Жена на 52 години роди близнаци в София.

• 18 809
  • 324
  •   1
Отговори
# 75
Още ли я дъвчете жената, бе?  ooooh! Да са живи и здрави всички и то дълги години, само това мога да им пожелая.  Laughing

Не съм гледала никакво интервю, но това малко ме смути:
От репортажа по ТВ останах с впечатлението, че е самотна майка със син инвалид. Възрастна самотна майка със син инвалид...

Ин витрото не е ли прекалено скъпо удоволствие? Поне аз имам няколко познати, които така и не успяха да се подложат по финансови причини...  Cry
Сама ли си е платила жената или... (поредният медицински експеримент)newsm78

# 76
Нямаше нужда чак от такива  Sick емотикони.

Родили са се две здрави българчета. Да са живи и здрави, и майка им да си ги гледа! Неин избор е да роди отново и сега, никой няма право да я съди. Вярно е, че 52 години е сериозна възраст, рисковете са по-големи, подбудите са под въпрос и т.н. но като сложим на другата страна на везните неграмотните 14 годишни циганета ... кое е по-лошо? Или не сме ние тези, които да казват кое е лошо?

П.П. Коментара, че е родила, за да гледат тези деца другото й болно дете не го коментирам. Струва ми се невъзможно и чудовищно да родиш и обречеш един животец на робия на болен човек.

# 77
Страхотно!
Да са живи и здрави бебетата и майка им!
И всички ,които се решат на това .
Независимо кога.

# 78

Дай боже всекиму, който иска, бебенце в къщи!
Едно такова раждане отмята доста назад във времето критичната възраст.
Искала жената бебе, има две. Да и са живи и здрави.
Кой платил, как платил, защо платил. Не чепкаме пари за Ламборджини.
Жените и на 52 са жени, всичко си имат, и всичко им е на мястото.

# 79
Да са живи и здрави децата.
Жена на 60+ беше забременяла, като излъгала за възрастта си. Да излъже, добре, ама с 20 г. не може да излъже. Това  в САЩ. Явно възрастовата граница е доста висока.   

# 80
  • София
Да са живи и здрави децата, НО...мисля си след 5 години като се пенсионира тази учителка по литература с какви пари ще ги отгледа тези две деца??? С учителската пенсия ли? И какво детство ще имат?

# 81
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Съгласна съм напълно с това което е писала Dodo.
А що се отнася за инвитрото ,има хиляди млади бездетни семейства които не могат да си го позволят и страдат, че си нямат детенце.В  случая явно търсейки сензация лекарите са направили инвитрото безплатно.Пак казвам да са живи и здрави дечицата но просто освен да се създадат тези деца  малко или много трябва да се помили и как ще се отгледат.Нямам предвид финансовата страна а чисто емоционалната.

# 82
Да са живи и здрави дечицата и дано имат късмета да имат щастливо детство. Всеки нов живот заслужава да бъде приветстван.

Не искам да съдя жената и не обичам да раздавам квалификации, но за мен подобно решение е ... по-скоро емоционално, отколкото обмислено. Съгласна съм с доводите на dodo dodo, а и не знам защо, но в мен се прокрадва някакво съмнение, че повечето от аплодиращите постъпката ВСЪЩНОСТ не я одобряват. То е ясно, че има двойни стандарти навсякъде и във всичко, не виждам защо трябва да се правим на разбиращи, толерантни и широко скроени. Ако тази жена живее в съседния ви вход, как ли ще се коментира по кварталните градинки... А ако беше ромка, а не българска учителка? А като наистина се пенсионира след няколко години и получи 100 лв пенсия? Ама хайде да не задълбавам.

# 83
  • Варна
Много се радвам за  жената   bouquet Да са и живи и здрави прекрасните дечица! Да са живи и здрави родителите, да им се радват дълго време, а баткото да помага много за отглеждането им!
И тази радостна новина пак провокира злъчни коментари и забележки, защо не можете веднъж да се зарадвате искрено за хората, защо все търсите мотив, коментирате, щом са решили, дай боже, да имат възможност да си гледат децата!

