Пъчим гордо СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ тумбаци, още малко мами-юнаци!

• 29 230
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Честито на именниците!  bouquet

Беринко бързо да оздравяваш мила! Hug

Тумби дано не е нещо сериозно при мъжо! Praynig

Аз бях на ЖК сутринта, пуснаха ми един тон изследвания( предните два пъти ми точиха пръста, а сега вената, че трябвало повече кръвчица Tired) мойто кръвно пак безсрамно ниско Close... пък този път и бебка беше безсрамно надупена Crazy, та не остави съмнение за пола.... даже се документирахме.
клик
И както досега все си отговаряхме на седмиците, почнахме на тоз етап и ние с отклоненията ....  много дългобедреста била вика док .... на 36г.с. отоговарял бедъра... ма нали знаЙте, колко ме впечатляват тия мерки и теглилки Crazy Naughty .
Та всичко е ОК! Sunglasses 
На 31.07 пак.

Междувременно в неделя запрашвам към екватора .... Сандански де Laughing, че тук нали ми е студено, та да се поопържа малко и да видим колко ще издържа в огъня ooooh!. Плюса е, че отивам 2в 1 + 2та дзвера и се връщам само с бебка- 2в1  smile3508
Почивчицаааа newsm44

Ма ще подхващаме ремонта, та ...  абе пълно щастие нямаааа..

# 166
  • гр.Варна
Гоооооооляма жега! #2gunfire
И при нас няма вода, Саморасличе! Направо ужас! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!ДА СТЕ ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И ВИНАГИ УСМИХНАТИ!
Момичета, поне десетина дена няма да се поява сред Вас! Мъчно ми е , но няма как. В неделя отиваме на бунгало и като се върнем веднага ще прекараме нет вкъщи, за да можем да сме отново заедно!
И да не тръгне някоя да ражда докато ме няма! Шегувам се!
Много късмет на всички!!!!

Целувки от нас! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   

# 167
  • Бургас
Здравейте пак от мен,
забравих да чиститя именния ден та Честито на всички именици!

# 168
Здрасти мамита!

Как сте? Днеска да няма произшествия!  Simple Smile

Честит имен ден на всички именлийки!   bouquet

berina пий си антибиотика и да оздравяваш! щом ти го е дал доктора, най-много да се консултираш с още някой доки за твое успокоение, но доста мами карат такива работи и са пили антибиотик накрая и децата им са си добре. И пии много вода, че това е сериозно, аз като се обезводних щях да припадна.

samorasliche кажи ми че сигурно съм пропуснала защо ще избягваш нещата на Avent?

thumbеlina споко, може и да не е заразен, ама ти си внимавай колкото се може докато му излезнат изследванията.

Инче и Kameliya да ви кажа за обривите, че и аз взех една бебешка пудра за всеки случай и за сега ми помага.

Приятна почивка на заминаващите!

Чао, после пак

# 169
Водата дойде, така че сега с пълна газ към банята newsm44    bath  Hands Clap
Леле какъв неописуем кеф било да имаш вода Hug
Мунка, ами те сега може да ме нападнат мамите, ама Басилиск беше пуснала 1 прекрасен линк на английски за съдържанието на пластмасите на Плейтекс, Авент и още няколко американски фирми и по специално за съдържанието на Бисфенол А в тях!! / или поне си мисля, че беше Басилиск/
Ето виж и прочети тук : http://www.environmentcalifornia.org/reports/environmental-healt … oxic-baby-bottles
Прочети също и тази тема на бг-мамата : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187497.msg3853120
Ако бебка не хареса шишето на Bfree, ще мина на вариант шише на Нук и така Hug

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 14:10 от samorasliche

# 170
Здравейте момичета...на вън пак якооо напече!!!!  Shocked така,че стойте си повечко вътре!Честит Имен Ден на всички именници!!!Живот,здраве,приятели,любов и всичко най-най!!!  Wink   bouquet ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!!! Hug

# 171
  • морето и сините вълни :)
Саморасличе -мойте са на НУК...
а тея АВЕНТ мнооо ма дразнят вече с тяхната рекламация и ужасна скъпотия #2gunfire #2gunfire #2gunfire
все едно са им направени нещата  от злато дявол да ги вземе #Cussing out
аз също подържам Саморасличето относно Авент и всичките им джиджявки дето ги продават на безбожни цени Whistling

# 172
  • София
Хайде и аз да честитя на всички именници и именнички днес! Да сте живи и здрави, много щастливи и обичани!  newsm51

# 173
Саморасличе -мойте са на НУК...
а тея АВЕНТ мнооо ма дразнят вече с тяхната рекламация и ужасна скъпотия #2gunfire #2gunfire #2gunfire
все едно са им направени нещата  от злато дявол да ги вземе #Cussing out
аз също подържам Саморасличето относно Авент и всичките им джиджявки дето ги продават на безбожни цени Whistling
Подушвам, че сме от 1 порода Laughing

# 174
  • София
И аз кат Ани и Саморасличето съм за Нук. Peace
Или пък ще си взема стъклено шише на Чико, а бибата ще е на Нук, щото са най-правилни за захапката на бебчо baby_neutral
Поне така твърди мойта зъбарка, а тя ми е приятелка Grinning Grinning Grinning

# 175
И аз съм в групата за "НУК" - изобщо на тоя Авент няма да им се вържа Crazy

# 176
вчера бях на запис на тонове-всичко нормално.Ама доки иска да ходя вече през 14 дни при нея пък аз хич не ща.Вчера в тая жега едвам се замъкнах-и такова задръстване беше в София заради тези колоездачи-егати ентусиастите   #Cussing out
абе момичета защо ви искат фекална проба?Аз за втори път ще раждам и не съм чувала такова нещо-то верно оттам при раждането най-много да излязат гъзарите т.е. хемороидите
 #2gunfire

# 177
И аз съм в групата за "НУК" - изобщо на тоя Авент няма да им се вържа Crazy
Мари, недей така да бягаш по тъч линията, душата Naughty - липсваш на компанията Peace пиши по често ако можеш Hug

# 178
За мамите с обриви: супер действа крем "Медико идеал" или "Здраве" а съшо така и да се ходи с гащи с крачолче или клинче някакаво (памук по възможност), дори и под полата/роклята - то и без т'ва сега така е модерно  Sunglasses
 Heart Eyes

# 179
Здравейте, бърборинки     bouquet
Не съм се разписвала пак отдавна, но това е, защото сме добре с бебока... newsm44 Растем усилено и вече съм в болнични, та съм си вкъщи и се мотам само... Малко скучно, ама ще свикна
  Laughing
Честито на всички именници!!! Хубави емоции в днешния ден ви желая Simple Smile newsm51

Общи условия

Активация на акаунт