МНОГОДЕТНИ МАМИ 21

• 18 657
  • 364
  •   1
Отговори
# 285
Браво на Гого!   smile3501
Безаварийно шофиране му пожелавам.
    car003  car003  car003  car003  car003

# 286
тази вечер по новините на Нова телевизия ще дават за нашия Криси

Иначе, току що говорих с Ели - момичета, Лилибон изпраща поздрави на всички. Всъщност не толкова поздрави, колкото сърдечни благодарности, че всички ние сме с тях, до тях и готови за помощ.

Беше озадачена от пристигането на екипа на НОва телевизия, но пък е доволна, че е благодарила на всички по телевизията!

Криси е по-добре  Hug. Има известни проблеми с вените, където го дупчат за антибиотика.
Но пък мед. сестрите са упорити в желанието си да превръзват малкото юначе и да са в помощ на мама Ели.  Heart Eyes

# 287
браво на Гого-безпроблемно шофиране  newsm10  ще гледаме новините за Криско и  newsm17 за него -браво и на сестрите,че отменят Ели за превръзките....в сравнение с тази болка ми  се струва смешно да се оплача,че незнам какво да правя в къщи- имам толкова работа и толкова време а пък ..... newsm12  поне ме успокоиха от НОИ,че тази промяна в трудовия ми договор-т.е. че не съм на работа няма да се отрази на почивката и ще мога да ида по програмата на НОИ-т.е. за 5 лв. на ден получавам легло, три яденета и куп процедури-масажи, нагревки и др.  дерт ми беше. незнам дали ще се получи но  се пробвам и аз да ви почерпя-моите са по хубави....но имам само това в момента  Embarassed

# 288
Честито на всички рожденници   bouquet!
И аз искам на среща във Варна само да знам къде ще бъде ( сигурно ще закъснея защото съм на работа до 5 и за това най добре да дойда там където ще се позаседите момичета  Laughing)
Бягам да готвя на домочадието защото таткото ни газифицира и сега е мой ред  Mr. Green
  bouquet

# 289
Здравейте,най-после успях да си оправя компютъра или по-точно да мога да пиша на кирилица!Какво му беше сдтанало незнам,ама днес ми скъса нервите!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИЦИТЕ ,КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА!  bouquet  bouquet  bouquetЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И УСПЕХИ!
Браво на Гого!Безаварийно шофиране!  bouquet
Честито на всички проходили крачета - колкото е може по-малко паданки да има! Laughing  bouquet
Стига с тия изкушения бееее!Милост нямате ли вие? Mr. Green
Ставам,че почват новините!Целувки на Ели и Криско!  bouquet  bouquet  bouquet
Поздрави и прегръдки на всички ! Hug  bouquet

# 290
нищо не дадоха- що така?

# 291
И аз гледах,но нямаше нищо за Криско...сигурно ще е във вечерните новини.

# 292
Тъкмо и аз щях да пиша,че нищо не видях. newsm78

# 293
До всички Варненски мами - покана за среща:
Утре (петък) в 16:30 часа на Катедралата ( централния вход ). Със сигурност ще присъстват Дидка, мама Цоци и Хелла, но съм убедена че ще се умножим Mr. Green като сложим и децата Mr. Green Ние ще сме с деца!

Лека нощ!

# 294
Вижте ТУК някои наши мами какви красоти правят Heart Eyes и това не е всичко...Мама1+2,поздравления   bouquet

# 295
Браво на Гого!   smile3501
Безаварийно шофиране му пожелавам.
    car003  car003  car003  car003  car003
    ГОЛЯМО БРАВО И ОТ МЕН!И още по голяма завист...МЕН ПЪК ВЧЕРА МЕ СКЪСАХА НА ЛИСТОВКИТЕ...Пешеходке,къде си,ставаме повече и повече...Ти до къде я докара?!
    Съжалявам,отдавна не съм писала,и дори не съм чела...Нещо се сдухвам напоследък...Не че нещо има повод,и кредита усвоихме вече,сега издирваме перфектното РЕНО ЕСПЕЙС...Но ми наближава рожденият ден,и явно изпадам в дупка...То не дупка,ами направо черна дупка от тези космическите,засмукващи всичко що мърда,а и не мърда,цялата ми енергия...
     Жалко че не прочетох по рано за Криско,да гледам и аз...
     А като стана въпрос за тях,преди нали Лилибон разправяше за някакви упражнения,за очи,с които да се премахне диоптъра...Може ли някой да ми каже,къде да прочета нещо повече,защото на моята приятелка синът и сложи очила...
    МНОГО ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ВИ!!!И ако оцелея психически до рожденният си ден,или до морето,обещавам да съм с вас!!!

# 296

А като стана въпрос за тях,преди нали Лилибон разправяше за някакви упражнения,за очи,с които да се премахне диоптъра...Може ли някой да ми каже,къде да прочета нещо повече,защото на моята приятелка синът и сложи очила...

Ставаше дума за една книги на Набоков. Вчера дори я гледах на книжния пазар, така че има я. Сега обаче й забравих името newsm78 Ако погледнеш по-назад в темата - Лили обясняваше по-точно.

Колкото до колата: Аз съм шофьор от 14 години, но карам само в промеждутъците, когато ми купуват кола, преди да са я продали обаче Twisted Evil А да , и когато трябва някой да не пие, за да кара - тогава пак аз съм на мушката.

# 297
Добро утро! Hug

Излизам...че трябва да понапазаруваме за тати...днес се прибира!
Благодаря за поздравленията за Гого!
Радвам се,че поизчезналите мами започват да се престрашават!

Обичам ви!  bouquet

# 298
Момичета, благодаря за пожеланията и както се казва да ви се връща!
  bouquet

# 299
Здравейте на всички!!gaby_s,благодаря за кафето!!!Откъде ги "правиш" тези красоти?...Шапчица,не се коси,другия път ще ги вземеш тез листовки!!Черните ни дупки сигурно са една до друга....
На срещата-иска ми се да дойда,но незнам дали ще мога.Нашият тати сигурно има други планове...
Моята принцеса се опитва да пълзи,но назад..
На всички пожелавам приятен ден,изпълнен само с положителни емоции!  love001

Общи условия

Активация на акаунт