Елате при нас! Играйте в Prizze.com :)

• 32 028
  • 836
  •   1
Отговори
# 570
Е, не мога да му хвана заката на подскачащото зайче и тва си е! Crossing Arms

Като се утрепе заека имаш 3 бутона. Единия е за превю как е трябвало да наредиш стрелкичките. Погледни го може да разбереш логиката на играта.
Благодаря ти!!! Hug
Всеки път съм толкова ядосана на тая игра,
че бързам да я затворя колкото може по- бързо! Crossing Arms
Но утре ще обърна внимание!!! Wink

# 571
  • София , Монтана
Здравеите аз днес се регистрирах и играх събрах 0.10 бубс според вас добре ли е.

# 572
За новорегистрирал- добре Peace. Браво.

# 573
Може ли да помоля някой да ми потвърждава опашките от 4 до 14 септември?  Praynig Praynig Praynig
Praynig Praynig Praynig
prati na li4ni

# 574
Ето още един сайт където можете да играете за кодове-за Getpass,Allopass B, които също важат за Призе.ЦЪК
Принципът там е на лотария.Всеки ден раздават по няколко кода чрез лотария.Като се регистрирате и се логнете отивате където пише Loterie (1) -(едно означава,че имате за деня само едно участие).Избирате подаръка,за който ще участвате,в случая кодовете-CODES AUDIOTEL.Избирате си кода Getpass или Allopass B и най-отдолу натискате бутона Je tente ma chance.Почти веднага след това получавате и-мейл и ако сте спечелили ще видите това и  в рамките на 24 часа ще получите кода в пощата си.
Участието става много бързо,горе долу 1 минута дневно трябва да отделите от времето си.Не е необходимо да играете на игрички или да кликате върху банери.Успех.

Аз вече играх 2 пъти днес,но не спечелих.Учудих се,че ми даде 2 пъти да участвам,а казват,че само по 1 път може newsm78 Получих мейл подобен на горния,но с цифрата 11 и още един с цифрата 31 и ми пише нещо на френски,че не печеля изглежда. Sad
За този сайт също научих от испанския форум на Призе.Преведох го горе долу точно както е обяснено.

Последна редакция: сб, 01 сеп 2007, 00:03 от Чочка

# 575
Чочка, Нещо не се справям с регитрацията, а бъкел не разбирам какво ми казва  newsm78

Излиза ми някакво съобщение дето пише "Дъра бъра 100% " и като се опитам да се логна ме изритва  newsm78

# 576
  • Ботевград
Хубавка, благодаря ти  Hug

# 577
Чочка, Нещо не се справям с регитрацията, а бъкел не разбирам какво ми казва  newsm78

Излиза ми някакво съобщение дето пише "Дъра бъра 100% " и като се опитам да се логна ме изритва  newsm78
ами трябва да си получила и-мейл,от който да потвърдиш.И така се логваш.

# 578
записвам се и аз при вас Hug чочка а за регистрацията да те питам-тьрси някаква дата  Votre date de naissance complète doit comporter 8 chiffres et être de la forme jour/mois/année    newsm78 каква е тая дата?

# 579
  • в реалността
Здравейте регистрирах се, получих е-мейл потвърдих и уж участвах във въпросната лотария.Това беше днес по обед до момента никакъв и-мейл нищо не съм получила да разбера реултата какъв е?Някой ако може да ми обясни ще му бъда благодарна.

# 580
  • София , Монтана
Здравейте регистрирах се, получих е-мейл потвърдих и уж участвах във въпросната лотария.Това беше днес по обед до момента никакъв и-мейл нищо не съм получила да разбера реултата какъв е?Някой ако може да ми обясни ще му бъда благодарна.
Аз си получих имейла,но не печеля.

# 581
записвам се и аз при вас Hug чочка а за регистрацията да те питам-тьрси някаква дата  Votre date de naissance complète doit comporter 8 chiffres et être de la forme jour/mois/année    newsm78 каква е тая дата?

дата/месец/година на раждане.

ами и аз не знам,сигурна ли си ,че си взе билетче? newsm78

# 582
  • Откъм Варната
Аз не си получих раничката и зарязвам цялата работа имам 4 акаунта и смятам да ги изтрия

# 583
Аз не си получих раничката и зарязвам цялата работа имам 4 акаунта и смятам да ги изтрия
Що ще триеш?  Shocked Остави си някой за "черни дни"  hahaha Другите дай на мен  Flutter
Чочка, мерси за линковете!
Само не схващам как да си инсталирам...каквото трябваше. Получих 3 мейла от тях, но не виждам от къде да даунлоудвам...

# 584
Мъни,чакай,сега ще ви покажа направо с картинки.

Общи условия

Активация на акаунт