Чакаме с трепет от януарски мъник да получим и първи сериозен ритник!

• 14 252
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
M_I_A  това е училището за бременни на списание 9 месеца.На 31.07 е следващото в София в Мис Каприз от 9.30 часа,а темата е "Проблеми с очите при новороденото и кърмачето"

# 256
  • София
Значи правилно съм ги разконспирирала. Е хубаво е че са ми близо до работа и ако ме се доще мога да ги посетя.
Сега като си спомня, с какво старание си записвах предния път при каква влажност трябва да се отглежда бебето, даже и влагомер си купих и ми става весело.

# 257
Здравейте момичета,благодаря ви за всичко,НО нещата не завършиха добре.Бебчо беше спрял да се развива и нямаше сърдечна дейност  Cry  Cry  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Секса е нямял никаква вина,просто ми е показал задържания аборт.Колко ми е тежко да се разделя с вас  Cry Cry Cry Обичкам ви,пазете се много и безпроблемно раждане!

# 258
Здравейте,
Относно коремчето, мойто си се вижда вече, но е много стегнато и слади4ко закръглено ( поне по мое мнение ) Laughing
Аз си нося дънките, но не ги закопчавам, с един ластик връзвам копчето и ми е добре още.
А за пътуването, мисле че всички, които попадат в категория " рискова бременност " по някакви причини трябва да внимават повече, за другите както се чувстват добре.
Немисля, че пътуването или къпането са кой знае какъв проблем, ако всичко ти е наред, но все пак всичко ттрябва да е по-предпазливо от преди.

# 259
Миличка mama tony,толкова много съжалявам.... Cry
Не знам какво да кажа...но много искрено те прегръщам и ти пожелавам много сила и воля да продължите напред и скоро всичко да е зад гърба ви.
Всички ще сме с теб в това тежко положение.
Бъди силна!
Хиляди прегръдки!

# 260
  • В полите на Пирин планина
mama_tony много съжалявам  Cry

# 261
Здравейте момичета,благодаря ви за всичко,НО нещата не завършиха добре.Бебчо беше спрял да се развива и нямаше сърдечна дейност  Cry  Cry  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Секса е нямял никаква вина,просто ми е показал задържания аборт.Колко ми е тежко да се разделя с вас  Cry Cry Cry Обичкам ви,пазете се много и безпроблемно раждане!
Мила мама Тони, бъди силна, ужасно съжалявам, че ти се е случило .... нямам думи да ти опиша колко тъжно ми стана, думите в случея са излишни, пращам ти милион прегръдки!!!!!!!!!!!!!!  smile3518  smile3518  smile3518
Бъди силна и имай надежда, пази я защото само тя ще ти помогне да се справиш.
Дано забравиш всичко бързо и скоро пак да си в някой бебешки отбор!!!!
Много силно те гушкам!

# 262
mama_tony , много съжалявам за загубата ти  Sad . Бъди силна!

# 263
  • Варна
mama tony, прегръщам те  Hug

# 264
мамо тони, съжалявам за загубата ти. пожелавам ти скоро пак да си бременна, успешно!

# 265
Здравейте момичета  Hug
Днес е по-прохладно и се живее навън  Wink Sunglasses

Morgy: Ще ти дърпам ушите слънце  Naughty Какви са тези мрачни мисли  Crossing Arms Усмихни се и се настрой положително - сигурна съм, че всичко ще е ОК  Peace Ще видиш колко е пораснал бебока още другата седмица  Hug Сега залягай на учебниците и учи пълноценно  Wink

Мама тони, много съжалявам за загубата ти  Sad Опитай се да бъдеш силна и от сърце ти желая много скоро отново да си бременна  Praynig

Желая на всички ви лек и прохладен ден  Hug

# 266
Мерси момичета за подкрепата и добрите думи!!! Аз като цяло съм позитиено настроена, но понякога сивите мисли изплуват... Другата седмица определено ще се похваля!   bouquet  bouquet  bouquet

Мама Тони, съжалявам мила! Кураж и бързо връщане на бебеносното поле!  Hug

Оо, днес май ще се диша по-спокойно. Поне тук подухва ветрец и като че ли е малко по-хладно. Снощи до 3 и кусур не можех да заспя от жега. Ужас някакъв!

На всички лек и спокоен ден!   bouquet

# 267
Мама Тони, много съжалявам миличка  Hug зная колко е трудно и колко боли. Сега обаче трябва да си силна и да си мислиш че така е трябвало да стане - Всяко зло за добро.
Дано много много скоро си пак в отчетни. Как ти звучи ...една лятна мама? Hug Hug Hug

# 268
Привет!  bouquet

mama tony, искрено съжалявам, бъди силна!  bouquet

Морги, пиши по-често, де WinkВсичко ще бъде наред, ще видиш Hug

Днес наистина май е леееко по-добро времето, тук в Русе иначе е мор Sick

# 269
  • Карлово
Мама Тони, съжалявам! Горе главата, скоро да си отново в отчетните!

Общи условия

Активация на акаунт