# 84
Да са живи и здрави  Wink

Последна редакция: вт, 17 юли 2007, 17:29 от L е о

# 85
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
.........
........, защо не можете веднъж да се зарадвате искрено за хората, защо все търсите мотив, коментирате, щом са решили, дай боже, да имат възможност да си гледат децата!

Не е съвсем така.Радвах се искрено на майката която роди 9 си дете на 44 години.За мен тя е настина смела жена.Но тогава до колкото си спомням в темата много ,много повече мами я обвиниха в безразсъдство.Нямало да може да ги осигури,нямало да може да ги отгледа и........т.н.А сега жената е с почти 10 години по възрастна обаче повечето одобрявате.И аз мисля точно като BirdsFlu
.....
Съгласна съм с доводите на dodo dodo, а и не знам защо, но в мен се прокрадва някакво съмнение, че повечето от аплодиращите постъпката ВСЪЩНОСТ не я одобряват. То е ясно, че има двойни стандарти навсякъде и във всичко, не виждам защо трябва да се правим на разбиращи, толерантни и широко скроени. Ако тази жена живее в съседния ви вход, как ли ще се коментира по кварталните градинки... А ако беше ромка, а не българска учителка? А като наистина се пенсионира след няколко години и получи 100 лв пенсия? Ама хайде да не задълбавам.
Според мен тук доста лицемерни мнения има, но все пак сме ССФ не може да не сме най- разбиращи ,най - толерантни ,абе каквото има най най.

# 86

а аз се чудя къде е лекарската етика, примерно. Или, понеже става въпрос за пари, за друго не се мисли- за психологическа консултация, примерно.
Поларче, в какъв смисъл? Става дума за две здрави родени вече бебета.

Случилото се е чудесно, но е афизиологично, откъдето и да се погледне. Доколкото разбрах от едно от интервютата, искала бебе/бебета, за да се грижат за 19 год. й син, който бил със здравословни проблеми Rolling Eyes
Моля??? Сериозно ли затова ги е родила????????  #Crazy
Господи! Какво ли не прави една майка за детето си! Притеснила се е, че като я няма вече няма кой да се грижи за момчето. И е решила докато е време да го подсигури...

# 87
Да са живи и здрави и децата и майката! Винаги съм си мислила, че нагласата ми за уважение към избора на другите е непоклатима. Сега обаче, за първи път ми изникват някои въпроси. Защо инвитро на възрастен човек? А младите? Нали имаше някакъв недостиг в програмата инвитро?( не съм много запозната, но си спомням смътно нещо подобно.)

# 88
  • София и там където не се пуши
Да са живи и здрави всички, бати, мама, тати и т.н.  Дайбоже всекиму такава радост.

А за финансовото и състояние. Сутринта жената по телевизията каза, че може да си позволи.

# 89
  • София-в сърцата на моите деца
[Ин витрото не е ли прекалено скъпо удоволствие? Поне аз имам няколко познати, които така и не успяха да се подложат по финансови причини...  Cry
Сама ли си е платила жената или... (поредният медицински експеримент)newsm78
[/quote]

Жената каза тази сутрин по БТВ , че сама си е платила процедурата  и , че е осигурена финансово/ в смисъл, че няма финансови проблеми/, така че оставете жената на мира! Браво на тази жена, защото има много  млади жени , без финансови затруднения, но не се наемат да раждат, за да не си прекъснат кариерата или да си развалят фигурите, което за мене е
"по-извратено"/ това между другото е за Додо и Мъни/. И никога не казвай никога, защото не знаеш утре какво ще ти се случи! Имам позната, която имаше единствен син на 24год. , който загина нелепо. Тази жена направи невъзможното и роди на 46г.Никой не я "осъди". По-голямо разбирателство между майка и дъщеря не съм виждала досега, независимо от голямата разлика!Повечето възрастни родители са по-търпеливи и по-мъдри от много 18-20г. неразумни и ненаживели се родилки.Признайте си  на колко от Вас  гледат децата Ви бабите и то мног по-добре от Вас? Та, на жената й пожелавам  много здраве  и на нея и на мъничетата! А колкото до смъртта -за нея ред няма, и за млади  и за стари! Никой не е застрахован!
"И не съдете, за да не бъдете осъдени!" Пожелавам повече толерантност на повечето от Вас!!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт