Сънувате ли починали ваши близки?

• 313 055
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 420
  • Linz
В сънищата си - редовно се срещам с починалите си близки.Най-безумното нещо е обаче следното:Баща ми беше много,много болен.Една нощ сънувам тунел-пълен мрак и в този момент виждам баща си само секунда две -казва: Аз си отивам.Кураж!Отново мрак!Събудих се ужасена!!Плачех !!!Три часа по-късно в 7 сутринта ми съобщиха - тъжната вест,която вече знаех.Едва ли ми вярвате,знам обаче със сигурност,че той дойде да се сбогуваме.
Вярвам ти. Обаче не вярвам, че е се сбогувал- мисля, че си очаквала краят му. Ако беше починал неочаквано мислиш ли, че щеше да го сънуваш?

# 421
Вече 10 год. - се питам същото.Лошото е,че много често сънувам неща за свои близки-  и се оказва ,че действително с тях  се е случило нещо.

# 422
  • Варна
Честно казано ми се е случвало .

# 423
Ох, само ако знаете как искам да видя моето братче, та макар и да е в съня си. Не съм го сънувала вече няколко месеца, а не съм го виждала вече 3 години и  2 месеца.
Почивай в мир, КРАСИ (на 24 години)
Всички те обичаме.

# 424
румид И аз като теб. Така искам да видя моето братче и да го прегърна силно, но все не идва вече 7 месеца, но пък "чувам" гласа му.

# 425
Преди  половин година когато баба по4ина,не можах да отида на погребението....Бях бременна с бебка...Майка не ми даде да отида!Трябваше да пътувам от Сф до Варна...а бях и с контракции!
След това запо4нах да я сънувам много 4есто,все ме прегръщаше и ми казваше колко много и липсвам! CryЕдна нощ...май беше сън,но се преплиташе с действителноста...терасната врата беше отворена...влезе от там..седна при мен на спалнята и ми каза ,,Ееехх...умрях и не можах да те видя!Много ми липсваш...Толкова много те оби4ам!''
Много се уплаших...мислех,4е ''идва'' за мен!
Тогава реших,4е трябва да отида на гроба и!
Отидох във Варна....на гроба и...Толкова много плаках,давех се в риданията си...и не можех да си тръгна дълго от там!Милвах гроба и и я молех да ми прости,4е не можах да и кажа последно сбогом.... Cry Cry
Два дни след като се прибрах в София пак я сънувах!
4аках да ми даде някакъв знак...пак да дойде в съня ми...да разбера 4е е намерила покой и ми е простила!
Сънувах...4е върва по една улица която така ми напомни къщата където тя живя с дядо преди и той да си отиде за винаги.Но...къща нямаше!Само ограда!Зад оградата се зададе каруца...Дядо дърпаше юздите на магарето...спря...баба се ка4и при него...и потеглиха така бързо,дори не ме видяха!Не се обърнаха на зад дори да ме погледнат...Стоях замръзнала и гледах как си отиват...за винаги!
Събудих се...и знаех,4е това е знак,4е душата и ве4е е намерила покой,4е е ''там'' някъде с дядо...4е пак са заедно...и ми е простила!

# 426
Djane, когато аз бях бременна на 5 месеца ненадейно почина брат ми, при нещастен случай във Варна. Знаех, че бременна жена не трябвало да вижда мъртвец, но аз просто нямаше да си простя ако не бях го видяла за послед път.. Сега след 3 години си казвам, "защо не стоях повече до него, защо не гушнах за последно?", но е късно, много късно. Сега дори рядко го сънувам и ми е много мъчно. Той дори не успя да види неродената си племенничка, а толкова се радваше на бременността ми. Един ден ми каза: "Како, от тук нататък ти няма да получаваш подаръци от мен, защото ще ги получава бебенцето". И наистина стана така. Вече не получих подарък от него.

# 427
  • София
моля ви помогнете ми да разбера какво значи този мой сън:
Сънувах братовчед си, който почина на 20 години при катастрофа. Сънувах го на около 10-12 годинки. Плачеше и ми казваше , че му е мъчно за майка му и баща му, но всяка той беше жив а те умрели.Казвах му че ще порасне ще се ожени няма да му липсват толкова много. Той се успокой и отиде да си играе Shocked

# 428
Случвало ми се е. Мисля за съня си после, но не мога да го тълкувам. Може би се явяват във съня ни за да напомнят за себе си ... ако скоро не сме се сещали за тях, не знам. Но се чувствам по- добре след като съм ги сънувала...

