излязъл без да заключи нищо. Огледах за липси в гаража, на пръв поглед нямаше. А пък той е пълен със сума работи: гумите на двете коли, две колелета, шейна и още други дреболии. Вече се чудя да плача ли, да се смея ли с този мой мъж. Някой ден и мен ще загуби, няма да се сети къде ме е оставил 
.
Прати ми поне линк към сайта с уроците на български,щото три пъти ви молих в чата да ми пратите първите два урока,ама ниц....останах си с молбите.....

(нали така се нарича съпругата на брат ми), която ми помага за децата, ще каже "Да" на любимото ми братче след точно 8 дни
, а иначе само късо съм носила до преди има няма 5 години...