Отговори
# 120
Tini_mini, свързвала съм ника ти с това че си тъничка и мъничка в много хубавия смисъл  Flutter.
Поли, ти ме разчуства, защото си спомних откъде дойде моят ник - преди години живях в САЩ и моята приятелка там влизаше в разни  форуми.Това подразни любопитството ми и аз реших да се регистрирам  Laughing. Точно месец преди това сестра ми ми бе подарила диск с български песни / хората защо престанаха да ми подаряват българска музика като се установих тука  newsm78 да не би да мислят, че я обичам по-малко  newsm78/ и в главата ми натрапчиво звучеше Детелини на Лили Иванова. Районът в който живях не се срещаха често чужденци и исках ника ми да е труден за произнасяне  Mr. Green . Отгоре натова тази песен ме беше завладяла .....както и търсенето на любовта междувпрочем Mr. Green. Хайде, май бях премного изчерпателна, черпя ви една песен, да си сетите за мене като я чуете ей  Hug  Hug   Hug
 "Детелини, детелини, детелини,аз ви търсих по безкрайната земя.
 Детелини, детелини, детелини,многобройни сте, но само с три листа.

Аз искам от листенцата вълшебни едно за мен да има на света.
Те носят само четири надежди,а винаги една е любовта.
"

аз я намерих ..... newsm81

# 121
Тини, ти мерси хубаво, ама действа, ли? Разхлабването, де!
Моя (моите) никове ги знаете - нужно ли е да ги пояснявам?

# 122
Tini_mini, свързвала съм ника ти с това че си тъничка и мъничка в много хубавия смисъл  Flutter.
 "Детелини, детелини, детелини,аз ви търсих по безкрайната земя.
 Детелини, детелини, детелини,многобройни сте, но само с три листа.
Аз искам от листенцата вълшебни едно за мен да има на света.
Те носят само четири надежди,а винаги една е любовта.
"

Миличка detelini, много, много обичам тази песен! Скоро я чух в съвременен софт-джаз стил, но не разбрах коя певица я изпълняваше, не беше Белослава. А изпълнението й тук е направо шеметно приятно.  Hug А за tini-mini - и аз така си мислех, защото е мъничка и тъничка  Heart Eyes

Айде и аз ще си призная...моят ник означава сметанка.  Flutter

# 123
  • Русе
Мацки,
аз съвсем набързо минавам, само да ви се похваля, че мойта зверолина вече пълзи  newsm44
Много съм щастлива  Heart Eyes

# 124
Пешеходке - ти обясни за твоите никове, само не и за онзи първия - ClanG - виж за него ми е любопитно!

# 125
  • София
да се отчета за царевицата - наобед я яде ния, вечерта я изхвърли. няма проблеми Mr. Green

# 126
Адриана Здравкова ,браво на вас! Hug Нашите бебоци са родени на една и съща дата,но ние още мързелуваме Whistling

Я споделете как я давате тая царевица и в какъв вид newsm78 че пак нещо не съм доразбрала.

# 127
  • Русе
Моят ник е от главните букви на трите ми имена ,а 21 е 21 век,колкото и тъпо да звучи.Просто когато си правех поща навремето  това го измислих набързо и така си остана (през 2000г.)Сега сигурно ще трябва да го сменя ,защото вече имам 4 имена Joy
И май даже е най-удобният момент да го направя.
Сетих се за един виц:Чибурашка се запалила да гледа филми ! Една вечер ! Влиза Чибурашка в видеотеката ,но била супер сериозна ,и пристъпвала тежко.Питали я:-"Чибурашка хареса ли ти филма?" ,а тя се обърнала и казала -" От днес вече не съм Чибурашка ,от днес вече съм Чибуратор !"
Та и аз :"От днес вече не съм mam21 ,от днес вече съм mamp21"

# 128
  • София
лилетка, царевицата я дадох на пюре на хип - някаква фина царевица с пуешко.
на мене може да ми казвате алексатор bowuu

# 129
Ka_tq - Екатерина. Но никой не ми вика така всички ме знаят Катя.
Да споменем само че пак паднахме и вече станаха 5ли или 6 пъти не помня но помня предния път с главата на долу от 50см канапе- лошо ми стана. Но какво да се прави така ще е - днес се видях с една позната нейното е на 1,7месеца и каза как прескочило решетката на креватчето си и паднало с главата на долу и нищо му няма - Децата Господ ги пази Praynig
Отивам да со почивам , че последно време нямам време за почивка! Hug
Лека и мека на всички!