# 429
Djane, когато аз бях бременна на 5 месеца ненадейно почина брат ми, при нещастен случай във Варна. Знаех, че бременна жена не трябвало да вижда мъртвец, но аз просто нямаше да си простя ако не бях го видяла за послед път.. Сега след 3 години си казвам, "защо не стоях повече до него, защо не гушнах за последно?", но е късно, много късно. Сега дори рядко го сънувам и ми е много мъчно. Той дори не успя да види неродената си племенничка, а толкова се радваше на бременността ми. Един ден ми каза: "Како, от тук нататък ти няма да получаваш подаръци от мен, защото ще ги получава бебенцето". И наистина стана така. Вече не получих подарък от него.
Не знаех,за това 4е бремена жена не трябва да вижда мъртвец.... Rolling Eyes
А и добре 4е не я видях мъртва...така в спомените ми ще е винаги жива!
А ти...мила,трябва да си много силна!Душица....  action032

# 430
В сънищата си - редовно се срещам с починалите си близки.Най-безумното нещо е обаче следното:Баща ми беше много,много болен.Една нощ сънувам тунел-пълен мрак и в този момент виждам баща си само секунда две -казва: Аз си отивам.Кураж!Отново мрак!Събудих се ужасена!!Плачех !!!Три часа по-късно в 7 сутринта ми съобщиха - тъжната вест,която вече знаех.Едва ли ми вярвате,знам обаче със сигурност,че той дойде да се сбогуваме.
Вярвам ти. Обаче не вярвам, че е се сбогувал- мисля, че си очаквала краят му. Ако беше починал неочаквано мислиш ли, че щеше да го сънуваш?

Рени....всъщност няма значение дали човек е починал неочаквано или края му е бил очакван.Когато душата на мъртвия иска да се свърже с любимите си хора го прави...насън или наяве...
Преди две седмици ми гостуваше моята най-добра приятелка.Беше дошла за 5 дена. В деня в който си тръгваше решихме да излезем на ресторант.Видяхме се с други българи,и беше много приятно.Изведнъж моята приятелка получи смс и като го прочете пребледня.Само набързо ми каза че трябва да излезе навън и да запали цигара...и ми даде знак да дойда с нея. В очите и имаше молба и отчаяние..и сълзи.Веднага я последвах....
Като излезнахме naвънка ми каза че неин първи братовчед  бил загинал току що в катастрофа с бус. Били 6 или 7  човека../не помня точно/ и само той починал на място. Беше съсипана!
Смъртта на братовчед и е дошла неочаквано.Още същата вечер го е сънувала....казал и че не можел да каже дали се чувствал добре сега или зле... Shocked Преди 3 дена се чухме и ми каза че доста нощи подред го сънува...и че тя самата не може да спи,и е ужасно разстроена от тези негови появи в "сънищата и".Тя не можа да отиде на погребението му ...и се чувства гузна че не е успяла да се сбогува с него... Sad

Anna123....напълно ти вярвам... Sad

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 00:45 от roza66

# 431
Следя темата с интерес.
Сънувала съм дядо си няколко пъти, но тези сънища ме плашат честно казано.

# 432
  • Linz
roza66, на мен все ми се струва, че ако приятелката ти още не беше научила за смъртта на братовчед си, нямаше да го сънува. Сега тя мисли за него и се тормози наяве, затова и той я "навестява" в сънищата си Rolling Eyes 

# 433
Не винаги мислите ни предизвикват в сънищата нашите любими хора, които са минали в отвъдния свят. И съм абсолютно убедена в това.
Майка ми сънува навремето неприятен сън с брат си в нощта преди той да почине. Не се бяха виждали дълго време и дори не е бил болен, за да очаква такава лоша новина на следващия ден.

Десетки пъти съм искала да сънувам мои близки просто, за да усетя присъствието им, защото ми липсват ужасно, но не се е получавало. Те са идвали сами и то когато не съм очаквала...

Рени не се опитвай да търсиш логика в неща, които са отвъд нашето съзнание.  yes

# 434
Аз също не съм сънувала баща ми той не е сред нас вече 6 години с едно изключение малко след погребението явно от емоциите и го сънувах през ноща.Казват,че щом не ти се явява на сън значи много те е обичал.А така ми липсва и искам да го видя макар и за секунда насън.Това за бременните аз не го спазих отидох на погребението и не съжалявам нямаше да си го простя цял живот ако не бях отишла.Аз бях в 3 месец и родих живо и здраво момиченце.Между другото съм забелязала,че когато бременна жена загуби близък и се ражда момиче имам няколко такива познати.

Общи условия

Активация на акаунт