Отговори
# 210
  • София
какъв печат да слагат на снимките? кой? никой не ни е слагал на нас newsm78
Ами едно време на паспортните снимки слагаха печат от фотото - ама сега ми казаха че вече нямало нужда ... та затова питам.
не са ни слагали печат Flutter

# 211
 smile3532 Алексче,ама ти верно си станала Алексатор hahaha Joy Joy Joy

# 212
  • Бургас
всички, които пътуват за морето и минават през Бургас.....ей обаждайте се да се видим  Drunk, щото иначе ще го ударим на саморазправа   fight  Mr. Green

Моя телефон го има в старите теми при щъркелчетата, но пак ще го дам: 0885 11 27 59
Срамота, кой знае кога ще дойда в София.....

# 213
  • София
smile3532 Алексче,ама ти верно си станала Алексатор hahaha Joy Joy Joy
ами да де - няма се лъжем тука я moresmile

# 214
Ние пак спим вече 2часа newsm44

# 215
Шемет ще си скубеме косите да знаиш  Laughing я дай някакви кординати да си чатим по нощите  Joy

Мен нещо на самоизтъкване ме е избило и тъй като не се класирах за последен заспал, ще се пробвам като кулинар!   food002
Та моето дете днес хапна смес от няколко пюренца: "Пастърнак с картоф", "Морков с ябълка" и забележето от недоглеждане какво прибавих "Банан, ябълка и праскова"..........към тази невероятна смес се пасира малко авокадо и три лъжици от бисквитките "Плазмон". Теодора бе възхитена от кулинарните ми умения и омете всичко.  feeding

# 216
Я, да ви питам нещо - за четящите допълнителна литература.
Заминаваме за вилата, там по традиция правя домашно сирене и други екстри... Млякото купувам от съсед, който гледа крави и снябдява ВВВ, т.е. санитарно всичко е ОК. Правят му проверка всеки ден - при предаването и следят здравословното състояние на животните. Пише ли някъде, дали мога да давам прясно сирене на бебката, тя купено яде с попарата, но си мислех - да я почерпя с нещо истинско...

# 217
Имам питане към мацките които вадиха паспорти ... да не изброявам поименно  Mr. Green /щото не помня де/ слагаха ли печат на снимките отзад
Не, не се слага.

# 218
Здравейте1 С голямо търпение на 3 пъти успях да ви изчета. Ние сме на кухня и много ни харесва - и на мен, и на него. Открих, че на олекотена завивка на пода е много по-щастлив, отколкото на паяка. Постоянно се напъва да става, но е кекав, милия. Точи лиги здраво, но 3-ти зъб няма. Вече седи стабилно и се заиграва. Като тази сутрин сме нямали - мрън, мрън - мама става и констатира оакване. Измива и оставя голо бебе в леглото да играе и удря още 1 сън. Събужда се от мрънкане и що да види-голо бебе се оакало в леглото и маже странната консистенция по обкъжаващия го свят. Мама пак мие и решава, че нищо за оакване не е останало. Слага голо бебе на земята на шалте, но то успешно се оаква ОТНОВО! Голям купон беше! После мама реши все пак да сложи памперс и - о, чудо, бебето престана да ака. И да не си мислите, че е разстройство! Не. Сега ще се приспиваме на цица и мама ще положи лак бордо на ноктите на копитцата за самочувствие. Хубав ден и по-малко жега!

# 219
  • Vaudreuil Canada
Я, да ви питам нещо - за четящите допълнителна литература.
Хи хи първа жичка ...  Embarassed
Не е препоръчително преди годинка да даваш меко сирене - включително синьо и разните там други от сорта има някакъв бацил дето се развива по тях ... ама ей на чета и не помня детайлите добре поне че помня че не трябва да се дава. Същите сирена не трябва да се ядат от майка кърмачка щото се предават с кърмата. И въпреки че принципно не са вредни за останалите хора за бебетата и кърмачките са опасни.

# 220
# 221
  • Бургас
За прясното сирене и аз знам, че не трябва да се дава. Ние в къщата на Свищов гледахме кози и правехве сирене преди 10-тина годинии още тогава нашите не ми даваха да ям много, много прясно сирене заради някаква бактерия....
До колкото знам трябва да престои поне седмица в саламура....
Аз на Петър му давах домашно краве сирене, но саламурено и после обезсолено......

# 222
  • Vaudreuil Canada
Имате ли си куче?
И Ники не се измъквай - напиши подробности за бу-то.

# 223
Май ще си взема куче накрая след този клип Wink))
А Мегеста де се организира купона- идваме и ние, че направо ме разбихте. Ние в Заимов сме доста по-прилично централно градско скучни. Но и на мен ми се е искало да опънем едно платнище и да ги напускаме бебоците да си лазят, но пак нямаше да ми дойде супер яката идея да ги съблечем. ))
Ники- честито возилце- много хубави места да обиколите с него !!!

# 224
Току-що сварих грис и к'ат изстине ще видим как ще го ядем  chef

Общи условия

Активация на акаунт