# 130
Бети, то иде от първата двойка от голямата ни компания, която замина, да си дири късмета по света...Отидоха в Италия, съответно имейлите се подписваха с clan Bonevi - от тях, съответно clan Georgievi - от нас... Когато си правех пощата, никовете и пр. - моето име беше винаги заето в всякакви интерпретации, а това - никога  и така....
А, да питам за царевицата - тя май няма, кой знае каква хранителна стойност и е трудно смилама, или се бъркам нещо...

# 131
Ехеее....ka_tq, ти голям тренинг си му спретнала на бебо, ше го правим рекордьор!

И аз така си мисля за царевицата  Shocked много ме учудва, че са я пъхнали в бурканче за бебета. А аз днес и вчера й давах на ХИП някакво зеленчуково пюре със сметана, ама нищо й няма на беба (не бих й дала сметана иначе). То тези буканчета трябва с лупа да ходиш да ги проверяваш, за да избереш какво да купиш, толкова малки са текстовете на етикета, за съставките.

А да ви питам, бурканчетата преди да се отворят, нали може извън хладилник!?

А днес дадох пюре от пъпеш на беба и понеже беше се получи много..., едната доза я съхранявам за утре в хладилник.

# 132
shrew - опърничава жена  Flutter
Така се подвизавам от как се помня....месинджъри, чат румове, форуми, игри.

Исках да дам манго на Алекс, но лекаря каза, че този плод не е кой знае колко полезен. Съдържа мазнини  newsm78 Ама що не го поразпитах още, голяма съм патка. Така де, реших да го послушам.
Мисля да изчакам с домата, царевицата, киселото мляко, броколи.....
Абе Алекс е захранен с тиквичка, картоф, морков, ябълка, круша, банан, пъпеш, диня, пиле, а днес въведох и заешко. От кашите давам ванилия с, която правя плодовите пюрета и оризова, която прибавям към месно-зеленчуковата супа. И глутена ще почака също. Жълтък и риба ще дам най-рано на 10 месеца, а може и повече. Все питам лекаря какво още да въведа, винаги получавам еднакъв отговор "Гледай си програмата!"

Моето малко зверче си е на същите килограми, но пък е 75 см. (това преди 3 седмици). Ама какви килограми, какви 5 лева. Нали помните, че си скубех косите защото не се хранеше. Е, мина и това, хапва с охота, но не иска да погледне плод, само пасиран пъпеш и сок от диня.  Confused Опърничаво дете, на майка си се метнало  Wink

# 133
  • Бургас
За царевицата - аз не съм я приготвяла в къщи......имаше я в едно пюре на Bebivita - тиквичка с царевица и така реших да я въведа....

за никовете - за този във форума едва ли има какво толкова да обяснявам - Ники, защото така ме наричат всички, а Иванова ми е фамилията...имам и още доста  - в кю-то съм Zlatomira,  в irc - mArTiChKa, в yahoo - lofkamte........и всичките са си мои  Laughing

шамЕнет бива ли с такъв ник, да не даваш сметана на детето  Joy
Бурканчетата преди да ги отовря ги държа в един шкаф на тъмно и прохладно, макар, че в магазините не са нито на едното, нито на другото

Хм Алекс на Шру и моя Петър уж са на една дата родени, а на нейнита лентичка пише 6 месеца и 30 дни, а на моята 6 месеца и 28 дни.....
Шру вие по кое летоброене сте?  Joy

Последна редакция: ср, 18 юли 2007, 23:34 от Nikki_Ivanova

# 134
  • Vaudreuil Canada
Момичета, посъветвайте ме какъв термометър да си купя, з'то имаме температура а с живачния става много бавно и трудно.
Ако имаш пари за даване си купи такъв за ухо - много са доволни мамите от него - щото не трябва да разбуждаш детето за да му премериш температурата, ако ли не избери някакъв бързоотчитащ. Аз в дупето температура не меря - само под мишничката или на сгъвката на бедрото.
За моя ник няма да пиша - то очевадно ...
shrew ако беше в БГ щях да ти кажа да се въздържаш от динята ама ти не си.
Аз днес взех плазмончета на прах, но за сега смятам да направя малка пауза в нашето захранване, че по тия жеги не ми се въвеждат нови продукти.
Иначе Марти днес се запозна с прабаба си и си беше събитие - тя е на 80 та чакаше с нетърпение, но нали бяхме болни поетапно всички и не беше препоръчително да я заразиме и нея.

Общи условия

Активация на акаунт