Сънувате ли починали ваши близки?

• 313 009
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Един единствен път съм сънувала баба и дядо. Двамата починаха с разлика от три месеца. Първо баба, а после и дядо. В съня ми (бяха двамата с дядо) баба ми ме попита дали съжалявам. Не помня точно какво съм отговорила. Наяве обаче, не мога да се сетя да е имало нещо, за което да съжалявам. Не сме се карали, или нещо такова. Дядо си го обичах страшно много и много плаках, когато почина. В съня ми обаче мълчеше.

Искам да напиша още нещо. Няколко дни преди да почине, баба ми говорела с някого в стаята. Баща ми бил там и я питал с кого говори. Тя казала, че разговаря с починалия си брат. Едно време имала брат, който починал на 10 годишна възраст от менингит. Явно хората, които скоро ще си отидат наистина виждат свои починали близки.
А за феномена Ванга...не ми се иска да споря, но.... До колкото знам самата тя е казала, че дарбата, която има, я има от Дявола, а не от Бог. Ако и да е помогнала на много хора.
И изобщо, май ще се окаже, че доста се смесват нещата- Бог, Дявол, живот след смъртта, Рай, Ад, астрално, ментално ниво. Нали наскоро папата обяви нова догма на църквата. Беше нещо свързано с Преизподнята и починалите, но некръстени дечица. Не помня какво точно беше. Но така като гледам, излиза, че тия работи се решават тук, на земята от обикновени човеци (за мен папата е такъв), а не е някакво познание, дошло незнайно кога и незнайно откъде.

# 271
xenia, "на кафе" гледаш ли?
Ето го мойто сутрешното, какво ли ще означава това?
http://images19.snimka.bg/003610913.jpg

Joy

# 272
  • Варна

Joy

Не съм Ксения, ама и ти, сляпа ли си? Ще имаш бебе. Сериозна съм.

# 273
Не съм Ксения, ама и ти, сляпа ли си? Ще имаш бебе. Сериозна съм.

ooooh!  newsm78
(Предвид обстоятелствата, твърде невероятно)

# 274
  • Варна
Упс...извинявай, ако съм те засегнала. Не знам какви са обстоятелствата. На мен това на дъното на чашката ми заприлича на ембрионче. Горе-долу така изглеждат на видеозон. Още веднъж, извинявай. Сериозно.      bouquet

# 275
Не се притеснявай, с нищо не си ме засегнала!  Hug
(Нямам проблем, ситуацията е особена...)
Иначе, добро пожелание!
  bouquet

# 276
Здравейте,
Искам да споделя притесненията си с вас и ако може някоя да разтълкува съня. Вчера баща ми се обади, за да попита как е майка ми. Те са разведени от дълги години. Сънувал как си говорели тримата: той, майка ми и баба ми (тя почина преди 1 год и 3 месеца). Майка ми била нещо уморена и полегнала на леглото. Какво ли значи това?
Вярвам в сънища и не ми звучи добре. Търсих в няколко съновника, но не открих нищо.
Благодаря!

Мисля че няма място за притеснение. Може и нищо да не значи. Не търси скрит подтекст там, където въобще не е очевиден!

# 277

Joy

Не особенно. Имах си редовна гледачка в България, която ми обеща голяма къща с борчета отпред и още ги няма. Joy Затова пък повтаряше години наред, че аз ако не замина, тя трамвай ще стане и май и се размина превръщането в транспортно средство. Laughing
Обаче това не ми прилича на чаша за гледане. Laughing Кафето трябва да е изпито, а не току-що капнато. Laughing

# 278
xenia, това е остатъкът от изпитото ми кафе. Не ми ли вярваш?

# 279
СилИли,
Авторът на снимката може да претендира за правата.
Някои снимки в нета са със запазени права, а тази, с това сърце на дъното, е доста стилна и идейна, така че внимавай с копнатите фотографии.
 Simple Smile

# 280
Това е МОЕТО кафе.  Crossing Arms
(Снимката си я бива, а?)

# 281
Страхотна е.
Кой е авторът?
Продава ли се?

# 282
Ти занасяш ли ме?  Laughing
Ей сега ще си направя едно кафе (да го изпия с вас тук), ще ви го снимам.
(Ама никой не ще да тълкува)

# 283
Много си сърцата, СилИли.

"На любов е!" - така става ли като за следобедна прогноза?
Аз наистина мога да гледам, ама ти ще ми се караш (заради другата тема).
ПП Ако искаш, да отворим друга тема - прогнози онлайн "На кафе"...

# 284
Момичета, не разваляйте темата! Отворете си друга за гледане на кафе! Peace

Общи условия

Активация на акаунт