Елате при нас! Играйте в Prizze.com :)

• 32 028
  • 836
  •   1
Отговори
# 150
Аз пробвам с Back или с Refresh (няколко пъти Wink)

# 151
  • София
Добре де, никой ли не иска да каже Коктейла как се активира? newsm78

# 152
Пиши на призе , друг начин няма .

# 153
  • Пловдив
Аз пробвам с Back или с Refresh (няколко пъти Wink)
И аз го правя този номер, но веднъж ме прецака като ми отчете, че играта съм я изиграла вече  #Cussing out

# 154
nepukistka Благодаря  bouquet

# 155
Не знам защо, но днес не мога да играя  Sad Забива на лоадинг на всичките игри и не тръгва, после error connecting to server ...

При мен на Коктейла е така - започва да зарежда и блокира. Писах им и ми казаха да съм си бутнела в браузъра там да са ми позволени кукитата и още нещо такова ама още не съм го правила.

# 156

Коктейла беше постоянна игра преди, в последствие бе заменена с ТАКА. Не ми се вярва да ти я пуснат ако им пишеш, но можеш да ги питаш дали това със 7,77 може да се прави с друга игра.

# 157
аз им писах преди време и ми казаха че тази игра вече била изтрита    Cry , и че постояно обновявали игрите, и не могат да ми я пуснат

# 158
  • в стаята
как коктейла е заменена от така, а аз ги имам и двете newsm78

# 159
На мен това ми казаха а до колко е истина и аз вече незнам. При положение че някой продължават да си имат коктейла, а за други пък неможе. newsm78

# 160
  • Русе
как коктейла е заменена от така, а аз ги имам и двете newsm78
Ами в началото, когато пуснаха ТАКА имаше право да избереш на мястото на коя игра да я сложиш, но след това за новорегистрираните акаунти(или за тези който не са избрали ) автоматично я слагаше на мястото на коктейла.

# 161
Здравейте и аз съм една от зарибените вече ми 23 ден  Wink за сега на двата акаунта имам по 5 и малко точки и играя само на лотарията но без успех
Искам да Ви попитам кога отваря от тайните игри, на първи сребърен ранг ще отвори ли нещо ?

# 162
На първи сребърен ранг ще отвори 1 игра, да

# 163
  • в стаята
Като стана въпрос за тайните игри, на някой пада ли му се е тази от рибките Rolling Eyes

# 164
Като стана въпрос за тайните игри, на някой пада ли му се е тази от рибките Rolling Eyes
Виж тук какво пише http://prizee.editboard.com/Prizee-c1/Eaoe-f1/Oaeia-eaoa-01-Bubbly-Ticket-t1.htm

Общи условия

Активация на акаунт